Trouwjurken met een hartvormige halslijn waar je op slag verliefd op wordt

Veel bruiden zijn al op zoek naar hun jurk voor het komende jaar en wij laten jullie daarom een selectie van trouwjurken met een hartvormige halslijn zien. Wedden dat je meteen verliefd wordt?

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • Hartjes hals
  • Cymbeline
  • Maggie Sottero
  • Marchesa
  • Pronovias
  • Rosa Clará

De perfecte trouwjurk voor 2020 kiezen is geen gemakkelijke taak. Vaak hebben toekomstige bruiden al een concreet ontwerp in hun hoofd waar ze al jaren over dromen. Maar als het moment dan eindelijk daar is, staat het niet zoals ze hadden gehoopt. Daarom is het belangrijk om eerst jurken te passen voor je al een idee in je hoofd hebt. Veel bruiden zijn al op zoek naar hun jurk voor het komende jaar en wij laten jullie daarom een selectie van trouwjurken met een hartvormige halslijn zien. Wedden dat je meteen verliefd wordt?

Adverteren

De jurk staat bekend om de vorm, het is een strapless model maar de halslijn heeft een kleine inkeping waardoor er de vorm van een hart ontstaat. Hoe romantisch? Het is een ideale vorm om de borsten te benadrukken en dit ontwerp wordt zowel in de bruidsmode als bij avondkleding veel gebruikt. Het eerste voordeel is dat de symmetrie tussen zicht en lichaam verbetert. Daarnaast worden de nek en de sleutelbenen geaccentueerd. Een nadeel, en dat moet gezegd worden, is dat dit type halslijn minder geschikt is voor bruiden met kleinere borsten. Deze zone wordt immers erg benadrukt. Is dat het geval? Bekijk dan snel de beste trouwjurken voor vrouwen met kleine borsten.

Heb jij al nagedacht over dit type halslijn voor jouw trouwjurk? Bekijk dan snel de jurken in deze galerij, we laten je de 40 mooiste trouwjurken met een hartvormige halslijn voor 2020 zien. Als je nog op zoek bent naar een trouwjurk mag je de nieuwe collectie bruidsjurken van Pronovias en Marchesa voor 2020 absoluut niet missen!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek
Maggie Sottero Bruidsmode designers

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken met een hartvormige halslijn waar je op slag verliefd op wordt