Hi lief bruidspaar!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom om mijn Zankyou pagina.

Mijn naam is Zoë, eigenaresse van The Bridal Blush! 

Willen jullie je bruiloft meer vormgeven, maar kunnen jullie daar wel wat ondersteuning bij gebruiken? Ik als weddingplanner kan jullie daarbij helpen! Wij bieden een luisterend oor, de gaafste ideeën en een netwerk van de beste en leukste leveranciers om jullie dag de mooiste uit jullie leven te maken. Daarnaast werk ik ook stylist en werken wij met een vaste bloemist, hoe handig? Zo kan ik ervoor zorgen dat de gehele dag op elkaar aansluit en er prachtig uitziet.

Jullie bruiloft is het belangrijkste en omvangrijkste evenement in jullie leven, dus waarom zou je er zelf niet nog meer van genieten en de uitvoering aan mij overlaten? Waarom zelf het wiel uitvinden als ik hier al dagelijks mee bezig ben? Alles (!) is mogelijk met de juiste ondersteuning en de juiste mensen om jullie heen, so start dreaming

Neem vooral even een kijkje op mijn website en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Ik ben altijd in voor een bakje koffie. 

 

Bezoeker, laat een review achter over Zoë Nira Vermeulen en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Zoë Nira Vermeulen

5.0 10 reviews
Door Ciarra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zoë did an amazing job bringing the vision we had for our wedding to life! She was a great listener and communicator and made sure that all of the details of our special day turned out perfectly. The flowers turned out so beautiful! We highly recommend Zoë and The Bridal Blush for your wedding!

Misbruik rapporteren
Door Elise
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zoë heeft ons super geholpen bij de voorbereidingen! We wisten zelf al heel goed wat we wilden voor de bruiloft en hadden al een en ander uitgezocht. Dit was geen probleem voor Zoë en ze hielp goed mee met de styling. Ook het locatiebezoek was erg prettig, geen vraag was haar te veel. Op de dag zelf stond alles tot in de puntjes klaar. De communicatie verliep perfect, duidelijke mails, snelle reacties en fijn om elkaar een paar keer online te spreken. We raden Zoë zeker aan voor bruidsstyling!

Misbruik rapporteren
Door Ingrid
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

 Een prachtige combinatie van styling en de bloemen, verzorgd door een top team.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Maandag: gesloten Dinsdag: 09:00 - 17:00 Woensdag: 09:00 - 17:00 Donderdag: 09:00 - 17:00 Vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: gesloten Zondag: gesloten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bruidspaar ontvangt een maand voor de bruiloft de factuur en dient deze voor de bruiloft te hebben voldaan.
De volgende taken zijn inbegrepen bij de service:
Levering, Opzetten, Verwijdering
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 1446 TP