Trouwen duur? Niet met de VIC-Weddingcard!

Trouwen duur? Niet met de VIC-Weddingcard!

Bespaar honderden euro´s tijdens het plannen van jullie bruiloft met de VIC-Weddingcard. Exclusieve kortingen op diensten van de beste bruiloft leveranciers!

  • Organiseren bruiloft
  • Adviseren
  • Sponsored

Als jij bezig bent met het organiseren van je bruiloft, dan weet je zeker dat het aardig in de kosten kan lopen… Het trouwbudget is opgesteld en jullie zijn al druk bezig met informatie aanvragen bij verschillende trouwleveranciers, maar wat nou als wij je vertellen als er nog extra bespaard kan worden op jullie bruiloft? Klinkt niet verkeerd, toch? Met de VIC-weddingcard kunnen jullie tot wel duizend euro besparen op jullie bruiloft. Wij vertellen je er alles over!

opslaanFoto: VIC-weddingcardNeem meteen contact op
Foto: VIC-weddingcard

Wat is de VIC-weddingcard?

Deze kortingskaart is een uniek concept wat kan worden gebruikt bij veel verschillende leveranciers die zich allemaal bevinden in de trouwindustrie. De VIC-weddingcard kunnen jullie aanschaffen voor slechts €29,95. Het organiseren van een bruiloft is ontzettend leuk, maar een kostbare gebeurtenis! Maar met deze kaart kan het ook anders. Shoppen met korting! Op vertoon van jullie persoonlijke VIC-weddingcard ontvangen jullie namelijk exclusieve hoge kortingen bij leveranciers uit de database van VIC.

opslaanKlantenreview over VIC-Weddingcard. Foto: VIC-weddingcardVraag ook jouw VIC-weddingcard aan!
Klantenreview over VIC-Weddingcard. Foto: VIC-weddingcard

Hoe werkt het?

De VIC-weddingcard is geldig tot óp de dag van jullie bruiloft. Nadat jullie de kaart hebben aangeschaft hebben jullie de keuze uit de leveranciers, aangesloten bij VIC-weddingcard. Deze zijn verspreid over heel Nederland. Uiteraard zijn jullie ook zonder de kortingskaart welkom bij de aangesloten leveranciers, maar waarom zou je honderden euro’s korting laten liggen? Jullie worden natuurlijk niet minder belangrijk behandeld! Ontmoet de leverancier, denk na of er een klik is. Nog op zoek naar de juiste leverancier? Lees dan hier hoe jullie dé leveranciers kiezen voor de bruiloft!

Het enige wat jullie hoeven te doen om die korting te pakken is: de kaart aanvragen en bij de betaling van de leverancier de VIC-weddingcard laten zien. Na het scannen van deze kaart wordt de korting meteen verrekend op het eindbedrag. Handig!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

opslaanKlantenreview over VIC-Weddingcard. Foto: VIC-weddingcardVraag ook jouw VIC-Weddingcard aan!
Klantenreview over VIC-Weddingcard. Foto: VIC-weddingcard

Aangesloten leveranciers

“Wij hebben een database vol met leveranciers die VIC-weddingcard accepteren, er komen zelfs wekelijks nieuwe leveranciers bij,” aldus VIC-weddingcard. “Jullie kunnen korting krijgen op werkelijk alles. Van bruidstaart tot bruidsjurk, en van weddingplanner tot stylist. Zelfs bij bruiloften in het buitenland,” vertelt VIC-weddingcard verder. Onder de leveranciers zijn top bedrijven aangesloten. De leveranciers en VIC-weddingcard leveren kwaliteit en uitstekende service.

opslaanKlantenreview over VIC-Weddingcard. Foto: VIC-weddingcardVraag ook jouw VIC-Weddingcard aan!
Klantenreview over VIC-Weddingcard. Foto: VIC-weddingcard

Benieuwd naar de kortingskaart? Neem dan contact op met VIC-weddingcard!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Instagram, Pinterest en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

VIC-weddingcard Bruidsgeschenken

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!