• Prijsklasse Midden
  • Website

Leuk! Jullie gaan trouwen!
Natuurlijk wil ik graag je bruidsmake-up en bruidskapsel verzorgen. En ik kom bij jou aan huis zodat je jullie grote dag lekker relaxed kunt beginnen. Ik ben gespecialiseerd in een natuurlijke make-up. Maar of je nu een heel naturel of meer uitgesproken bruidsmake-up wilt, ik zorg ervoor dat het helemaal naar jouw wens is en dat het tot ’s avonds laat, mooi blijft zitten. Ook een mooi opgestoken kapsel, krullen of bijzonder gevlochten kapsel kan ik voor je verzorgen.

11 jaar alweer ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Ik verzorg met liefde visagie en haarstyling voor bruiden en bij fotoshoots, commercials, reclamecampagnes, zakelijke portretten, video en evenementen.
Voor mij staat betrouwbaarheid, flexibiliteit en goede samenwerking centraal in mijn werk als visagist.

Ik heb oog voor detail, verdiep me in je wensen en denk graag mee. Alles om jou op je aller allermooist voor je liefste te laten verschijnen.  Ben je nerveus? Naar wat ik hoor van bruiden, breng ik rust in de hectiek van zo'n spannende dag.

Wil je meer informatie over mijn werkwijze, voorbeelden en prijzen? Mail me dan jullie trouwdatum en de plaats van waar je gaat trouwen. Ik stuur je dan graag een speciale bruidsbijlage met alle informatie over mijn bruidsarrangementen.

info@sandravanuffelen.nl

Lieve groet en graag tot snel!

Sandra van Uffelen

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door beekinds
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ze zeggen altijd: vergeet niet van je trouwdag te genieten!

Nou, ik heb dat onthouden en van onze trouwdag genoten! Het begon voor mij al ‘s ochtends toen Sandra arriveerde, ik op haar stoel ging zitten en kon relaxen terwijl zij bezig was met mijn make-up en haar.

Ik heb een hele gevoelige en droge huid en gebruik daardoor weinig make-up om allergische reacties te vermijden. Een goede vriendin van mij weet dat en raadde Sandra aan, aangezien ze al verschillende keren met haar heeft samengewerkt en wist dat Sandra producten gebruikt die ook voor de gevoelige huid geschikt zijn.

Ik heb geen last gehad van de make-up, het heeft de hele dag goed gezeten en ondanks dat ik een haarstijl uitgezocht had die nieuw was voor Sandra, heeft ze mijn haar heel mooi ingevlochten zoals ik het wilde. Ik kan eerlijk zeggen dat ik er nog nooit zo mooi uit heb gezien en me gevoeld heb als op mijn trouwdag en daar heeft Sandra een hele grote bijdrage aan geleverd.

Heel erg bedankt Sandra!

Misbruik rapporteren
Door nicolevanruijven
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

25 mei 2018 was een bijzondere dag voor mij en mijn man, namelijk onze bruiloft.

Een paar weken van te voren kwam Sandra bij mij thuis voor een proef kapsel en ook voor de make-up.

Gelijk was de sfeer lekker los en je kon alles vragen, ook wanneer je veranderd van mening en toch iets anders wilt is dit geen probleem want alles is mogelijk. Zelf wist ik niet zo goed wat ik aanmoest met mijn haar en Sandra heeft mij heel goed geholpen door te kijken wat bij mij past en tevens ook bij de locatie namelijk het strand.

Op de dag zelf is Sandra ruim van te voren aanwezig en is het eigenlijk ook lekker los en gezellig wat heel fijn is omdat je zelf toch zenuwachtig bent. Ik was heel erg blij met het resultaat van mijn haar en makeup wat toch wel even belangrijk is als je jurk op deze dag.

Sandra is zeer professioneel en tegelijkertijd ook lekker los en gezellig, wat een hele combinatie is op deze toch wel spannende dag. Ook doet zij er alles aan om aan jou kapsel en make up wensen te voldoen een echte aanrader!

Misbruik rapporteren
Nicole, hartstikke bedankt voor je lieve complimenten. Jou op je mooist maken geeft mij heel veel voldoening en plezier in mijn werk!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant en bankoverschrijving
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
€290,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Voor 2019 is het tarief €290,- voor het volledige bruidsarrangement make-up en haarstyling inclusief uitgebreide proefsessie en reiskosten tot 25 km vanaf De Lier (tussen Den haag en Rotterdam)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: 2678 HG