Merci Wedding & Event Design

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Merci Wedding & Event Design

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Waarom niet zorgeloos genieten van de voorbereidingen en organisatie van je bruiloft? er komt een hoop op jullie af de komende tijd, van save the date kaarten versturen, een locatie zoeken tot het boeken van een band of dj.

Kunnen jullie daar hulp bij gebruiken? Merci helpt jullie graag daar bij.

- Je weet precies wat je wilt en kan het prima zelf arrangeren? dat kan! Maar hoe zorg je ervoor dat alles loopt zoals je gepland hebt? Merci! als jullie ceremoniemeester biedt antwoordt op deze vraag. Als ceremoniemeester zorgen wij ervoor dat de dag vlekkeloos verloopt en dat jullie samen met je familie en vrienden kunnen genieten! 

- Je wilt bepaalde stijl naar voren laten komen, maar je weet niet hoe je dat het beste kan toepassen zodat je een uniek en in eigen stijl bruiloft kan neerzetten. Met de creatiatiteit, ervaring en kennis van Merci wordt jullie bruiloft exclusief, origineel en onvergetelijk. We denken graag out of the box en luisteren naar jullie wensen. We denken aan de kleinste details en streven naar perfectionisme. 

Merci kan ingeschakeld worden als Weddingplanner, Ceremoniemeester en voor het stylen van jullie bruiloft!

Onze motto: Your day, your way!

Trouwen op Aruba, Bonaire of Curaçao

Trouwen op een van de prachtige eilanden Aruba, Bonaire of Curaçao? Dankzij onze achtergrond, connecties en liefde voor deze eilanden, kan Merci dit ook verzorgen.

Meer informatie?

Wil je meer weten? We luisteren graag naar jullie verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via telefoonnummer +31 (0) 6- 86 6485 34 



FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij factureren voor de door ons verrichte diensten conform vooraf afgesproken bedrag. Geen verrassingen achteraf.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Merci Wedding & Event Design

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
c.dick1
Door Charly
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij wilden graag trouwen op Bonaire. Met behulp van Ruenna werden de contacten gelegd met de lokale leveranciers, zoals het regelen van de locatie, een fotograaf, het bruidsboeket en de visagiste.

Zelf ging ze niet mee naar Bonaire, maar ze coördineerde vanuit Nederland alles tot in de puntjes, samen met de lokale wedding coördinator met wie we alles konden bespreken. Het werd een leuke fotoshoot en een prachtige ceremonie vlak voor zonsondergang met uitzicht op de zee. Ook het feest voor familie en vrienden hier in Nederland heeft ze uitstekend begeleid, waardoor wij die avond alleen hoefden te genieten van ons feest, onze vrienden en familie!

Misbruik rapporteren
lilianeriepenhausen
Door Liliane
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In juni 2016 zijn wij getrouwd en we hadden nooit zo’n mooie dag gehad zonder weddingplanner Ruenna. Ruenna is sympathiek, professioneel, ontspannen, stipt en vastberaden. Ze vergeet niks. Zonder haar was onze bruiloft een ramp geworden!

Misbruik rapporteren
anoniemzk
Door ZK
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het fijne van het gesprek met Ruenna was dat ze hele goede tips gaf waar je allemaal aan moet denken. Ook hebben we dankzij Ruenna een vast bedrag bepaald dat we per maand sparen voor de bruiloft. Ze heeft ons goed aan het werk gezet!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact