FLEXMI fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

FLEXMI fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.397 €

Jullie bruiloft is een dag waar je maanden of zelfs jaren naartoe leeft. En als het eenmaal zover is, vliegt de dag voorbij. De eerste ontmoeting tussen jou en je partner, de bewonderende blikken van de familie, het jawoord, het feest… de bruiloft is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Het liefst wil je al deze momenten later nog heel vaak opnieuw beleven. En dat is de missie van de bruidsfotograaf: jullie trouwreportage zo bijzonder en mooi maken, dat de herinnering levendig blijft.

Twee bruidsfotografen!
Wow dat is een luxe! Ik (Sander) kom niet alleen jullie trouwdag fotograferen. Nee! Met twee professionele bruidsfotografen kunnen wij nog meer speciale en mooie momenten van jullie trouwdag vast leggen. Bij het “ALL the way pakket” krijg je een tweede fotograaf er gratis bij!

Dynamisch en kleurrijk, maar toch vol emotie. Een eigen stijl, maar altijd open voor nieuwe ideeën. Professioneel, maar met een persoonlijke touch. Dat is FLEXMI. Als veelzijdige bruidsfotograaf zet ik, Sander van Mierlo, mijn creativiteit in voor jullie trouwreportage.

Als bruidsfotograaf wil ik jullie trouwreportage zo bijzonder mogelijk maken, zodat de bruiloft nog heel vaak opnieuw beleefd kan worden. Met intieme, romantische en spontane foto’s geef ik een authentiek beeld van jullie trouwdag. Graag maak ik samen met jullie er een te gekke dag van en bespreek ik de vele mogelijkheden en potentiële locaties met jullie!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.397 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over FLEXMI fotografie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4264 RW

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact