13

Omschrijving

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Waneer jullie gaan trouwen komt daar veel bij kijken, van het kiezen van de juiste locatie, het proeven van bruidstaart en het versturen van de trouwkaarten. Willen jullie zonder zorgen kunnen genieten van alle voorbereiding en organisatie van jullie huwelijk? Your Weddingplanner helpt jullie hier graag bij!

Als weddingplanner zorgen wij voor kalmte in de storm, we kunnen de bruiloft van A tot Z organiseren maar ook alleen de onderdelen die jullie uit handen willen geven. Op de dag zelf zorgen wij dat jullie dag beter dan verwacht zal verlopen! Pas wanneer jullie en al jullie gasten met een grote glimlach naar huis gaan, gaan wij dat ook.

Als ceremoniemeester ondersteunen wij tijdens de voorbereiding en zorgen we op de dag zelf dat alles op rolletjes loopt zodat jullie rustig kunnen genieten met al jullie dierbaren.

Zijn jullie benieuwd wat Your Weddingplanner voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gezellige kennismaking!

www.your-weddingplanner.nl

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Op factuur.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  € 50,- per uur.
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Ik bruis van de energie en ben een fulltime enthousiasteling! Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als leidinggevende in de horeca en luxueuze trouwlocaties, heb ik besloten om als Your Weddingplanner te starten. Nog nooit heb ik zoveel plezier gehad in mijn werk!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2017

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9
1 mening
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Lisanne is een toppertje! Zij was op onze bruiloft onze ceremoniemeester. Alles was top geregeld, we kunnen niks anders zeggen. Ze deed heel goed haar werk om alles precies te verzorgen hoe wij dat wilden. Aanrader!
Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Marnix de Stigter
Styled Shoot: Love in the City

Adres van Your Weddingplanner in Zuid-Holland:

Peppelweg 11D, 3053 GA Rotterdam, Netherlands 3053 GA Rotterdam