• Prijsklasse Midden

Mijn bedrijf Katinka Jarabik Visagie heb ik opgericht in 2008 waardoor ik nu een zeer ruime ervaring heb met visagie. Een proefmake-up wordt altijd gedaan voor de bruidsmake-up. Ik vind het belangrijk om in te spelen op de behoeften van de bruid/klant waarbij u tevens een deskundig advies krijgt. Ik besteed veel aandacht aan een bruidsmake-up en werk met exclusieve make-up merken zoals Yaby, Blasco,Nye en Make-up Studio. Tevens lever ik een extra service bij de bruidsvisagie. Uiteraard kunnen op uw verzoek ook andere bruiloftsgasten worden voorzien van een mooie feestmake-up. Ook is het mogelijk om een touch up te boeken voor uw bruidsvisagie. Zoekt u een ervaren, professioneel visagiste? Boek dan bij Katinka Jarabik Visagie!

Bezoeker, laat een review achter over Katinka Jarabik Visagie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Katinka Jarabik Visagie

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
per bank over maken zie mijn algemene voorwaarden.
Welke diensten biedt u aan?
Bruidsmake-up, Anders
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Wat zijn uw tarieven?
€150
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Naast visagie ben ik ook een expert op het gebied van kleur- en stijlanalyses. Hierdoor kan ik de bruid optimaal voorzien van een goede passende make-up voor haar grote dag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: 6133 VS