Wauw, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! 

Nu breekt er een tijd aan waarin jullie je kunnen gaan verdiepen in alle mogelijkheden voor de grote dag. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan ook wel overweldigend zijn. Want waar moet je beginnen? En hoe maak je een keuze tussen al die leuke mogelijkheden?

Ik ben Daniëlle en ik werk onder andere als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester, zodat bruidsparen optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen én van de trouwdag zelf.

OPTIMAAL GENIETEN

Veel bruidsparen ervaren het voorbereiden van hun bruiloft als stressvol en de hoeveelheid regelwerk wordt vaak onderschat. Wanneer jullie graag écht willen genieten van de aanstaande bruiloft kan een weddingplanner een uitkomst zijn. Een goede weddingplanner ontzorgt, zodat de voorbereiding van jullie huwelijksdag vooral voorpret oplevert.

DE BRUILOFT WAAR JULLIE OVER GEDROOMD HEBBEN

Het inschakelen van een weddingplanner betekent niet dat jullie als bruidspaar geen inspraak hebben. Uiteraard heeft een weddingplanner tal van ideeën, maar het is juist mijn taak om al jullie wensen samen te voegen en de ideale bruiloft voor jullie te organiseren.

VOORDEEL

Voor elk budget kan er een weddingplanner ingeschakeld worden. Een weddingplanner kan zichzelf (gedeeltelijk) terugverdienen, omdat er aantrekkelijke prijsafspraken met leveranciers kunnen worden gemaakt. Daarnaast ben ik op de hoogte van alles wat er op het gebied van trouwen wordt aangeboden, inclusief de bijbehorende prijzen. Zo voorkom je als aanstaand bruidspaar dat onnodig teveel wordt betaald.

DE GROTE DAG

Als weddingplanner ben ik tijdens jullie bruiloft ook de ceremoniemeester. Dat heeft niet alleen als voordeel dat jullie als bruidspaar nergens aan hoeven te denken, ook kunnen al jullie gasten optimaal genieten van deze bijzondere dag. Ik zorg ervoor dat alles verloopt zoals gepland en speel snel in op onvoorziene omstandigheden. Uiteraard ben ik ook de gehele dag het aanspreekpunt voor jullie, de gasten en leveranciers.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel of mail gerust voor meer informatie. Ik help jullie graag!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Factuur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Bezoeker, laat een review achter over Bij Daan Events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Bij Daan Events

4.9
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
silverliningnu
Door Loes
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Per toeval kwam ik bij Daniëlle terecht voor een ontzetten leuke opdracht. Bij Daan Events, schakelt snel, is zeer professioneel en denkt goed mee. Zeker een aanrader om al je zorgen van dé grote dag aan toe te vertrouwen! Ik hoop dat we nog eens mogen samenwerken!

Misbruik rapporteren
info9396
Door Kai
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Deskundig, enthousiast en doet alles 200% Bij Daan weet je dat je goed zit.

Misbruik rapporteren
info9395
Door Jorinde
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Tijdens de bruiloft van Rene en Jorinde hebben Suzanne en ik van Suzal bruidsfotografie met Daan samengewerkt. Alles was tot in de puntjes verzorgd en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Goede weddingplanner die wij ook zeker zullen aanraden bij onze klanten.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 7827 JW

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier