De 60 mooiste bruidsboeketten: onderscheidend en elegantie voor op je bruiloft!

  • Credits: Elizabeth Fogarty Photography
  • Foto: Youdid / Raisa Zwart
  • Foto: Youdid / Josi Nihot-Memories made
    • Foto: Youdid / Anouschka Rokebrand
    • Foto: Youdid
    • Foto: Youdid / Ksenija kolesnika
  • more 51+

Als er iets is dat je look als bruid nog mooier maakt, iets toevoegt aan jouw kleding en een mooi opvallend detail is op de trouwdag is het toch wel het trouwboeket. Een prachtige aanvulling, wat leid tot een mooi geheel. Wat je bruiloft onderscheid zijn de details. Deze maken het speciaal maken en creëren een verfijnde en elegante sfeer.

Daarom adviseren wij het ook zeker om goed na te denken over je bruidsboeket. Er zijn eindeloos veel combinaties van bloemen en een eindeloze variatie aan kleuren om een ​​prachtige boeket van te creëren. De bloemen ademen leven, magie en liefde, want bloemen worden niet alleen gebruikt in het bruidsboeket, maar ook als tafeldecoratie, stoelen, en voor de ceremonie. Om er nog meer een geheel van te maken adviseert Judith van Youdid Floral Design je om dezelfde bloem te verwerken in een bloemenkrans. Daarnaast adviseert zij om te kiezen voor een bloem met een lekkere geur. Op deze manier zal je altijd aan de beste dag van je leven worden herinnerd wanneer je langs deze bloemen loopt!

Wil jij nou echt goed voorbereid het huwelijksbootje in stappen? Wij hebben de perfecte manier om dit te doen met de ultieme bruiloft checklist van Zankyou.  Bekijk ook de beste bloemisten uit Noord-Holland en Gelderland.

Bekijk ook: De mooiste trouwboeketten voor jouw trouwdag 2018!

Voor je dagelijkse dosis inspiratie voor je bruiloft kun je ons volgen op InstagramFacebook en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Reacties (2)

Laat een bericht achter

39 Marylise by Rembo Styling 2019: Moderne elegantie en indrukwekkende details!
Marylise by Rembo Styling 2019: Moderne elegantie en indrukwekkende details!
Barcelona Bridal Fashion Week draait op volle toeren door. Ontdek nu de nieuwe collectie Marylise van Rembo Styling 2019!
31 Een bloemenkroon voor de bruid: fleur jouw haar op met de mooiste bloemen!
Een bloemenkroon voor de bruid: fleur jouw haar op met de mooiste bloemen!
In deze galerij tonen wij je verschillende stijlen voor een prachtige bloemenkroon voor de bruid in 2018: transformeer jouw hele look van ceremonie tot afterparty!
40 De mooiste haarstukken voor bruiden - ontdek ze nu!
De mooiste haarstukken voor bruiden - ontdek ze nu!
In deze galerij laten wij de mooiste haarstukken zien voor de hipste bruiden van 2018. De allermooiste details, voor jouw bijzondere dag.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie