LeMore Media Trouwvideograaf

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

LeMore Media Trouwvideograaf

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

In een wereld met miljarden mensen, evenzoveel levens en nog veel meer verhalen vind ik het een eer om precies jullie verhaal te mogen maken op die ene speciale dag.
Jullie bruiloft is een verhaal dat staat te wachten om verteld te worden,  dus laten we het samen vertellen.

Van begin tot eind zoek ik de speciale momenten en leg ik ze vast op een filmische manier. Ik maakt een voor altijd blijvende herinnering die je ook nog eens kunt delen.

DE COLLECTIES
Begin met het type film die het best bij je past. Hieronder de keuzes voor onze zorgvuldige uitgezochte mogelijkheden:

Trouwfilm HIGHLIGHT

3-6 minuten filmische edit
1 filmmaker
Drone beelden (optioneel)*
8 uur aanwezig

Voorbeeld Highlight video: https://www.youtube.com/watch?v=5HksymA-QEU&t=1s


SHORT FILM 

8-11 minuten filmische edit
1 of 2 filmmakers
Drone beelden*
10 uur aanwezig

FILM 

12-15 minuten filmische edit
2 filmmakers
Drone beelden*
12 uur aanwezig

DE EXTRA'S

Vervolgens kun je je video uitbreiden met deze unieke opties:

TRAILER 
De trailer is er om nog even lekker weg te dromen kort na jullie bruiloft. Het is de teaser voor de volledige film en duurt zo’n 1 tot 2 minuten. De trailer sluit mooi aan  op het eindresultaat en is de makkelijkste manier om snel na je trouwerij al aan iedereen te laten zien hoe mooi jullie dag was.

DOCUMENTAIRE
Dit is meer zoals de traditionele trouwfilm. We zorgen voor volledige beelden en audio van de belangrijkste momenten (ceremonie, taart aansnijden, speeches, etc.). Het is een mooie aanvulling op een filmische edit of als langere film.

LIEFDESVERHAAL 
Het liefdesverhaal is een bijzondere kijk in jullie leven. We vertellen hierin jullie verhaal, hoe je verliefd werd en wat deze bruiloft zo bijzonder maakt. We maken hiervan een 2 tot 4 minuten durende edit, die je kunt gebruiken als introductie voor de ceremonie, als save the date of gewoon voor jezelf. Het is de perfecte manier om je gasten, vrienden en familie jullie passie en liefde voor elkaar te laten zien.

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
1.250 €
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over LeMore Media Trouwvideograaf

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
AnnemarieH
Door Annemarie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mari heeft overduidelijk veel ervaring op het gebied van filmen. Omdat we al veel werk van hem hadden gezien, hadden we hem gevraagd of hij onze bruiloft op film wilde vastleggen. In het voortraject hebben we het draaiboek uitgebreid met hem doorgenomen, waarbij hij goed heeft meegedacht. Op de dag zelf was hij op de achtergrond aanwezig en heeft, zonder dat hij in de weg liep, de dag op een prachtige manier vastgelegd. Het is heel mooi en rustig gefilmd en met oog voor detail. Met de aftermovie van Mari kunnen we iedere keer dat we het bekijken de dag herbeleven. Mari, dank je wel!

Misbruik rapporteren
CelebrateEvents
Door Annemarie
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Mari van LeMore Media heeft als trouwvideograaf meegewerkt tijdens de Styled Shoot 'Verliefd - Verloofd - Getrouwd'. Deze shoot vertelt het verhaal van Fiene en Noud vanaf hun ontmoeting tot het moment dat zij in het huwelijk treden.  Hierbij heeft Mari zich zeer professioneel opgesteld, heeft zich op de achtergrond gehouden en tegelijkertijd heeft hij er wel zorg voor gedragen dat de mooiste opnames werden gemaakt om er uiteindelijk een prachtige aftermovie van te maken. De keuze van de beelden in combinatie met de keuze voor de achtergrondmuziek zijn perfect passend op elkaar uitgezocht. Daarnaast heeft hij ervoor gezorgd dat er voor iedere trouwleverancier die meewerkte aan de shoot nog aparte promo-video's zijn gemaakt, zodat hij voor alle deelnemende partijen van toegevoegde waarde was. Mede door deze shoot heeft LeMore Media bewezen een uitstekende keuze te zijn als trouwvideograaf! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2811 KN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact