The Dutch Video Guy

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Dutch Video Guy

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Ik ben The Dutch Video Guy. Ik ben filmmaker, videograaf, en cameraman. Ik creëer trouwfilms die de trouwdag laat herbeleven, alsof je er bij was. Vol met emoties, herinneringen, details, maar heel belangrijk, zoals jullie zijn. Elke lach of traan tijdens de bruiloft is belangrijk. Deze leg ik vast met meerdere professionele filmcamera’s, audio opnameapparatuur en als het is toegestaan met een drone. 

De mogelijkheden van de film zijn onbeperkt en ik neem enkel genoegen met volle tevredenheid. Tijdens het filmen van jullie huwelijk regisseer ik niet. Een spontane, natuurlijke en ongedwongen sfeer is namelijk heel belangrijk. Dat maakt de trouwfilm persoonlijk. Mijn stijl als videograaf is te omschrijven als persoonlijk, uniek, creatief, spontaan, natuurlijk en ongedwongen.

Houden jullie ook van een persoonlijke aanpak en hebben jullie vragen of willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, neem dan gerust met mij contact op. Ik wil jullie namelijk graag leren kennen bij jullie thuis!

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
1.350 €
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer jullie na het kennismakingsgesprek voor mij hebben gekozen, ontvangen jullie een factuur met de trouwdatum als factuurdatum. Ik vraag enkel een aanbetaling van €250,-.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over The Dutch Video Guy

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
samanthavanderheeden
Door samanthavanderheeden
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

The Dutch videoguy is echt een aanrader. Wat zijn wij blij met de beelden die wij ontvangen hebben. Iwan is professioneel, reageert direct, denkt mee, zeer prettig in omgang. Op de dag zelf is hij onopvallend wat wij heel prettig vonden. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2671

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact