Your Weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Your Weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 60 €

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Waneer jullie gaan trouwen komt daar veel bij kijken, van het kiezen van de juiste locatie, het proeven van bruidstaart en het versturen van de trouwkaarten. Willen jullie zonder zorgen kunnen genieten van alle voorbereiding en organisatie van jullie huwelijk? Your Weddingplanner helpt jullie hier graag bij!

Als weddingplanner zorgen wij voor kalmte in de storm, we kunnen de bruiloft van A tot Z organiseren maar ook alleen de onderdelen die jullie uit handen willen geven. Op de dag zelf zorgen wij dat jullie dag beter dan verwacht zal verlopen! Pas wanneer jullie en al jullie gasten met een grote glimlach naar huis gaan, gaan wij dat ook.

Als ceremoniemeester ondersteunen wij tijdens de voorbereiding en zorgen we op de dag zelf dat alles op rolletjes loopt zodat jullie rustig kunnen genieten met al jullie dierbaren.

Zijn jullie benieuwd wat Your Weddingplanner voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gezellige kennismaking!

www.your-weddingplanner.nl

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
60 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op factuur.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Your Weddingplanner

4.7
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(5)
(1)
Prijs/kwaliteit
(5)
(1)
Aanrader?
(5)
(1)
estherentimgaantrouwen
Door Esther en Tim
4
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lisanne was ceremoniemeester op onze bruiloft van 18 april 2019. Ze heeft goede contacten met leveranciers, komt met slimme suggesties voor de decoratie en geeft praktische tips. Tijdens de voorbereidingen reageerde ze wat onhandig op onze feedback, maar op de dag zelf heeft ze prima werk verricht en ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep.

Misbruik rapporteren
barbara42
Door Barbara
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

30 juni 2018 was onze trouwdag. Wij regelden alles zelf maar voor de dag wilden wij graag ondersteuning van een professionele ceremoniemeester. Na een speurtocht op internet kwamen wij bij Lisanne terecht. Het eerste contact was gelijk leuk: goed voorbereid, ongedwongen en ze luisterde vooral goed naar wat wij voor ogen hadden voor onze trouwdag. 

In de aanloop naar de dag toe hield ze op een prettige manier contact en hielp ze ons met de laatste actiepunten. De dag zelf hebben wij in het volste vertrouwen aan haar over kunnen laten met het gevoel dat er iemand was die alles onder controle had zodat wij optimaal konden genieten. 

Lisanne bevelen wij graag aan! Ze is zorgzaam, organisatorisch sterk, enthousiast en zeker niet te beroerd om hard te werken!  

Misbruik rapporteren
info11873
Door Orli
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lisanne was de weddigplanner voor onze Festival bruiloft op 17-7-2018. Vanaf het eerste gesprek wisten we dat Lisanne weet wat ze doet. Haar netwerk was erg prettig. Ze wist welke leverenciers onze dag compleet zouden maken. We zullen haar zeker aanraden. Op de dag zelf heeft ze alles geregeld. Het ontvangst van alle toeleverenciers, het aansturen van het personeel, de organistatie van de dag. Alles lag in handen van Lisanne en ze heeft alles perfect laten verlopen. Dit is de reden waarom mensen een weddingplanner nodig hebben. We hebben hierdoor onbezorgt van de dag kunnen genieten. Lisanne, nogmaals bedankt voor alles. Je was onmisbaar. 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3053 GA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact