Cymbeline 2019 trouwjurken: Mode uit Parijs op z´n best!

De nieuwste mode rechtstreeks uit Parijs op de Barcelona Bridal Fashion Week: Mis de 2019 designs van Cymbeline niet!

  • Trouwjurk stijlen
  • Cymbeline
Adverteren

Omdat Parijs altijd Parijs zal zijn… Het Franse bruidsmodemerk maakt ook dit jaar weer indruk met hun nieuwe collectie op de Barcelona Bridal Fashion Week. Een sterke collectie, vol contrasten en opgedragen aan de vrouw vol frisheid en sensualiteit. Mis deze galerij met trouwjurken van Cymbeline 2019 niet: ¨Paris Forever¨. Dit is hét motto van deze collectie: deze designs laten je dromen van een wandeling door de Parijse hoofdstad, terwijl je een onuitwisbare indruk achter laat in jouw prachtige trouwjurk uit de Cymbeline 2019 collectie. 

Ook deze trouwjurken collectie is Haute Couture: een serie van designs die niet alleen toonaangevend zal zijn voor de commerciële collectie van Cymbeline 2019, maar voor de gehele bruidsmode industrie.

Deze nieuwe collectie zien we hoe unieke materialen zijn samengesteld door de Cymbeline designers, dit zorgt voor prachtige stukken met een ijzersterk karakter. Witte trouwjurken met kant, rokken van tule en organza, eindeloze lagen met borduurwerk en bloemen, jurken die het lichaam van de bruid zullen omhelzen, details van veren tot trouwjurken in de meest uiteenlopende kleuren. Ook zien we dit jaar, ook in andere collecties, trouwjurken als jumpsuits terug: dit zal jou onderscheiden van de rest!

Cymbeline maakt al meer dan 40 jaar indruk met de meest toonaangevende designs over de hele wereld: dit laat ons de meest chique kant van Franse mode zien. Jij wilt toch zeker ook trouwen in één van deze Parijse avant-garde jurken trouwen? Mis de nieuwe collectie van Cymbeline 2019 niet! 

Lees ook: Reem Arca trouwjurken 2019 , Pronovias en Rosa Clará!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op FacebookPinterest en Instagram voor de mooiste inspiratie voor jouw grote dag!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Cymbeline 2019 trouwjurken: Mode uit Parijs op z´n best!