Wedding Plan it

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wedding Plan it

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 70 €

Wedding Plan it zorgt ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld is! Met jarenlange ervaring in de trouwbranche en in Rotterdam zorgt Wedding Plan it voor jullie droombruiloft!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Wedding Plan It. 

Ga je trouwen in Rotterdam en ben je net begonnen met het organiseren van je bruiloft? Dan is het handig om nu al een weddingplanner in de arm te nemen. Een weddingplanner, zoals Mirjam van Wedding Plan It, kan meedenken, offertes aanvragen, de grote lijnen in de gaten houden, vragen of jullie budget nog klopt, leveranciers aanbevelen, contacten met de locatie onderhouden en met alle andere leveranciers. Op die manier kunnen jullie, het bruidspaar, je richten op de leuke dingen. Door de voorbereidingstijd heen ontvang je regelmatig een checklist zodat je weet dat je op de goede weg bent en geen dingen vergeet. 

Ceremoniemeester of weddingplanner?

Je kunt Mirjam voor twee soorten voorbereiding inschakelen.

  • Of je bent al heel ver met alles regelen en hebt een professionele ceremoniemeester nodig voor de dag zelf zodat je gasten lekker kunnen genieten. 
  • Of je bent helemaal aan het begin -en wil het van het begin af aan- voor een deel uit handen geven zodat je jezelf alleen maar met de leuke dingen hoeft bezig te houden. 

Ervaring 

Mirjam heeft al jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften (sinds 1997) en heeft hier ondertussen haar beroep van gemaakt. Maximaal neemt zij 10 bruiloften per jaar aan zodat iedereen haar volledige en exclusieve aandacht krijgt. 

Prijzen

Gemiddeld is Mirjam zo'n 50 tot 100 uur bezig met de voorbereiding voor een bruiloft. Heb je nu alleen een ceremoniemeester nodig en is de voorbereiding verder minimaal? Dan is het het aantal uren van de dag zelf en daarbij reken je ongeveer op 5 uur extra. 

Een gemiddelde voorbereiding en uitvoering op de dag zelf is 40 uur en de prijs van Wedding Plan It is € 70,- per uur. Dit is een gemiddelde uurprijs voor een weddingplanner in de regio Rotterdam, met veel ervaring. 

Wil je meer weten en persoonlijk kennismaken? neem dan contact op. 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
70 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betalingsvoorwaarden van Wedding Plan It zijn helder. Je kiest uit een pakket waardoor de kosten van tevoren bekend zijn. Je kunt kiezen uit een pakket. Het gekozen pakket wordt in drie facturen verdeeld. 40% bij boeking, 40% acht weken van tevoren en 20% na afloop. Hier komen dan nog kosten bij die Wedding Plan It heeft voorgeschoten, denk aan klein materiaal of een gereserveerde taxi.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Wedding Plan it

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
melissaschneiders
Door Melissa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mirjam heeft zoveel betekend voor onze grote dag. Zonder Mirjam was onze dag niet zo goed verlopen. Ze is enorm behulpzaam en verstaat haar vak. Ze weet ook voor alles een oplossing en stelt je op je gemak als je denkt dat er iets verkeerd dreigt te gaan. Mirjam regelt alles, óók de dingen waaraan je zelf niet had gedacht!

Misbruik rapporteren
marco.en.zareen
Door Marco en Zareen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mirjam is ontzettend behulpzaam, snel met antwoorden en suggesties. Tijdens de dag was ze een kalme ceremoniemeester die alles in goede banen heeft geleid, geen enkele hobbel in de weg op de dag zelf.

Misbruik rapporteren
leanevb
Door Leane
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mirjam is een lieve vrouw die ontzettend goed met ons meedacht mbt onze bruiloft. Ze heeft ons op de dag zelf en het voortraject goed ontzorgd. We raden haar zeker aan voor een onvergetelijke dag

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3054 KZ

Wedding Plan It is een Rotterdams bedrijf en in Rotterdam gevestigd. Maar ik kom altijd naar jou toe! of we spreken af bij de trouwlocatie. Maar zodat je weet dat ik echt in Rotterdam woon en werk, hier vind je mijn adres ;-) 

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact