• Prijsklasse Midden
  • Website

EEN WARE CINEMATISCHE OPNAME VAN JULLIE TROUWFILM!

Met passie voor echte emoties, unieke verhalen, persoonlijke aanpak & prachtige beelden. 

The Best of Times Films streeft altijd naar excellentie en een persoonlijke aanpak voor ieder koppel. We zetten alles op alles om jullie visie en wensen te laten gelden! Jullie trouwfilm is niet alleen een simpele montage van gebeurtenissen. Het is ook een unieke cinematische ervaring, daarom hebben we speciale aandacht voor alle emoties de boven komen op de dag. Een traan, een lach, een trotse blik, een zachte aanraking, een nerveuse glimlach en een triomfantelijke ‘Ja, ik wil!’, dat zijn de dingen die een trouwdag onvergetelijk maken. Onze trouwfilms zijn persoonlijk en uniek; ze zijn een gezonde combinatie van technische kennis en creativiteit. 

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, lees wat onze laatste koppels over ons te zeggen hebben of bekijk video’s op onze pagina. Twijfel niet op contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over onze service en de pakketten die we bieden.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door anrimaharadze
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Met alle plezier wil ik The Best of Times Films aan iedereen aanbevelen. Ik en mijn echtgenote Sylwia hebben deze videografen op het laatste moment bereid gevonden onze bruiloft te filmen en wij waren heel blij met het feit dat zij ons konden helpen. Wij zijn ontzettend tevreden met het uiteindelijke resultaat. Dankzij het team van The Best of Times Films zijn onze meest belangrijke, unieke en emotionele momenten voor altijd vastgelegd. Zij luisteren heel goed naar de wensen van hun klanten en leveren precies wat van hen gevraagd wordt. Tijdens de bruiloft gingen zij heel onopvallend te werk waardoor wij en onze gasten zich erg op ons gemak voelden. Het eindresultaat werd een super mooi verhaal van onze meest waardevolle dag en heeft al onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn heel blij met deze samenwerking en willen The Best of Times Films aan alle toekomstige bruidsparen aanbevelen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
€1000- €1750
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Werkt u tot een maximale tijd?
23:30
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: 2561 ED