De Wedding Filmer

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Wedding Filmer

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Ze noemen een bruiloft de mooiste dag van je leven. Een dag die je nooit meer zult vergeten. En deze dag wil je natuurlijk voor altijd kunnen herbeleven. Bij De Wedding Filmer zijn jullie in goede handen! Elke bruiloft is ook voor hen uniek. ‘De Wedding Filmer’ werkt met liefde voor het vak. Met passie zullen ze daarom jullie grote dag op een discrete en fijne manier vastleggen. Een video helemaal naar jullie wens en smaak. Een video die net zo bijzonder is als jullie bruiloft zelf!

Zij vonden dat trouwfilms een eigen website horen te hebben die de klant meteen in de goede sfeer kan verzetten en een betrouwbaar gevoel creëert. Hiernaast vonden zij het filmen van bruiloften toch elke keer weer een uiterst mooie ervaring.

Philipp Sokolean (oprichter) vind dat andere bedrijven in Nederland de klanten te veel voor te weinig verrekenen. Het concept achter ‘De Wedding Filmer’ is daarom: Professionele en unieke video’s maken, helemaal naar de wens van onze klanten, voor een eerlijke prijs. En dat kan! Want voor hen is het maken van weddingfilms zoals gezegd meer dan alleen werk, het is hun passie en hoogste prioriteit. Zij willen er zeker van zijn dat het eindproduct jullie verwachtingen vervult. En omdat zij al een tijdje in het vak van videoproducties bezig zijn, en met net zo ervaren en ambitieuze partners samenwerken, kunnen zij jullie dan ook zonder twijfel een mooi resultaat garanderen!

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
1.395 €
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over De Wedding Filmer

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact