Luxe, stijlvol & glamoureus: de nieuwe collectie bruidsjurken van Monique Lhuillier 2018!

De nieuwe collectie trouwjurken van Monique Lhuillier 2018 zijn de definitie van luxe. Draag zo een ontwerp en je voelt je een ware filmster!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • International
  • Monique Lhuiller

Er worden jaarlijks duizenden nieuwe trouwjurken ontworpen. Het is daarom best een pittige klus om de perfecte jurk te scoren. Om het je net iets makkelijker te maken vind je hier wat tips voor het vinden van de perfecte trouwjurk.  Als jij opzoek bent naar een luxe ontwerp voor jouw trouwdag, mag je deze galerij absoluut niet missen. De nieuwe collectie trouwjurken van Monique Lhuillier voor 2018 zijn chique en laten jou beslist een prinses voelen op deze magische dag!

Adverteren

De ontwerpen van de Filipijnse ontwerpster zijn zeer bijzonder. Het is een collectie met veel variatie. De jurken zijn strak en zorgen voor een feminiene uitstraling voor elk figuur. Vraag jij je af welke jurk het beste bij jouw figuur past? Lees dit artikel en je bent er zo achter!

De stoffen gebruikt voor de ontwerpen zijn wit, ivoor en verschillende tonen champagne. De jurken blijven indruk maken. Er zitten jurken tussen met prachtige, hartvormige halslijnen en anderen zijn bedekt met juwelen. We herkennen een stijl van de jaren 20 in de ontwerpen waar wij zeker fan van zijn! De collectie beschikt hiernaast ook over gedrapeerde korsetten en lange rokken.

Kortom, de jurken zijn ontworpen in een traditionele stijl in combinatie met moderne details. Je mag de nieuwe collectie trouwjurken van Monique Lhuillier 2018 niet missen als jij stijlvol en glamoureus op jouw bruiloft wilt verschijnen. Zorg voor sensatie!

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram & Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Luxe, stijlvol & glamoureus: de nieuwe collectie bruidsjurken van Monique Lhuillier 2018!