Siebel Jewelry B.V.

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Siebel Jewelry B.V.

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 42 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen van verschillende bekende merken en onze eigen merken.

Naast de verschillende collecties die aangeboden worden kunt u bij Siebel Juweliers ook terecht voor reparaties en voor het schieten van oorgaatjes. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. Onze expertise wordt gevormd door jarenlange kennis, kunde, vakmanschap en inkoop van de beste producten tegen scherpe prijzen. Iedere creatie is uniek en daarom is de prijs ook uniek: geen sieraad is hetzelfde, want het is handgemaakt met natuurlijke materialen. Kortom: we doen alles zelf, met uiterste zorg.

De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven. Siebel Juweliers, personal touch for personal moments.

Meningen over Siebel Jewelry B.V.

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1014 BT

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken