De beste bruidsfotografen uit Eindhoven en omgeving

Jullie trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Het ja-woord, de tranen bij jullie familie, de bruidstaart, de toost met de gasten… het zijn allemaal mooie momenten die jullie niet willen vergeten. Natuurlijk is een mooie bruidsreportage de manier om de bruiloft keer op keer her te beleven. Onze eerste tip is om altijd te investeren in kwaliteit. Denk ook goed na over wat voor een stijl je wil: foto’s met felle kleuren of juist hele lichte, geposeerd of helemaal niet… Weet je niet zo goed hoe je moet beginnen met zoeken? Lees dan snel deze vier tips voor het kiezen van de perfecte fotograaf.

Foto: Jessica Fotografie
Foto: Jessica Fotografie

Ga jij trouwen in de omgeving van Eindhoven? Dan hebben wij hier alvast vier top fotografen voor je geselecteerd. Zij leggen jouw bruiloft met veel plezier en op een professionele manier voor je vast. Het resultaat: foto’s waar jij jaren later nog met plezier naar kijkt.

Jessica Fotografie

Jessica heeft ruime ervaring als het aankomt op het vastleggen van bruiloften. Het liefst stelt ze zich onzichtbaar op en een blij bruidspaar dat aangeeft dat het niet in de gaten had dat de fotograaf steeds aanwezig was, noemt ze het grootste compliment. Jessica weet perfect de emotie van de dag te vangen, maar heeft ook aandacht voor details. Mooie stofjes, de kleuren van het bruidsboeket, alles wordt vastgelegd.

Ze betitelt haar stijl als fris, licht, puur en romantisch met een tintje vintage. Wit, pasteltinten en olijftakken zijn haar favoriet. Kies je voor Jessica Fotografie dan kies je voor een ontspannen stijl, niet te geposeerd en veel natuurlijk licht.

Foto: Jessica Fotografie
Foto: Jessica Fotografie
Foto: Jessica Fotografie
Foto: Jessica Fotografie

Petra Brands Fotografie

De passie voor fotografie werd bij Petra Brands extra aangewakkerd door de opleiding aan de fotovakschool. Het vormde haar tot een gedreven fotografe die graag jouw bruiloft vastlegt. Petra Brands vind een goede klik tussen haar en het bruidspaar uiterst belangrijk. Zij wilt dat ieder zich op gemak voelt en dit komt mede tot uiting door losse, spontane en ongedwongen wijze waarop zij een trouwdag in beeld brengt. Zij luistert aandachtig naar de naar jullie wensen en bekijkt samen met jullie de mogelijkheden.

Haar werkwijze noemt ze ongedwongen. Natuurlijk is er aandacht voor de grote momenten als het ja-woord en de openingsdans, maar ze legt ook de onverwachte en emotionele momenten vast. Dit alles zonder aandacht voor details te verliezen.

Foto: Petra Brands Fotografie
Foto: Petra Brands Fotografie
Foto: Petra Brands Fotografie
Foto: Petra Brands Fotografie

Kim Hart Fotografie

Romantisch, hartverwarmend en uniek. Die woorden vatten Kim Hart Fotografie samen. Bij Kim Hart staan jullie centraal, zelf probeert zij zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven. Zij legt romantiek en gevoel vast met behulp van compositie, licht en emotie.

Zij is erbij van begin tot eind. Het aankleden, die eerste blik, de ceremonie,  de openingsdans: alles wordt vastgelegd. Zoals Kim zelf beschrijft: Passie voor bruiloften, dat zie je terug in de dierbare manier waarop het voor eeuwig vastgelegd wordt.

Foto: Kim Hart Fotografie
Foto: Kim Hart Fotografie
Foto: Kim Hart Fotografie
Foto: Kim Hart Fotografie

Trouwdag in beeld

​Arno en Susanne hebben van hun passie hun werk gemaakt en leggen samen met hun team met veel plezier jullie grote dag vast. Ze hebben een hekel aan truttig en gaan voor foto’s met een ongedwongen, stijlvol, romantisch en dynamisch karakter. Een trouwreportage bij Trouwdag in beeld kan op veel manieren: van klassiek tot trendy en van ingetogen tot uitbundig.

Emotie, tranen en geluk noemen Arno en Susanne de leidraad voor een mooie ongedwongen bruidsreportage. Zij werken altijd met twee fotografen, waardoor je foto’s krijgt vanuit twee oogpunten. Zo heb je bijvoorbeeld ’s ochtends niet alleen een fotograaf op de locatie van de bruid, maar kan ook de bruidegom op een mooie manier worden vastgelegd!

Foto: Trouwdag in Beeld
Foto: Trouwdag in Beeld
Foto: Trouwdag in Beeld
Foto: Trouwdag in Beeld

Dus, investeer in herinneringen voor de toekomst en schakel de hulp van één van deze professionals in! Deze trouwfotografen leggen voor jullie mooiste momenten vast! Neem snel contact op met één van deze toppers!

Wil jij niets meer van ons missen? Volg ons dan ook op Instagram & Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Kasteel Heeswijk
De 10 beste trouwlocaties van Noord-Brabant!
Noord-Brabant is zonder twijfel de gezelligste provincie van Nederland. Een goede basis voor jullie trouwdag dus! Vind hier de 10 beste trouwlocaties van deze mooie provincie!
Trouwchicks. Foto: Ricon Fotografie
De beste weddingplanners uit Noord-Brabant!
Wij hebben de beste weddingplanners uit de industrie in Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet! Met deze toppers word jouw trouwdag ongetwijfeld de dag waar je altijd van gedroomd hebt!
Foto: Nikita Bruidsmode
Vind hier jouw droomjurk in Noord-Brabant
Ga jij binnenkort trouwen en moet jij nog op zoek naar de perfecte trouwjurk? Kijk dan eens naar deze top bruidsboetieks in Noord-Brabant. Ruime collecties, ervaren teams en alles om jouw perfecte trouwjurk mogelijk te maken!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie