Your Weddingplanner

ZIWA 2018
18

Omschrijving van het bedrijf

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Waneer jullie gaan trouwen komt daar veel bij kijken, van het kiezen van de juiste locatie, het proeven van bruidstaart en het versturen van de trouwkaarten. Willen jullie zonder zorgen kunnen genieten van alle voorbereiding en organisatie van jullie huwelijk? Your Weddingplanner helpt jullie hier graag bij!

Als weddingplanner zorgen wij voor kalmte in de storm, we kunnen de bruiloft van A tot Z organiseren maar ook alleen de onderdelen die jullie uit handen willen geven. Op de dag zelf zorgen wij dat jullie dag beter dan verwacht zal verlopen! Pas wanneer jullie en al jullie gasten met een grote glimlach naar huis gaan, gaan wij dat ook.

Als ceremoniemeester ondersteunen wij tijdens de voorbereiding en zorgen we op de dag zelf dat alles op rolletjes loopt zodat jullie rustig kunnen genieten met al jullie dierbaren.

Zijn jullie benieuwd wat Your Weddingplanner voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gezellige kennismaking!

www.your-weddingplanner.nl

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Op factuur.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  € 60,-
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Ik bruis van de energie en ben een fulltime enthousiasteling! Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als leidinggevende in de horeca en luxueuze trouwlocaties, heb ik besloten om als Your Weddingplanner te starten. Nog nooit heb ik zoveel plezier gehad in mijn werk!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2017

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (5)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 5 reviews
Door barbara42
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

30 juni 2018 was onze trouwdag. Wij regelden alles zelf maar voor de dag wilden wij graag ondersteuning van een professionele ceremoniemeester. Na een speurtocht op internet kwamen wij bij Lisanne terecht. Het eerste contact was gelijk leuk: goed voorbereid, ongedwongen en ze luisterde vooral goed naar wat wij voor ogen hadden voor onze trouwdag. 

In de aanloop naar de dag toe hield ze op een prettige manier contact en hielp ze ons met de laatste actiepunten. De dag zelf hebben wij in het volste vertrouwen aan haar over kunnen laten met het gevoel dat er iemand was die alles onder controle had zodat wij optimaal konden genieten. 

Lisanne bevelen wij graag aan! Ze is zorgzaam, organisatorisch sterk, enthousiast en zeker niet te beroerd om hard te werken!  

Misbruik rapporteren
Door info11873
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lisanne was de weddigplanner voor onze Festival bruiloft op 17-7-2018. Vanaf het eerste gesprek wisten we dat Lisanne weet wat ze doet. Haar netwerk was erg prettig. Ze wist welke leverenciers onze dag compleet zouden maken. We zullen haar zeker aanraden. Op de dag zelf heeft ze alles geregeld. Het ontvangst van alle toeleverenciers, het aansturen van het personeel, de organistatie van de dag. Alles lag in handen van Lisanne en ze heeft alles perfect laten verlopen. Dit is de reden waarom mensen een weddingplanner nodig hebben. We hebben hierdoor onbezorgt van de dag kunnen genieten. Lisanne, nogmaals bedankt voor alles. Je was onmisbaar. 

Misbruik rapporteren
Door elsemeelw
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lisanne helped us to organize a big (100 people) party to celebrate our birthdays and wedding anniversary.

From the very first meeting we knew she was the right person to work with. We gave her a venue and budget and she excelled with the brief. She brought creativity, great contacts and real professionalism and fun to the event. The result - our guests loved the event as much as we did!

I have no hesitation in recommending Lisanne.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben zaterdag 23 juni gebruik mogen maken van Lisanne! Het is een fantastisch feest geworden, wij hebben de hele avond kunnen genieten van onze gasten en ons nergens druk over hoeven te maken. Lisanne neemt echt alles uit handen. Ook bij  het organiseren van de avond   waren haar ideeen super creatief. Wij kijken terug op een super geslaagd feest en kunnen Lisanne echt aanbevelen!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Lisanne is een toppertje! Zij was op onze bruiloft onze ceremoniemeester. Alles was top geregeld, we kunnen niks anders zeggen. Ze deed heel goed haar werk om alles precies te verzorgen hoe wij dat wilden. Aanrader!
Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Your Weddingplanner
Trouwen in Rotterdam: alles wat jij nodig hebt voor jouw bruiloft in Zuid-Holland
Foto: Marnix de Stigter
Styled Shoot: Love in the City
Dingen die je zou vergeten als je geen weddingplanner had
Dingen die je zou vergeten als je geen weddingplanner had
Foto: Jessica Photography
Styled Shoot: Boudoir Weddingmoon in Parijs

Adres van Your Weddingplanner in Zuid-Holland:

Peppelweg 11D, 3053 GA Rotterdam, Netherlands 3053 GA Rotterdam
 • #Midden