13

Omschrijving van het bedrijf

Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 42 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen van verschillende bekende merken en onze eigen merken.

Naast de verschillende collecties die aangeboden worden kunt u bij Siebel Juweliers ook terecht voor reparaties en voor het schieten van oorgaatjes. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze expertise wordt gevormd door jarenlange kennis, kunde, vakmanschap en inkoop van de beste producten tegen scherpe prijzen. Iedere creatie is uniek en daarom is de prijs ook uniek: geen sieraad is hetzelfde, want het is handgemaakt met natuurlijke materialen. Kortom: we doen alles zelf, met uiterste zorg.

De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven. Siebel Juweliers, personal touch for personal moments.

Details

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x5

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 reviews

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Juwelier Langerak
De leukste juweliers van Noord-Holland!
De prachtige bruiloft in het zonnetje van Roland en Carolien!
De prachtige bruiloft in het zonnetje van Roland en Carolien!
Foto: Door Danny Fotografie
De #visjeswedding van Karlien en Thijs
Foto: Ad Utens
De memorabele Maastrichtse Real Wedding van Kimberly & Steven
Credits: Simone Bruidsfotografie
Romantische Real Wedding van Lydia en Peter

Adres van Siebel Jewelry B.V. in Noord-Holland:

Zekeringstraat 44 1014 BT Amsterdam