65 trouwjurken speciaal voor kleinere vrouwen: welke is jouw favoriet?

Wwil jij de bruidsjurk vinden die perfect bij jouw figuur past? Ontdek dan deze collectie bruidsjurken die wij voor jou hebben geselecteerd!

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • Bruid

Vandaag de dag hebben we ontzettend veel opties qua bruidsjurken. Iedere vrouw heeft natuurlijk haar eigen wensen, een unieke stijl en een ander figuur.  Maak je je druk over je (korte) lengte? Niet doen! Bekijk snel deze galerij en laat je inspireren door de mooiste jurken voor kleinere vrouwen!

Adverteren

De eerste tip om in gedachten te houden bij het dragen van deze jurken, is om te bepalen welke stijl het beste bij jou past. Als je niet zo lang bent, is het misschien beter om voor een (op het eerste ogenblik) simpele jurk te gaan en dan all out te gaan met accessoires en een prachtig bruidsboeket. Het grootste voordeel bij een jurk met niet te veel details, is dat je qua halslijn van alles kunt kiezen zonder dat het té veel is. Kies bijvoorbeeld voor de diepuitgesneden hals, of  voor de V-hals. Een tweede en laatste tip, is dat je de hele lange sluiers, of hoepel jurken misschien moet vermijden, omdat deze er vaak voor zorgen dat je er net iets kleiner uit ziet. Maar, het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je je goed voelt in jouw bruidsjurk, hierdoor zul je nog extra gaan stralen op jouw grote dag!

Kortom, deze collectie van trouwjurken voor 2020 mogen niet ontbreken op jouw lijstje! Neem snel een kijkje!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

65 trouwjurken speciaal voor kleinere vrouwen: welke is jouw favoriet?