11

Omschrijving

Wedding Plan it zorgt ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld is! Met jarenlange ervaring in de trouwbranche en in Rotterdam zorgt Wedding Plan it voor jullie droombruiloft!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Wedding plan it

Kortingen

Cadeau voor nieuwe bruidsparen

Sinds 12 november 2018 sta ik op Zankyou. Kom jij nu via Zankyou aan mijn gegevens en gaan wij samen jouw bruiloft voorbereiden? Dan krijg je van mij het boek 'het nieuwe trouwen' cadeau! 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  De betalingsvoorwaarden van Wedding Plan It zijn helder. Je kiest uit een pakket waardoor de kosten van tevoren bekend zijn. Je kunt kiezen uit een pakket van € 750,-, € 1250,-. € 1750,- € 2500,- of € 3015,-. Het gekozen pakket wordt in drie facturen verdeeld. 40% bij boeking, 40% acht weken van tevoren en 20% na afloop. Hier komen dan nog kosten bij die Wedding Plan It heeft voorgeschoten, denk aan klein materiaal of een gereserveerde taxi.
 • Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?

  Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
 • Wat zijn uw tarieven?

  tussen € 750,- en € 3015,-.
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Ik sleep altijd een enorme tas mee met allerlei spullen. Van ducktape tot pleisters, van paracetamol tot een background voor foto's. En altijd is het handig. Tijdens de dansavond hou ik altijd in de gaten wat er gebeurt op de dansvloer en menig gast is mij dankbaar voor mijn meegesleepte tas (zeg formaat halve kofferbak) met reddingsmiddelen! Een bruid die bijna de hele avond op de wc moest zitten vanwege opkomende buikklachten kon ik direct helpen. Verder is het voor mij de ultieme kick en uitdaging om het beeld dat bruidsparen in hun hoofd hebben om die tot waarheid te maken. En voor mij is het dè bevestiging als de bruid haar dag beleeft en zegt' dit is precies zoals ik het wilde!!'
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2008

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Shutterstock
Weddingplanner nodig in Zuid-Holland? Dit zijn de besten!

Adres van Wedding Plan it in Zuid-Holland:

Buitenzorg 20 3054 KZ Rotterdam +31 618845730

Wedding Plan It is een Rotterdams bedrijf en in Rotterdam gevestigd. Maar ik kom altijd naar jou toe! of we spreken af bij de trouwlocatie. Maar zodat je weet dat ik echt in Rotterdam woon en werk, hier vind je mijn adres ;-) 

 • #Midden