Boetiek de Bruid

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Boetiek de Bruid

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 500 €

Boetiek de Bruid is dé bruidsmodewinkel in het pittoreske Harderwijk met bruidsmode voor iedere bruid.

Wij weten als geen ander dat de aanloop naar jullie grote dag veel bijzondere belevenissen met zich meebrengt. Daarom ontvangen wij jou graag vol passie en enthousiasme in onze sfeervolle boetiek, waar wij samen met jou en je dierbaren op zoek gaan naar de ultieme droomjurk. 

 

De collectie

Je wilt je op je trouwdag mooi en bijzonder voelen. Met de prachtige jurken van merken als Morilee, Ronald Joyce, Aire Barcelona, Très Chic, Brinkman, Jessie K, Pure, Modeca en Bianco Evento gaat dat zeker lukken. Van de echte prinsessenjurk, de juist klassieke bruidsjurk, en natuurlijk ook voor de bruid die liever een jurk wil met spannend decolleté, lage rug of flowy bohemian rok. Liever geen ivoor, maar wel kleur? Ook daarbij kunnen we in jouw wens voorzien. De prijzen variëren van € 499 tot € 2.500. Natuurlijk wordt het plaatje compleet gemaakt met toffe accessoires, schoenen en lingerie.

 

Pasafspraak

Wil je trouwjurken komen passen waarbij je de boetiek helemaal voor jezelf hebt én waar er volop aandacht is voor jou en je wensen? Maak dan snel en geheel vrijblijvend een pasafspraak bij Boetiek de Bruid! Tijdens de pasafspraak sta jij als aanstaande bruid centraal, mag je heerlijk zelf tussen de jurken kijken, geven wij jou persoonlijk en deskundig advies en helpen wij jouw zoektocht naar dé jurk te maken tot een van die bijzondere belevenissen.  

Wij zijn geopend van 9:30 uur tot 17:30 uur. 's avonds en op koopzondag op afspraak. 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
500 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij aankoop 50% aanbetaling, restant bij afhalen bruidsjurk. Betaling per factuur, overboeking en pin.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken, Jurk Bruidsmeisjes
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Dinsdag t/m zaterdag van 09:30 uur tot 17:30 uur. Maandag, koopzondag én avonden op afspraak.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Meningen over Boetiek de Bruid

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
anoukzijlstra
Door Anouk
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Priscilla heeft zeker 5 sterren verdient! Wat een prachtige winkel en wat een mooie jurken heeft ze. Ik vond het erg fijn om in een trouwboetiek op zoek te gaan naar "de" jurk, en deze heb ik gevonden! Met de deskundigheid van Priscilla en ook zeker haar rustige uitstraling heb ik ontzettend genoten van deze dag en weet ik zeker dat ik ga stralen op onze bruiloft!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3841 BS

In het gezellige Harderwijk is voldoende parkeergelegenheid. Helaas is parkeren niet mogelijk voor de deur van onze super leuke bruidsboetiek, maar kan dit wel op loopafstand! De parkeergarages "Vuldersbrink" en "Houtwal" zijn hele goede opties én parkeer je de eerste 2 uur gratis! Vanuit beide parkeergarages is het slechts een paar minuutjes lopen naar Boetiek de Bruid. 

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken