A Love Story wedding cinema

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

A Love Story wedding cinema

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hoi! Wij zijn Dennis en Judith van A Love Story!

Gepassioneerde trouwvideografen uit Deventer.

En wij doen al jaren niets anders dan verhalen vertellen met beeld. Dat liep uiteen van bedrijfsfilms tot animaties. Maar het mooiste verhaal? Beetje klef: dat van de liefde. Dus zijn we daar vol overgave ingedoken!

De mooiste dag van je leven beleef je maar één keer. En met een trouwreportage van ons beleef je die dag keer op keer opnieuw. Zo mooi als jij het ervaren hebt, leggen wij het voor je vast. Een trouwfilm laten maken laat je niet aan de eerste de beste over. Daarom gaan wij als trouwvideograaf vriendelijk maar professioneel te werk. We combineren jarenlange ervaring en

de beste apparatuur om van jullie trouwfilm een dierbare herinnering te maken waar je jaren later nog met veel plezier naar terugkijkt. Om een trouwreportage te maken die jullie echt laat zien zoals jullie zijn, maken we graag wat beter kennis. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wat zijn jullie hobby’s? Hoe verloopt jullie trouwdag? Samen maken we zo een trouwfilm om nooit te vergeten!

Ons paradepaardje is de cinematische trouwfilm.
Een spectaculaire terugblik van jullie mooiste dag terug gebracht tot een korte film van +/- 5 a 8 minuten. Wil je meer? Dan is er een mogelijkheid om te kiezen voor extra opties!

Nieuwsgierig? Bekijk onze website!

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
1.250 €
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Het bruidspaar een aanbetaling van 50%. Qua betalingsopties is alles in overleg.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over A Love Story wedding cinema

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
esmee9606
Door Esmee
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fijn kennismakingsgesprek, laagdrempelig in de communicatie, flexibele houding. Het resultaat was echt schitterend, dus A Love Story is zeker een aanrader!

Misbruik rapporteren
nickaanstoot
Door Nick
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Meer dan tevreden over die leuke stel! Vooraf al een ontspannen gevoel bij ze.Op de dag zelf waren ze meteen zeer professioneel bezig en na 15 minuten had ik al niet meer door dat ze er waren. Het eindresultaat genieten we bijna elke dag van! We hebben ook gebruik gemaakt van de same day edit video. Onze feestgasten zijn hiermee het feest gestart en hebben het er nog regelmatig over. Inclusief de traantjes die ze weg hebben gepinkt bij de video. Toppers!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 7417ZR Deventer

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact