5

Omschrijving van het bedrijf

Bruidstuin by Moda Reina

de essence is dat de bruid haar droomjurk vind en waar dat ook mag zijn.

Luxe, elegante mooiheid met onvergetelijke allure het is het signatuur voor een succesvolle start. Bij ons maak je een onvergetelijke indruk en zet alle registers open en leidt je recht naar het viriele hart van alle prachtige trouwjurken.

e afwerking vormt doorgaans de kers op de taart. Daarom hebben we ook een veelzijdige gamma van modellen, accessoires in alle maten en uitvoeringen. Ze geven jouw creatie net die extra touch waarmee je blikken van verwondering oogst.

Voor welke bruidsjurk creatie je ook kiest, sowieso vind je al je benodigdheden bij de bruidstuin. Goed en oprecht  advies is dan ook op zijn plaats, bij de bruidstuin helpen wij je graag om de geschikte bruidsjurk te vinden.

Bij bruidstuin by moda reina heb een store with a view, vele prachtige trouwjurken staan opgesteld in onze zaak, dit is uniek voor nederland. Bij de bruidstuin geniet je van een verbluffend uitzicht op alle modellen, terwijl je –samen met je dierbaren- van een overheerlijk high tea/coffee geniet.

Onze zaak is het walhalla voor iedere bruid .Naast het veelzijdige karakter is een goede reden om naar de bruidstuin te gaan. Want de nieuwste trend worden dan ook op de voet gevolgd. De collecties worden door de stylistes gekozen en samengesteld en geselecteerd naar prijs en kwaliteit. Wij proberen net iets anders te bieden dan de meeste collega's.

En waar kan je dat beter doen dan bij Bruidstuin by Moda Reina

Details

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x5

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 reviews

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Shutterstock
De beste bruidsboetieks uit Gelderland voor jouw droomjurk
Styled Wedding Shoot: Because I Love You
Styled Wedding Shoot: Because I Love You
Credits: Annelies Mol
De Boerenfestival Real Wedding van Hèlen en Jacob!

Adres van Bruidstuin by Moda Reina in Gelderland:

Oostendorperstraatweg 1a 8081 RH Elburg