• Prijsklasse Midden

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk stralend en verzorgd uitzien. Nou,dan ben je bij mij aan het juiste adres!!

We beginnen natuurlijk met een proefmake-up,om samen te bekijken welke make-up het beste bij jouw en je jurk past,.zodat je van te voren precies weet hoe je er op je trouwdag eruit zult zien.

Visagie op maat dus! 

Op je trouwdag kom ik bij je thuis en dan verzorg ik je bruidsmake-up. Ik werk uitsluitend met  professionele make-up [ Make-up Studio en MAC Cosmetics } zodat je  gegarandeerd de HELE dag het stralende middelpunt zult blijven.De visagie blijft de hele dag perfect zitten omdat ik werk met een ampul en fixerspray. Hierdoor blijft de make-up perfect op zijn plek zitten en is natuurlijk waterproof.

Indien gewenst verzorg ik ook de visagie van belangrijke bruiloftsgasten. Er is ook een mogelijkheid om je bruidskapsel bij mij te boeken. Dit kan natuurlijk allemaal in overleg met jouw.

Ben je dus op zoek naar een visagiste, om jou en eventuele gasten van een professionele visagie op maat te voorzien,bel ( 061056256 )of mail ( info@charlotte-s.nl) me dan voor eventueel een kostenloze afspraak om onder genot van een kop koffie je wensen te bespreken.

Bezoeker, laat een review achter over Charlotte´s Visagie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 2 reviews
Door richter_diana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als je bezig bent met het regelen van de grote dag, je bruiloft, wil je dat alles klopt en goed voelt! Het eerste moment dat ik samen met mijn moeder bij Charlotte naar binnen liep voelde meteen goed. Vertrouwd, prettige sfeer en professionaliteit. Charlotte denkt mee, geeft advies en wist zonder al te veel woorden wat ik graag wilde.

Ik ben er van te voren twee keer geweest.1x alleen proefkapsel en 1x kapsel en make-up. 

Op onze dag was ik er dus ook helemaal gerust op dat dit goed zou komen. Charlotte kwam op locatie en zelfs 7 uur ' s ochtends was geen enkel probleem. Ze heeft alle tijd genomen en alles zag eruit zoals we hadden afgesproken.

Niet alleen haar professionaliteit is zo prettig. Charlotte is vooral ook een heel prettig persoon in de omgang. We hebben heerlijk gelachen en onze dag is voor mij super begonnen.

De rest van de dag heb ik me stralend gevoeld!

Dank je wel Charlotte

Misbruik rapporteren
Dank je wel Diana en dat was ook helemaal wederzijds!En wat heb ik nog genoten van de prachtige bloemen die ik ontvangen heb.
Door edithvanaken
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb als fotografe zelf Charlotte aan het werk gezien.

Ze was heel gezellig en wist de bruid helemaal op haar gemak te stellen.

Vervolgens heb ik gedurende de dag het resultaat gezien, make up en haar bleven de hele dag tiptop uitzien, ondanks een flink aantal vreugdetranen!

Ik raad Charlotte 100% aan!

Misbruik rapporteren
Dank je wel Edith voor deze mooie review.Wat hebben wij een prachtig beroep.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er wordt een factuur voor de proefsessie en een factuur voor de trouwdag gemaakt. Deze wordt 2 weken vooraf aan de geplande datum gemaild naar de klant. De klant heeft 2 weken de tijd om de factuur te betalen.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
vanaf € 169.00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik heb een mooie ruime studio waar de proefsessie wordt gedaan en op de trouwdag kom ik op locatie! Daarnaast kom ik voor bruidsvisagie maar ook voor de haarstyling naar je toe zodat je heerlijk relax thuis of op de locatie kunt blijven en hoef je nergens naar toe.Tevens kunnen ook belangrijke gasten voorzien worden van een mooie feestmakeup en haarstyling.Ben je nieuwesgierig naar mij neem een kijkje op mijn website www.charlotte-s.nl
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 6071 SB

Vergelijkbare leveranciers

Beauty en Visagie Marlou

Haar en Make-up | Heerlen

Beauty en Visagie Marlou wordt met veel energie en liefde gerund door Marlou Lindelauf - Van Wersch. Marlou is een gediplomeerd make-up artist en haarstylist, ook is ze al sinds 2004 schoonheidsspecialiste. Met al deze bekwaamheden kan zij er voor zorgen dat je er écht prachtig uit ziet op je bruiloft! Uiteraard... Zie +

Visavie Maastricht

Haar en Make-up | Maastricht
1

De perfecte bruidsmake-up voor de mooiste dag. Een hele speciale dag, misschien wel de mooiste dag van uw leven. Dat vraagt om een bijzondere make-up. Een make-up die u laat stralen en waarmee u opperbest voor de dag komt. Het aanbrengen van een bruidsmake-up is daarom een speciale klus waar veel elementen... Zie +

Katinka Jarabik Visagie

Haar en Make-up | Sittard

Mijn bedrijf Katinka Jarabik Visagie heb ik opgericht in 2008 waardoor ik nu een zeer ruime ervaring heb met visagie. Een proefmake-up wordt altijd gedaan voor de bruidsmake-up. Ik vind het belangrijk om in te spelen op de behoeften van de bruid/klant waarbij u tevens een deskundig advies krijgt. Ik... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Haar en Make-up
  • Midden
  • Bruid haarstyling
  • Bruidsmake-up
  • Ik kom ook aan huis