1/7
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's

Beschrijving

Weddingplanner voor een droombruiloft

Op zoek naar een weddingplanner die jouw perfecte bruiloft kan organiseren? Wil je tips voor het plannen van je bruiloft? Of wil je een ceremoniemeester die op de dag zelf de zorgen uit handen neemt?

Bij Merci is dat allemaal mogelijk. We nemen de tijd om te luisteren en werken graag mee aan het realiseren van de perfecte bruiloft.

Weddingplanner

Wil je zorgeloos genieten van de voorbereidingen en organisatie van jouw bruiloft? Laat dan een weddingplanner van Merci de bruiloft organiseren. De weddingplanner neemt de tijd om kennis te maken en zich in te leven in jullie persoonlijke verhaal. Daarnaast houdt de weddingplanner overzicht en creëert van je budget een droombruiloft.

Weddingconsult

Zelf je bruiloft organiseren, maar kun je wat advies gebruiken? Vraag dan een consult aan bij Merci. We geven tips over bijvoorbeeld een prachtige locatie, jouw droomjurk of een geschikte fotograaf. De weddingplanner van Merci neemt de tijd om jouw wensen te bespreken. Hierdoor kunnen wij gericht advies geven, zodat je zelf de bruiloft kan organiseren.

Ceremoniemeester

Organiseer je zelf de bruiloft, maar wil je de organisatie op de dag zelf wel uit handen geven? Ook dat kan bij Merci. De ceremoniemeester houdt jouw draaiboek aan en zorgt ervoor dat de dag perfect verloopt. Van het ontvangen van de gasten tot contact met de leveranciers, zodat jullie zorgeloos van de dag kunnen genieten.

Trouwen op Aruba, Bonaire of Curaçao

Trouwen op een van de prachtige eilanden Aruba, Bonaire of Curaçao? Dankzij onze achtergrond, connecties en liefde voor deze eilanden, kan Merci dit ook verzorgen.

Meer informatie?

Wil je meer weten? We luisteren graag naar jullie verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via telefoonnummer +31 (0) 6- 87 6160 73 of vul het contactformulier in via onze website.Details

Meningen (0)

0.0 meer dan 5
0 meningen

Professionaliteit

Prijs/kwaliteit

Is het een aanrader?

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling