Trouwen duur? Niet met de VIC-Weddingcard!

Bespaar honderden euro´s tijdens het plannen van jullie bruiloft met de VIC-Weddingcard. Exclusieve kortingen op diensten van de beste bruiloft leveranciers!

  • Organiseren bruiloft
  • Adviseren
  • Sponsored

Als jij bezig bent met het organiseren van je bruiloft, dan weet je zeker dat het aardig in de kosten kan lopen… Het trouwbudget is opgesteld en jullie zijn al druk bezig met informatie aanvragen bij verschillende trouwleveranciers, maar wat nou als wij je vertellen als er nog extra bespaard kan worden op jullie bruiloft? Klinkt niet verkeerd, toch? Met de VIC-weddingcard kunnen jullie tot wel duizend euro besparen op jullie bruiloft. Wij vertellen je er alles over!

opslaanLees meer over VIC-weddingcard
VIC-weddingcard

Wat is de VIC-weddingcard?

Deze kortingskaart is een uniek concept wat kan worden gebruikt bij veel verschillende leveranciers die zich allemaal bevinden in de trouwindustrie. De VIC-weddingcard kunnen jullie aanschaffen voor slechts €29,95. Het organiseren van een bruiloft is ontzettend leuk, maar een kostbare gebeurtenis! Maar met deze kaart kan het ook anders. Shoppen met korting! Op vertoon van jullie persoonlijke VIC-weddingcard ontvangen jullie namelijk exclusieve hoge kortingen bij leveranciers uit de database van VIC.

opslaanMeer informatie over VIC-Weddingcard
VIC-weddingcard

Hoe werkt het?

De VIC-weddingcard is geldig vanaf het moment van aanschaffen tot op de dag van jullie bruiloft. Nadat jullie de VIC-weddingcard hebben besteld, ontvangen jullie de gepersonaliseerde VIC-weddingcard in de mail. Sla deze kaart op in jullie mobiele telefoons voor wanneer jullie afspraken hebben met aangesloten leveranciers. Welke leveranciers zijn aangesloten bij VIC-weddingcard kun je vinden op de website. Wanneer jullie met de leverancier tot een overeenkomst komen, scant de leverancier jullie gepersonaliseerde kortingskaart. De afgesproken korting wordt direct verrekend op de factuur. Zo simpel is het!

Doe zaken met één, of met meerdere aangesloten bedrijven. De keuze is aan jullie! Duidelijk is het, dat je de kaart al na één deal dubbel en dwars terug hebt verdient.

opslaanVraag informatie op over VIC-weddingcard
VIC-weddingcard

Aangesloten leveranciers

“Wij hebben een database vol met leveranciers die VIC-weddingcard accepteren, er komen zelfs wekelijks nieuwe leveranciers bij,” aldus VIC-weddingcard. “Jullie kunnen korting krijgen op werkelijk alles. Van bruidstaart tot bruidsjurk, en van weddingplanner tot stylist. Zelfs bij bruiloften in het buitenland,” vertelt VIC-weddingcard verder. Onder de leveranciers zijn top bedrijven aangesloten. De leveranciers en VIC-weddingcard leveren kwaliteit en uitstekende service.

opslaanBekijk de website van VIC-weddingcard
VIC-weddingcard

Benieuwd naar de kortingskaart? Neem dan contact op met VIC-weddingcard!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

VIC-weddingcard Bruidsgeschenken
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!