Demetrios 2019 trouwjurken: romantieke en Franse elegantie voor de hedendaagse bruid!

Bekijk snel de nieuwste trouwjurken van Demetrios 2019: de meest romantische jurken met indrukwekkende details!

  • Trouwjurk stijlen
  • Demetrios
Adverteren

De catwalk shows van de Barcelona Bridal Fashion week eindigden met een hoogtepunt: de 2019 trouwjurken collectie van Demetrios Bridal. Een internationale collectie met de mooiste jurken, die door bruiden van over de hele wereld gedragen zullen worden. Romantiek in de mix met de allernieuwste trends: de nieuwe collectie bruidsjurken van Demetrios voor 2019.

Licht en beweeglijk, maar o zo elegant. Extravagant, maar toch ook ingetogen. De nieuwe collectie trouwjurken van Demetrios bestaat uit een reeks van tegenovergestelde essenties, verweven met tijdloze stijl en smaak. Deze collectie werd beïnvloed door de mode van Versailles – de jurken stralen dan ook onmiskenbare Franse elegantie uit. Deze collectie combineert de romantiek van de oude wereld, met de passie van vandaag.

De collectie bevat verschillende lijnen. Aan de ene kant zien we silhouetten die frisheid belichamen, maar ook zeker een zomers gevoel uitstralen met prachtig geborduurde bloemen details en driedimensionale details. In een ander deel van de collectie zien we prinsessen trouwjurken, met de mooiste flatterende vormen. Ook zien we een gedeelte van deze collectie met trouwjurken die volledig bestaan uit kant: de stoffen met kleine details geven een echte helderheid aan de collectie. De kleinste details zoals steentjes, veren of kleur maken de collectie helemaal compleet.

Bekijk snel de nieuwste trouwjurken van Demetrios 2019: deze stijlen mag je niet missen! Verder kijken? Bekijk dan ook de 2019 collecties van andere grote merken zoals Pronovias, Rosa Clará, Maggie Sottero en Jesús Peiro.

Voor meer Zankyou volg je ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Demetrios 2019 trouwjurken: romantieke en Franse elegantie voor de hedendaagse bruid!