Reem Acra 2019 trouwjurken: een perfecte collectie voor romantische bruiden.

Reem Acra 2019: een nieuwe collectie trouwjurken voor de romantische bruiden! Bekijk de beelden nu, want dit mag je niet missen!

  • Trouwjurk stijlen
  • Reem acra

In het prachtige Maritieme Museum in Barcelona presenteerde het prestigieuze bruidsmode merk Reem Acra de 2019 collectie, speciaal voor de Barcelona Bridal Fashion Week. Mis deze galerij niet, hier vind je de mooiste nieuwe stukken en trends die we in 2019 veel voorbij gaan zien komen. Deze klassieke stukken zijn prachtig!

Adverteren

Deze designs van Reem Acra verdienen zeker de stempel van haute couture. We werden omver geblazen door deze collectie, geïnspireerd op het werk ¨The Prophet¨ door Khalil Gibran. Dit zien we terug in de collectie in het gevoel van magie en poëzie, met volumineuze trouwjurken voor romantische bruiden. In deze collectie zien we de sluier veel terug, wat de focus op traditie in deze collectie benadrukt. De meest prachtige sluiers worden feilloos gecombineerd met subtiele transparante stoffen en geborduurde tule stoffen, die zorgen voor een enige sensualiteit.

Deze collectie laat je voelen als prinses op jouw grote dag. Mis de 2019 Reem Acra trouwjurken collectie niet! Met één van deze designs zul jij zeker gaan stralen op jouw grote dag.

Meer zien van de Barcelona Bridal Fashion Week? Bekijk ook de 2019 collecties van Pronovias, Rosa Clará en Jesús Peiró! Meer inspiratie op doen en op de hoogte blijven van de laaste trends? Volg ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Reem Acra 2019 trouwjurken: een perfecte collectie voor romantische bruiden.