Ace Jewelers

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ace Jewelers

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ace Juweliers:  Uw trouwringenspecialist!

Gefeliciteerd met uw verloving! Bent u op zoek naar trouwringen? Dan bent u bij Ace Juweliers, de trouwringenspecialist in Nederland, aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment van klassieke, moderne en exclusieve designs op voorraad in onze boutiques.

Mocht u uw eigen trouwringen wensen te ontwerpen dan kan dit in samenwerking met onze goudsmeden. U bent ten alle tijd welkom bij Ace & Dik Juweliers, van Baerlestraat 46 in Amsterdam, of Ace & Spyer Juweliers, aan het Koningsplein 1 in Amsterdam, om onze trouwringencollecties te komen bezichtigen. Wij zijn ook exclusief dealer van Meister in Nederland! Nog aan het oriënteren op trouwringen, dan kunt u ons assortiment ook bekijken opwww.AceJewelers.com.

Niet verloofd maar wel van plan op uw knieën te gaan? Dan kunt u voor verlovingsringen of losse diamanten uiteraard ook bij ons terecht!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contant U kunt in onze winkels betalen met contant geld. Wij accepteren verschillende valuta, maar prefereren euro’s. PIN U kunt bij in onze winkels uw PINpas gebruiken, ongeacht waar u bankiert. Graag attenderen wij u erop dat er bij de meeste banken een standaard daglimiet op uw kaart geldt van EUR 2.500,-. Mocht u een bedrag willen voldoen dat hoger is, dan is het mogelijk om deze daglimiet voor een dag te verhogen. Creditcards Wij accepteren de volgende creditcards: 1. Visa 2. MasterCard 3. American Express 4. Maestro 5. JCB 6. CUP (alleen fysiek in de winkels) 7. Diners Club (alleen fysiek in de winkels) Graag attenderen wij u erop dat de kaarthouder bij betaling zijn legitimatie moet overleggen. Daarbij attenderen wij u er ook graag op dat sommige creditcards een daglimiet hebben. Deze daglimit staat meestal op een minimum van EUR 2.500,- Mocht u een bedrag willen voldoen dat hoger is dan dit bedrag, dan is het raadzaam contact op te nemen met het bedrijf dat uw kaart heeft uitgegeven (uw bank of creditcardmaatschappij). Bankoverboeking Mocht u reeds uw bestelling geplaatst hebben of een aanbetaling doen, dan kan dat per telefonische of elektronische overboeking. iDEAL Beveiligd online betalen met uw eigen Nederlandse bankrekening. KBC Online / CBC Online / Mr. Cash Beveiligd online betalen met uw eigen Belgische bankrekening. PayPal Beveiligd online betalen met uw gecertificeerde PayPal account. Rembours U kunt ook een order plaatsen onder rembours. Het pakket dient à contant betaald te worden aan de postbediende.
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband, Horloges, Tiaras
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
Klassieke stijl
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Openingstijden van Ace & Dik Juweliers: Maandag: 11:00 - 17:45 Dinsdag: 10:00 - 17:45 Woensdag: 10:00 - 17:45 Donderdag: 10:00 - 17:45 Vrijdag: 10:00 - 17:45 Zaterdag: 10:00 - 17:45 Zondag: 11:00 - 17:45 ----------------------------------------------------- Openingstijden van Ace & Spyer Juweliers: Maandag: 12:15 - 17:45 Dinsdag: 10:00 - 17:45 Woensdag: 10:00 - 17:45 Donderdag: 10:00 - 17:45 Vrijdag: 10:00 - 17:45 Zaterdag: 10:00 - 17:45 Zondag: 12:15 - 17:15
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1975

Meningen over Ace Jewelers

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1071 AZ
Stad: 1017BB

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken