Sottero and Midgley 2018: een collectie voor de hedendaagse bruid!

Subtiliteit en savoir-faire in de nieuwe collectie van Sottero & Midgley. Waar wacht je nog op? Hier zit jouw droom jurk tussen!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Sottero & Midgley

Vandaag de dag is het voor bruiden niet alleen meer belangrijk om er uit te zien om door een ringetje te halen, het is ook héél belangrijk dat zij zich comfortabel voelt op haar grote dag. Dankzij de geweldige collecties als deze van Sottero en Midgley word het combineren van deze twee eisen heel gemakkelijk! Deze jurken zijn zeer vrouwelijk en zijn perfect voor de kosmopolitische vrouw – in deze jurken zul je er onberispelijk uitzien. Mis deze galerij niet, met de nieuwste trouwjurken collectie van Sottero en Midgley voor 2018!

Adverteren

In elk exemplaar van deze prachtige collectie zie je de laatste trends terug. Deze trends zijn waar iedere bruid van droomt dit jaar! We zien luchtige ontwerpen, die een heel aantrekkelijk en verfijnde look uitstralen. Wat heel populair is dit jaar zijn de jurken met open rug. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om aan de voorkant te kiezen voor de meest spectaculaire details, waarbij je op je rug meer aan de verbeelding over laat. Zoals elk seizoen zijn de meest populaire modellen de prinsessen en zeemeermin jurken, die we dit jaar in combinatie met vele verschillende halslijnen terug zien. Vooral de illusie halslijn en strapless jurken blijven favoriet! Elk van deze geweldige jurken is gemaakt van stoffen van de hoogste kwaliteit en de details in de borduurmotieven, het zijde, tule en het kant zijn onweerstaanbaar!

Het werk van Sottero en Midgley is perfect voor de bruid van nu. De beste kwaliteit, nieuwste technieken en geweldige patronen die zich saenvoegen in subtiele lijnen die je figuur spectaculair laten uitkomen. Mis de 2018 collectie van Midgley en Sottero niet!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan ook op InstagramPinterest en Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Sottero and Midgley 2018: een collectie voor de hedendaagse bruid!