• Prijsklasse Midden
  • Website

Wedding Plan it zorgt ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld is! Met jarenlange ervaring in de trouwbranche en in Rotterdam zorgt Wedding Plan it voor jullie droombruiloft!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Wedding Plan It. 

Ga je trouwen in Rotterdam en ben je net begonnen met het organiseren van je bruiloft? Dan is het handig om nu al een weddingplanner in de arm te nemen. Een weddingplanner, zoals Mirjam van Wedding Plan It, kan meedenken, offertes aanvragen, de grote lijnen in de gaten houden, vragen of jullie budget nog klopt, leveranciers aanbevelen, contacten met de locatie onderhouden en met alle andere leveranciers. Op die manier kunnen jullie, het bruidspaar, je richten op de leuke dingen. Door de voorbereidingstijd heen ontvang je regelmatig een checklist zodat je weet dat je op de goede weg bent en geen dingen vergeet. 

Ceremoniemeester of weddingplanner?

Je kunt Mirjam voor twee soorten voorbereiding inschakelen.

  • Of je bent al heel ver met alles regelen en hebt een professionele ceremoniemeester nodig voor de dag zelf zodat je gasten lekker kunnen genieten. 
  • Of je bent helemaal aan het begin -en wil het van het begin af aan- voor een deel uit handen geven zodat je jezelf alleen maar met de leuke dingen hoeft bezig te houden. 

Ervaring 

Mirjam heeft al jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften (sinds 1997) en heeft hier ondertussen haar beroep van gemaakt. Maximaal neemt zij 10 bruiloften per jaar aan zodat iedereen haar volledige en exclusieve aandacht krijgt. 

Prijzen

Gemiddeld is Mirjam zo'n 50 tot 100 uur bezig met de voorbereiding voor een bruiloft. Heb je nu alleen een ceremoniemeester nodig en is de voorbereiding verder minimaal? Dan is het het aantal uren van de dag zelf en daarbij reken je ongeveer op 5 uur extra. 

Een gemiddelde voorbereiding en uitvoering op de dag zelf is 40 uur en de prijs van Wedding Plan It is € 70,- per uur. Dit is een gemiddelde uurprijs voor een weddingplanner in de regio Rotterdam, met veel ervaring. 

Wil je meer weten en persoonlijk kennismaken? neem dan contact op. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door leanevb
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mirjam is een lieve vrouw die ontzettend goed met ons meedacht mbt onze bruiloft. Ze heeft ons op de dag zelf en het voortraject goed ontzorgd. We raden haar zeker aan voor een onvergetelijke dag

Misbruik rapporteren
Door ntestrauss
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mirjam had al snel een duidelijk beeld van wat wij leuk vinden. Door onze ideeen en reacties op haar voorstellen hadden wij in het eerste gesprek al een duidelijk plaatje van hoe onze dag eruit zou zien. Iets wat wij tot op dat moment nog niet hadden. De voorbereidingen verliepen soepel en de maandelijkse to-do-lijstjes die wij per mail ontvingen gaf ontzettend veel rust.

Tot in de puntjes werd alles geregeld, verblijf voor ons én de gasten, contact met de trouwlocatie, contact met onze ceremoniemeesters, en nog veel meer.

Op de dag zelf was Mirjam ongezien vol in de weer om alles soepel te laten verlopen. Een echte bruiloftninja. Voor de bruid kwam de kers op deze taart op het moment dat Mirjam vroeg of zij eraan toe was om haar hakken te vervangen door de comfortabele sneakertjes. Aangezien je op zo'n dag al zou vergeten om te eten of drinken als het niet voor je neus wordt gezet, was dat moment goud waard.

Tot slot werden de kado's en overgebleven attributen de volgende dag bij ons thuis gebracht. Iets waar wij zelf totaal niet over hadden nagedacht. Eigenlijk is dat de beste beschrijving van onze samenwerking met Mirjam, alles werd geregeld, ook de dingen waar wij zelf niet eens aan hadden gedacht.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betalingsvoorwaarden van Wedding Plan It zijn helder. Je kiest uit een pakket waardoor de kosten van tevoren bekend zijn. Je kunt kiezen uit een pakket. Het gekozen pakket wordt in drie facturen verdeeld. 40% bij boeking, 40% acht weken van tevoren en 20% na afloop. Hier komen dan nog kosten bij die Wedding Plan It heeft voorgeschoten, denk aan klein materiaal of een gereserveerde taxi.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€ 70,- per uur
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik sleep altijd een enorme tas mee met allerlei spullen. Van ducktape tot pleisters, van paracetamol tot een background voor foto's. En altijd is het handig. Tijdens de dansavond hou ik altijd in de gaten wat er gebeurt op de dansvloer en menig gast is mij dankbaar voor mijn meegesleepte tas (zeg formaat halve kofferbak) met reddingsmiddelen! Een bruid die bijna de hele avond op de wc moest zitten vanwege opkomende buikklachten kon ik direct helpen. Verder is het voor mij de ultieme kick en uitdaging om het beeld dat bruidsparen in hun hoofd hebben om die tot waarheid te maken. En voor mij is het dè bevestiging als de bruid haar dag beleeft en zegt' dit is precies zoals ik het wilde!!'
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: 3054 KZ

Wedding Plan It is een Rotterdams bedrijf en in Rotterdam gevestigd. Maar ik kom altijd naar jou toe! of we spreken af bij de trouwlocatie. Maar zodat je weet dat ik echt in Rotterdam woon en werk, hier vind je mijn adres ;-) 

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden