Trouwjurken van Jesús Peiró 2019: designs met de mooiste details!

De 2019 trouwjurken collectie van Jesús Peiró: Heritage. Bekijk nu de beelden want deze mag je absoluut niet missen!

  • Trouwjurk stijlen
  • Jesús Peiró
Adverteren

Jesús Peiró is al dertig jaar toonaangevend op het gebied van de beste ontwerpen van trouwjurken. Iedereen straalt in een trouwjurk van Jesús Peiró! Ook dit jaar lieten zij de nieuwe collectie zien op de Barcelona Bridal Fashion Week. Ook dit jaar is de collectie van Jesús Peiró weer eentje die je niet mag missen! De 2019 trouwjurken collectie mag je niet missen: trouwjurken van de beste kwaliteit met buitengewone details!

Deze Heritage collectie is een eerbetoon aan wat het merk in de afgelopen jaren heeft bereikt: prachtige jurken gedragen door verschillende generaties mooie vrouwen die Jesús Peiró hun vertrouwen gaven. Vraag, inzet en vakmanschap gecombineerd met innovatie en de nieuwste trends hebben deze collectie vol details tot gevolg. De 2019 collectie is baanbrekend en karakteriseert het merk. Tulle bruidsjurken, bewegelijke rokken en de meest interessante details op prachtige silhouetten. Ook zien we accessoires om van te dromen voorbij komen: ruches, strikken, knopjen, sluitingen, riemen en accessoires met zwarte accenten. Merche Segarra, creative director van het bedrijf, heeft dit jaar de nadruk gelegd op de schouders, decolletés en laag uitgesneden ruggen. De meest gebruikte stoffen zijn chantilly, guipurekant, kant, mesh, plooien, tule, satijn en zijde – met elkaar gecombineerd maken zij elke jurk tot een uniek stuk.

Deze 2019 collectie van Jesús Peiró trouwjurken brengt een ode aan het merk en overtreft alle voorgaande collecties. Mis de nieuwe collectie niet. Een jurk van Jesús Peiró is altijd een goed idee. Waar wacht je nog op?

Voor meer Zankyou volg je ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken van Jesús Peiró 2019: designs met de mooiste details!