Marylise by Rembo Styling 2019: Moderne elegantie en indrukwekkende details!

Barcelona Bridal Fashion Week draait op volle toeren door. Ontdek nu de nieuwe collectie Marylise van Rembo Styling 2019!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • 2019

Deze toonaangevende trouwjurk designer zorgt altijd voor een parade van kleuren, diversiteit, terwijl de kracht van de vrouw centraal staat bij elk design. Het Belgische bruidsmodecollectief Marylise en Rembo Styling heeft ook dit jaar weer een collectie samengesteld vol baanbrekende trends die je zeker niet wilt missen! Kijk snel verder naar de designs voor 2019 van Marylise en Rembo Styling!

Adverteren

De nieuwe collectie heet: Cosmic Love. De stijl van deze collectie is gericht op vrouwen met een jeugdige en spontane stijl, die houden van mode en die niet bang zijn om hun gasten te verrassen met een trouwjurk die alle tradities volgt. Rembo Styling ademt mode en neemt risico´s! Deze prachtige designs bestaan uit geometrische vormen, afgewerkt met kant en versierd met de meest interessante motieven: het is een combinatie van verschillende stoffen en tal van andere details.

Jurken zijn geplooid door tule en borduurwerk met  natuurlijke motieven. Ook trouwjurken met lange mouw zien we dit seizoen terug, met de meest interessante interacties tussen klassieke ontwerpen met transparante stoffen – dit maakt het een spannend en sensueel geheel. Wat kleuren betreft, zullen we dit seizoen zeker crèmekleuren terug gaan zien! In deze collectie zien we allerlei tinten: van wit tot crème en van roze tot nudes. Super mooi!

De 2019 collectie van Marylise by Rembo Styling 2019 ademt moderne elegantie met aandacht voor kleine en zeer verfijnde details. Mis deze super chique creaties niet – deze designs zijn speciaal voor jou: de hedendaagse vrouw met lef!

Meer Barcelona Bridal Fashion week? Bekijk ook de nieuwste collecties van:

Cymbeline , Inmaculada GarciaJesús PeiroPronovias en Rosa Clará!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op FacebookPinterest en Instagram voor de mooiste inspiratie voor jouw grote dag!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Marylise by Rembo Styling 2019: Moderne elegantie en indrukwekkende details!