Visavie Maastricht

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Visavie Maastricht

Ga naar het gesprek Meer Informatie

De perfecte bruidsmake-up voor de mooiste dag. Een hele speciale dag, misschien wel de mooiste dag van uw leven. Dat vraagt om een bijzondere make-up. Een make-up die u laat stralen en waarmee u opperbest voor de dag komt. Het aanbrengen van een bruidsmake-up is daarom een speciale klus waar veel elementen samenkomen. Het is eigenlijk een dag- feest- en avondmake-up in één. Dat vraagt om een vakkundige aanpak. 

U bent bij ons van harte welkom voor een proefmake-up en tijdens deze sessie zullen wij al uw wensen bespreken om de perfecte bruidslook te creëren. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent!

Ook is het mogelijk om uw make-up proefsessie uit te breiden met een proef bruidskapsel. Wij werken samen met haarstylisten die gespecialiseerd zijn in bruidskapsels. Op de trouwdag kunnen wij dus uw bruidsmake-up én uw bruidskapsel verzorgen. Ook de make-up en haarstyling van uw bruidsgasten en/of bruidsmeisjes is aan ons toevertrouwd. 

Op de ‘grote’ dag zelf komen wij ook bij u op locatie, u hoeft de deur niet meer uit!

Make-up is Fun & Fabulous!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Visavie Maastricht

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
info12758
Door Agnes Agatha
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Myra en Fabienne van Visavie Maastricht zijn top professionele visagisten maar ook nog zo sympathiek dat je een geweldige tijd hebt tijdens jouw make up sessie! Of in het salon in Maastricht of op locatie, Visavie presteert altijd hoge kwaliteit en behulpzaamheid en zet uw wensen perfect om! Ik ben enorm blij met  de samenwerking tijdens bruidfoto shoots en fashion shows en rad hun service aan alle bruiden aan!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6211 TE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact