Trouwpakken voor de bruidegom: onweerstaanbare stijlen die je niet mag missen!

Een bruidegom moet natuurlijk ook shinen naast zijn bruid! Daarom hebben wij de meest prachtige pakken van 2019 voor jullie op een rijtje gezet!

  • De bruidegom
  • Adviseren
  • Chic
  • 2019
  • Galleries

Wanneer een een koppel gaat trouwen denken we vaak eerst aan de bruid voor we ons focussen op de bruidegom. Zo denken we na over haar trouwjurk en wat voor een bruidsboeket zij gaat kiezen Maar hoe zit het met de bruidegom? Het is net zo belangrijk dat hij er goed uitziet op deze mooie dag. Daarom willen we je in deze galerij een aantal trouwpakken laten zien van de nieuwste collecties voor 2019. Dat wil je toch niet missen?

Als jij niet weet hoe je een trouwpak moet kiezen dan zul je in deze galerij alvast een aantal klassieke stijlen tegenkomen. Denk aan marineblauwe blazers die gecombineerd zijn met de mooiste Italiaanse blouses en mooie stropdassen. Wat betreft de stoffen zijn deze niet al te uitgesproken. We houden het eenvoudig met verschillende tinten en simpele printjes. Daarnaast zien we ook prachtige kasjmierstoffen waarbij mat gecombineerd wordt met een glimmende stof. Wat betreft de samenstelling van het pak zien we ook variaties. Verschillende lijnen en kledinglentes komen hier naar voren. Neem een kijkje en kies jouw favoriet!

Ontdek de mooiste trouwpakken voor 2019 en laat je inspireren om de beste versie van jezelf te zijn op jouw trouwdag. Ga voor een chique stijl en schitter heel de dag door! Lees hier alles over de mooiste accessoires voor de bruidegom, combineer deze met je trouwpak en perfectie is gegarandeerd!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!