• Prijsklasse Midden
  • Website

Hi! Wij zijn A Love Story.

Wij zijn storytellers. Wij zijn bruiloft videografen. Wij maken trouwfilms die je écht raken. Op maat gemaakt voor het bruidspaar.

Elk stel heeft een eigen verhaal.
Passies, hobby’s en achtergronden. Iedereen is uniek en dat proberen wij vast te leggen in onze trouwfilms. Als professioneel bruiloft videograaf leren wij de stellen kennen en stellen specifieke vragen om de best mogelijke trouwfilm te maken. Een trouwfilm waar zij trots op zijn, maar wij ook.

Het begint met een goed gesprek.
Wij willen jullie namelijk leren kennen. Dat kan via een ontmoeting onder het genot van een drankje of via Skype. We bespreken allerlei punten waaronder jullie wensen/eisen. Een teleurstelling willen we natuurlijk voorkomen. Zijn we blij met elkaar? Dan sturen we wat documenten heen en weer en gaan we vervolgens filmen!

Na een mooie dag schieten sluiten wij ons de volgende dagen op en gaan we jullie bruiloft editen. Na vier weken ontvangen jullie de eerste edit van de trouwfilm en na eventuele aanpassingen ontvangen jullie enkele weken later de trouwfilm! Verpakt in een handgemaakt USB doosje.

Ons paradepaardje is de cinematische trouwfilm.
Een spectaculaire terugblik van jullie mooiste dag terug gebracht tot een korte film van +/- 5 a 8 minuten. Wil je meer? Dan is er een mogelijkheid om te kiezen voor extra opties!

Nieuwsgierig? Bekijk onze website!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1250
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
23:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Het bruidspaar een aanbetaling van 50%. Qua betalingsopties is alles in overleg.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
3 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij willen graag alles weten voordat wij überhaupt beginnen met filmen. Simpele feitjes over het stel of diens omgeving kan het verschil maken tussen een generieke- of persoonlijke trouwfilm. Al vaak hebben wij bruidsparen mogen verrassen met shots/momenten in de trouwfilm wat zij niet hadden verwacht.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Wij werken geregeld samen met andere leveranciers en fotografen. We hebben tevens een shortlist van verschillende fotografen waar we graag mee samenwerken en onder de indruk van zijn.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
De ruwe edit wordt geleverd binnen enkele weken en de definitieve versie binnen 3 maanden. Wij nemen graag afstand van de video tijdens de edit. Dit doen we omdat we graag met frisse ogen naar het geheel blijven kijken. Zodoende kunnen wij de best mogelijke kwaliteit leveren.

Adres

Stad: 7417ZR Deventer
Gerelateerde tags:
  • Videografen
  • Midden
  • Video
  • Artistiek