Sandra van Uffelen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Sandra van Uffelen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Leuk! Jullie gaan trouwen!
Natuurlijk wil ik graag je bruidsmake-up en bruidskapsel verzorgen. En ik kom bij jou aan huis zodat je jullie grote dag lekker relaxed kunt beginnen. Ik ben gespecialiseerd in een natuurlijke make-up. Maar of je nu een heel naturel of meer uitgesproken bruidsmake-up wilt, ik zorg ervoor dat het helemaal naar jouw wens is en dat het tot ’s avonds laat, mooi blijft zitten. Ook een mooi opgestoken kapsel, krullen of bijzonder gevlochten kapsel kan ik voor je verzorgen.

11 jaar alweer ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Ik verzorg met liefde visagie en haarstyling voor bruiden en bij fotoshoots, commercials, reclamecampagnes, zakelijke portretten, video en evenementen.
Voor mij staat betrouwbaarheid, flexibiliteit en goede samenwerking centraal in mijn werk als visagist.

Ik heb oog voor detail, verdiep me in je wensen en denk graag mee. Alles om jou op je aller allermooist voor je liefste te laten verschijnen.  Ben je nerveus? Naar wat ik hoor van bruiden, breng ik rust in de hectiek van zo'n spannende dag.

Wil je meer informatie over mijn werkwijze, voorbeelden en prijzen? Mail me dan jullie trouwdatum en de plaats van waar je gaat trouwen. Ik stuur je dan graag een speciale bruidsbijlage met alle informatie over mijn bruidsarrangementen.

info@sandravanuffelen.nl

Lieve groet en graag tot snel!

Sandra van Uffelen

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant en bankoverschrijving
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Meningen over Sandra van Uffelen

4.0
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(3)
(1)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
Aanrader?
(3)
(1)
lbouwkamp
Door Lianne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik zou Sandra aan iedereen aanbevelen, ze is een hele warme vrouw, ze luistert heel goed naar je wensen en laat je er prachtig uitzien! Ik kreeg veel complimenten over mijn haar en make-up en belangrijker, mijn man en ik waren er helemaal blij mee! Ze heeft ook het haar en de make-up van mijn moeder en schoonzusje verzorgd en zij zagen er ook prachtig uit! Ze reageert snel op de mail en geeft ook extra tips en info voor de dag zelf. Dankjewel Sandra!!
Misbruik rapporteren
michaelfase
Door Michael
1
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Sandra vind het nodig om negatief op het werk van haar collega s cq concurrenten te reageren. Dit zegt iets over haar eigen kwaliteiten. Binnen de fotografie is men over het algemeen niet erg enthousiast over haar houding en collegialiteit.

Misbruik rapporteren
beekinds
Door Barbara
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ze zeggen altijd: vergeet niet van je trouwdag te genieten!

Nou, ik heb dat onthouden en van onze trouwdag genoten! Het begon voor mij al ‘s ochtends toen Sandra arriveerde, ik op haar stoel ging zitten en kon relaxen terwijl zij bezig was met mijn make-up en haar.

Ik heb een hele gevoelige en droge huid en gebruik daardoor weinig make-up om allergische reacties te vermijden. Een goede vriendin van mij weet dat en raadde Sandra aan, aangezien ze al verschillende keren met haar heeft samengewerkt en wist dat Sandra producten gebruikt die ook voor de gevoelige huid geschikt zijn.

Ik heb geen last gehad van de make-up, het heeft de hele dag goed gezeten en ondanks dat ik een haarstijl uitgezocht had die nieuw was voor Sandra, heeft ze mijn haar heel mooi ingevlochten zoals ik het wilde. Ik kan eerlijk zeggen dat ik er nog nooit zo mooi uit heb gezien en me gevoeld heb als op mijn trouwdag en daar heeft Sandra een hele grote bijdrage aan geleverd.

Heel erg bedankt Sandra!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2678 HG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact