• Prijs vanaf: 1.350 €

Ik ben The Dutch Video Guy. Ik ben filmmaker, videograaf, en cameraman. Ik creëer trouwfilms die de trouwdag laat herbeleven, alsof je er bij was. Vol met emoties, herinneringen, details, maar heel belangrijk, zoals jullie zijn. Elke lach of traan tijdens de bruiloft is belangrijk. Deze leg ik vast met meerdere professionele filmcamera’s, audio opnameapparatuur en als het is toegestaan met een drone. 

De mogelijkheden van de film zijn onbeperkt en ik neem enkel genoegen met volle tevredenheid. Tijdens het filmen van jullie huwelijk regisseer ik niet. Een spontane, natuurlijke en ongedwongen sfeer is namelijk heel belangrijk. Dat maakt de trouwfilm persoonlijk. Mijn stijl als videograaf is te omschrijven als persoonlijk, uniek, creatief, spontaan, natuurlijk en ongedwongen.

Houden jullie ook van een persoonlijke aanpak en hebben jullie vragen of willen jullie weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, neem dan gerust met mij contact op. Ik wil jullie namelijk graag leren kennen bij jullie thuis!

Bezoeker, laat een review achter over The Dutch Video Guy en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over The Dutch Video Guy

4.9 1 mening
Door samanthavanderheeden
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

The Dutch videoguy is echt een aanrader. Wat zijn wij blij met de beelden die wij ontvangen hebben. Iwan is professioneel, reageert direct, denkt mee, zeer prettig in omgang. Op de dag zelf is hij onopvallend wat wij heel prettig vonden. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer jullie na het kennismakingsgesprek voor mij hebben gekozen, ontvangen jullie een factuur met de trouwdatum als factuurdatum. Ik vraag enkel een aanbetaling van €250,-.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
3 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Op elke bruiloft werk ik samen met een andere fotograaf. Ik vind het fijn om steeds nieuwe mensen te leren kennen. Het komt ook vaak voor dat ik een zelfde fotograaf tegenkom.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Jullie ontvangen de trouwfilms binnen drie weken.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
Vanaf € 1350,-

Adres

Stad: 2671