De beste trouwfotografen uit Eindhoven en omgeving!

Ben jij op zoek naar de perfecte fotograaf voor jouw bruiloft? Wij maakten een selectie van de beste bruidsfotografen in Eindhoven en omgeving. Met hun foto's kun jij je trouwdag keer op keer herbeleven.

  • Foto en video
  • Aanbeveling
  • Nederland
  • Noord-Brabant

Jullie trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Het ja-woord, de tranen van jullie familie, de bruidstaart, de toost met de gasten… het zijn allemaal mooie momenten die jullie niet willen vergeten. Natuurlijk is een mooie bruidsreportage dé manier om de bruiloft keer op keer her te beleven. Investeer daarom ook in kwaliteit! Denk goed na over wat voor een stijl jullie willen: foto’s met felle kleuren of juist hele lichte, geposeerd of helemaal niet… Twijfel je over het inhuren van een trouwfotograaf’ Lees hier hoeveel een fotograaf kost!

Adverteren

Ga jij trouwen in de omgeving van Eindhoven? Dan hebben wij hier een aantal top fotografen voor jullie geselecteerd! Zij leggen jouw bruiloft met veel plezier en op een professionele manier voor je vast. Het resultaat: foto’s waar jij jaren later nog met plezier naar kijkt.

Alle leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op een willekeurige volgorde weergegeven.

Foto: Jessica Fotografie

Jessica Fotografie – Bezoek de website!

Jessica heeft ruime ervaring als het aankomt op het vastleggen van bruiloften. Het liefst stelt ze zich onzichtbaar op en een blij bruidspaar dat aangeeft dat het niet in de gaten had dat de fotograaf steeds aanwezig was, noemt ze het grootste compliment. Jessica weet perfect de emotie van de dag te vangen, maar heeft ook aandacht voor details. Mooie stofjes, de kleuren van het bruidsboeket, alles wordt vastgelegd.

Ze betitelt haar stijl als fris, licht, puur en romantisch met een tintje vintage. Wit, pasteltinten en olijftakken zijn haar favoriet. Kies je voor Jessica Fotografie dan kies je voor een ontspannen stijl, niet te geposeerd en veel natuurlijk licht.

Foto: Jessica FotografieKlik voor meer!
Foto: Jessica Fotografie
Foto: Jessica FotografieKlik voor meer!
Foto: Jessica Fotografie

Petra Brands Fotografie – Bezoek de website!

De passie voor fotografie werd bij Petra Brands extra aangewakkerd door de opleiding aan de fotovakschool. Het vormde haar tot een gedreven fotografe die graag jouw bruiloft vastlegt. Petra Brands vind een goede klik tussen haar en het bruidspaar uiterst belangrijk. Zij wilt dat ieder zich op gemak voelt en dit komt mede tot uiting door losse, spontane en ongedwongen wijze waarop zij een trouwdag in beeld brengt. Zij luistert aandachtig naar de naar jullie wensen en bekijkt samen met jullie de mogelijkheden.

Haar werkwijze noemt ze ongedwongen. Natuurlijk is er aandacht voor de grote momenten als het ja-woord en de openingsdans, maar ze legt ook de onverwachte en emotionele momenten vast. Dit alles zonder aandacht voor details te verliezen.

Foto: Petra Brands FotografieKlik voor meer!
Foto: Petra Brands Fotografie
Foto: Petra Brands FotografieKlik voor meer!
Foto: Petra Brands Fotografie

Kim Hart Fotografie – Bezoek de website!

Romantisch, hartverwarmend en uniek. Die woorden vatten Kim Hart Fotografie samen. Bij Kim Hart staan jullie centraal, zelf probeert zij zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven. Zij legt romantiek en gevoel vast met behulp van compositie, licht en emotie.

Zij is erbij van begin tot eind. Het aankleden, die eerste blik, de ceremonie,  de openingsdans: alles wordt vastgelegd. Zoals Kim zelf beschrijft: Passie voor bruiloften, dat zie je terug in de dierbare manier waarop het voor eeuwig vastgelegd wordt.

Foto: Kim Hart FotografieKlik voor meer!
Foto: Kim Hart Fotografie
Foto: Kim Hart FotografieKlik voor meer!
Foto: Kim Hart Fotografie

Trouwdag in beeld – Bezoek de website!

​Arno en Susanne hebben van hun passie hun werk gemaakt en leggen samen met hun team met veel plezier jullie grote dag vast. Ze hebben een hekel aan truttig en gaan voor foto’s met een ongedwongen, stijlvol, romantisch en dynamisch karakter. Een trouwreportage bij Trouwdag in beeld kan op veel manieren: van klassiek tot trendy en van ingetogen tot uitbundig.

Emotie, tranen en geluk noemen Arno en Susanne de leidraad voor een mooie ongedwongen bruidsreportage. Zij werken altijd met twee fotografen, waardoor je foto’s krijgt vanuit twee oogpunten. Zo heb je bijvoorbeeld ’s ochtends niet alleen een fotograaf op de locatie van de bruid, maar kan ook de bruidegom op een mooie manier worden vastgelegd!

Foto: Trouwdag in BeeldKlik voor meer!
Foto: Trouwdag in Beeld
Foto: Trouwdag in BeeldKlik voor meer!
Foto: Trouwdag in Beeld

Moving Filmworks – Bezoek de website!

Dit jonge video-bedrijf gevestigd in Eindhoven beschrijft zichzelf als erg flexibel. Zo zijn ze gespecialiseerd in het maken van bepaalde films. Communiceren gaat met Moving Filmworks erg makkelijk, ze houden jullie graag op de hoogte met wat ze aan het doen zijn. Ze denken met jullie mee en gaan natuurlijk voor het beste resultaat!

Foto: Moving FilmworksKlik voor meer!
Foto: Moving Filmworks
Foto: Moving FilmworksKlik voor meer!
Foto: Moving Filmworks

Aurum Films – Bezoek de website!

Aurum Films is een echte liefhebber van trouwerijen en het is daarom ook helemaal niet gek dat ze in deze wereld zijn beland! Graag wilt Aurum Films jullie beter leren kennen en neemt daarom ook altijd de tijd voor een kennismakingsgesprek. Ze staan open voor overleg en hebben veel suggesties. Aurum Films zorgt ervoor dat de mooiste momenten worden vastgelegd op film!

Flexmi Fotografie -Bezoek de website!

Jullie bruidsreportage mooi en bijzonder maken, dat is iets waar Flexmi voor zorgt! En daarom komen ze niet maar met één fotograaf op jullie bruiloft, maar met twee! Met twee man sta je sterker en heb je meer kans op die prachtige foto’s! Flexmi gaat voor intieme, romantische en spontane foto’s. Dit is jullie dag en daar kunnen jullie met de foto’s van Flexmi zeker met een grote glimlach op terug kijken!

Foto: Flexmi FotografieKlik voor meer!
Foto: Flexmi Fotografie
Foto: Flexmi FotografieKlik voor meer!
Foto: Flexmi Fotografie

Lott´s Fotografie – Bezoek de website!

Een echte passie van Lotte! Ze legt jullie liefde graag vast. Waar jullie ook naar toe gaan, binnenland of buitenland, Lott’s Fotografie reist graag met jullie mee. Voor Lotte zit schoonheid in de alledaagse dingen. Zo legt ze ook deze mooie momenten voor jullie vast en na de bruiloft kunnen jullie hier gezellig samen op terug kijken!

Foto: Lott's FotografieKlik voor meer!
Foto: Lott’s Fotografie
Foto: Lott's FotografieKlik voor meer!
Foto: Lott’s Fotografie

Linda Beretty Bruidsfotografie – Bezoek de website!

Een levendige herinnering maken aan de mooiste dag van jullie leven, dat is het doel van Linda als ze jullie bruiloft komt fotograferen. Alles mag bij Linda, je moet immers jezelf kunnen zijn. Haar reportage moet jullie dag in alle facetten laten zien. Ze focust op mooie, grappige en emotionele momenten en ze houdt ook die dierbare gasten, details en verrassingen in het oog. Flexibiliteit en onzichtbaarheid noemt Linda de kenmerken van haar manier van werken. Op die manier hoeven jullie alleen maar optimaal te genieten.

Foto: Linda Beretty BruidsfotografieKlik voor meer!
Foto: Linda Beretty Bruidsfotografie
Foto: Linda Beretty BruidsfotografieKlik voor meer!
Foto: Linda Beretty Bruidsfotografie

Arianna Fotografie – Bezoek de website!

Het doel van Arianna is om prachtige momenten, die jullie voor eeuwig in jullie hart meedragen, vast te leggen in een prachtig huwelijksalbum. Zo richt zij zich spontane, oprechte en gelukzalige momenten. Arianna komt oorspronkelijk uit Italië, maar ze spreekt ook Engels, Portugees en Nederlands! Handig toch?

Foto: Arianna FotografieKlik voor meer!
Foto: Arianna Fotografie
Foto: Arianna FotografieKlik voor meer!
Foto: Arianna Fotografie

Trouwfotograaf Eindhoven Bezoek de website!

Trouwfotograaf Eindhoven is gespecialiseerd in trouw- & bruidsfotografie. Ektor weet precies dé juiste momenten vast te leggen. Ektor staat open voor suggesties en zorgt voor spontane en romantische kiekjes. Tijdens jullie grote dag stelt Ektor jullie op je gemak en zorgt voor stress-loze foto’s. Als je voor Ektor kiest, hoef je je geen zorgen te maken, je krijgt zeker weten fantastische plaatjes!

Foto: Trouwfotograaf EindhovenKlik voor meer!
Foto: Trouwfotograaf Eindhoven
Foto: Trouwfotograaf EindhovenKlik voor meer!
Foto: Trouwfotograaf Eindhoven

Dus, investeer in herinneringen voor de toekomst en schakel de hulp van één van deze professionals in! Deze trouwfotografen leggen voor jullie mooiste momenten vast! Neem snel contact op met één van deze toppers!

Wil jij niets meer van ons missen? Volg ons dan ook op Instagram, Pinterest en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Trouwdag in Beeld Trouwfotografen
FLEXMI fotografie Trouwfotografen
Jessica fotografie Trouwfotografen
Aurum Films Trouwfotografen
Kim Hart Fotografie Trouwfotografen
Petra Brands Fotografie Trouwfotografen
Moving Filmworks Trouwfotografen
Lott's Fotografie Trouwfotografen
Trouwfotograaf Eindhoven Trouwfotografen
Arianna Fotografie Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!