YolanCris 2019 trouwjurken: de meest bijzondere collectie die je ooit hebt gezien!

De YolanCris 2019 trouwjurken is gebaseerd op mode-iconen en heet Identity - met één van deze jurken zul jij zeker indruk maken op je grote dag.

  • Trouwjurk stijlen
Adverteren

Identity: een collectie waarin we de stijlen van mode-iconen uit alle tijden terug zien. Dit is wat het Catalaanse bedrijf YolanCris heeft geïnspireerd bij het ontwerpen van de nieuwe 2019 collectie bruidsjurken. Deze mode-iconen hebben zich vrij gevoeld om zich te kleden hoe zij zelf wilden: dit zouden bruiden ook moeten voelen! Kies uit één van deze looks van YolanCris 2019 en je zult je zelf heel speciaal voelen op je grote dag. 

YolanCris werd voor deze collectie geïnspireerd door vrouwen als Chanel, Simone de Beauvoir, Blondie, Madonna, Grace Jones… En het is natuurlijk logisch: ontwerpen gebaseerd op deze fantastische personen kunnen alleen maar een grote indruk achter laten! De vloer van de catwalk simuleerde een gigantisch meetlint, schaar, naalden, een vingerhoed – dit gaf een heel gaaf effect bij de prachtige modellen die in de mooiste designs over de catwalk paradeerden. In deze collectie zien we poppy trouwjurken, korte bruidsjurken met volume, transparante stoffen, capes en zelfs mooie looks met broeken. 

Het is zeker, Yolanda en Cristina hebben gedaan waar zij het beste in zijn! Zij lieten een ongelofelijk sterke indruk achter met hun trouwjurken collectie voor 2019, die alle nieuwste trends heeft samengevoegd op een originele manier. Neem snel een kijkje naar de YolanCris bruidsjurken collectie voor 2019: kies het ontwerp en steel de show op jouw grote dag!

Lees ook: Reem Arca trouwjurken ,  Pronovias Rosa Clará en Marylise by Rembostyling!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op FacebookPinterest en Instagram voor de mooiste inspiratie voor jouw grote dag!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

YolanCris 2019 trouwjurken: de meest bijzondere collectie die je ooit hebt gezien!