• Prijsklasse Midden

Hi lief bruidspaar!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom om mijn Zankyou pagina.

Mijn naam is Zoë, eigenaresse van The Bridal Blush! 

Willen jullie je bruiloft meer vormgeven, maar kunnen jullie daar wel wat ondersteuning bij gebruiken? Ik als weddingplanner kan jullie daarbij helpen! Wij bieden een luisterend oor, de gaafste ideeën en een netwerk van de beste en leukste leveranciers om jullie dag de mooiste uit jullie leven te maken. Daarnaast werk ik ook stylist en werken wij met een vaste bloemist, hoe handig? Zo kan ik ervoor zorgen dat de gehele dag op elkaar aansluit en er prachtig uitziet.

Jullie bruiloft is het belangrijkste en omvangrijkste evenement in jullie leven, dus waarom zou je er zelf niet nog meer van genieten en de uitvoering aan mij overlaten? Waarom zelf het wiel uitvinden als ik hier al dagelijks mee bezig ben? Alles (!) is mogelijk met de juiste ondersteuning en de juiste mensen om jullie heen, so start dreaming

Neem vooral even een kijkje op mijn website en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Ik ben altijd in voor een bakje koffie. 

 

Bezoeker, laat een review achter over The Bridal Blush en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over The Bridal Blush

4.9 8 reviews
Door Ingrid
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

 Een prachtige combinatie van styling en de bloemen, verzorgd door een top team.

Misbruik rapporteren
Door Wendy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tamarah, is een vrouw van goud die altijd voor je klaar staat en zorgt dat je bruiloft echt jouw dag wordt. Ik heb alleen maar complimenten gehad de hele dag door. En het boeket hangt nog steeds mooi te wezen bij ons in huis. Ik zou Tamarah aan iedereen aanbevelen echt een aanwinst voor je dag.

Misbruik rapporteren
Door Merel
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Wij zijn afgelopen 18 mei getrouwd en the bridal blush heeft onze locatie totaal omgetoverd tot een prachtige trouw plek! Tamarah heeft ook mijn bruidsboeket gemaakt en daar heb ik zoveel leuke en mooie reacties op gehad. Ik heb m niet eens achterover gegooid omdat ik hem daar veel te mooi voor vond. Heb hem laten drogen en hem een mooi plekje gegeven. Het eerste gesprek ook met Tamarah zal ik nooit vergeten. Wat n enthousiasme en wat een hulp kregen we van haar. In 1 woord dus Geweldig!!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bruidspaar ontvangt een maand voor de bruiloft de factuur en dient deze voor de bruiloft te hebben voldaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 1446 TP