Boompjes Rotterdam

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Boompjes Rotterdam

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

In het voorjaar van 2016 Boompjes haar deuren geopend. Het prachtige glazen pand, ontworpen door het befaamde architectenburo Mecanoo, was in 1989 zijn tijd ver vooruit en wordt nu getransformeerd tot evenementenlocatie. Deze locatie leent zich uitstekend voor al uw feesten, partijen en evenementen.

De gemeente Rotterdam heeft ons aangewezen als officiële trouwlocatie, hierdoor kunt u bij ons uw complete bruiloft laten verzorgen inclusief: receptie, plechtigheid, diner en feest. Onze locatie word uitgerust met state of the art audio en visuele apparatuur ter ondersteuning van ieder evenement om u hiermee het ultieme ‘Manhattan aan de Maas’ gevoel te laten ervaren.

Het pand nodigt dankzij haar unieke locatie en uitstraling uit voor ieder evenement, en zal bij uw gasten een onvergetelijke indruk achterlaten. Door de locatie van een Parkeergarage op nog geen 5o meter afstand is parkeren voor uw gasten geen probleem. Uiteraard kunt u ook met de watertaxi komen.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Meningen over Boompjes Rotterdam

4.2
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
jeffreyvanmeerkerk
Door Jeffrey
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat hebben wij een mooie dag gehad! Dank je wel Team Boompjes voor jullie goede en prettige service en samenwerking. Trouwen doe je vaak maar 1 keer en dan wil je ook dat alles perfect georganiseerd is. Boompjes Rotterdam is wat ons betreft DE top locatie van Rotterdam, prachtig gelegen aan de Maas met een geweldig uitzicht, zowel overdag als 'savonds met hele mooie verlichting. Wij zijn 's middags op deze locatie getrouwd en hebben 's avonds een groot feest gevierd. Buiten en binnen waren mooi met elkaar verbonden, goede horeca, met erg goede huiswijnen een aparte Gin-Tonic Bar. Alles is mogelijk in overleg. Wat ons betreft een echte aanrader! Een volgend feest vieren we graag weer op deze mooie event locatie! 

Misbruik rapporteren
melzeg
Door Melle
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In de aanloop naar de bruiloft was er veelvuldig contact, er werd snel gereageerd en men stelde zich flexibel op.

Op de dag zelf was het gewoonweg prima geregeld, voldoende, bekwaam en vriendelijk personeel icm met de prachtig ingerichte ruimte en de locatie maken dit een Rotterdamse top-locatie.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3011 XZ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact