• Prijsklasse Midden
  • Website

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en dierbaren om die fantastische herinneringen van die dag voor altijd levend te houden.

---

Alva is een in NL en intenationaal multi award winnende bruidsfotograaf. Van origine Zuid-Amerikaans en geboren en getogen dus volledig 'verkaasd' in NL.

---

Bezoeker, laat een review achter over Alvafotografie en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 21 reviews
Door manouk.m.rietveld
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alva; de kunstenaar met een camera! Toen wij Alva zijn werk tegen kwamen op een trouwbeurs waren wij door zijn uitleg, spontaniteit, enthousiasme en zijn werk gelijk verkocht, we wisten dat we hem op onze bruiloft wilden en hebben dan ook geen andere fotograaf meer benaderd.Alva een expert in zijn vak en zijn omschrijving als ‘emotiefotograaf’ slaat hij de spijker op de kop. De foto’s die hij aflevert zijn van hoogstaande kwaliteit en stuk voor stuk kunstwerken. Elke foto op zich zorgt voor een herbeleving van dát moment en de hele dag. Zowel bij ons, als bij onze gasten en familie. En dat is wat wij belangrijk vonden aan onze foto’s, je betaalt er immers goed voor dus het mag wel iets meer zijn dan een regulier op beeld vastgelegd momentje.
Ook door onze gasten werd Alva (en zijn second shooter) als zeer prettig ervaren, ze waren aanwezig, maar ook niet té. Ze vielen niet op tussen de gasten en bewogen zich heel geleidelijk met ons mee door onze trouwdag. Alva houdt niet van het geposeerde werk, de foto’s zijn dus spontaan en vol in het moment! Hij heeft een eigen uitgesproken stijl, maar als je als bruidspaar iets wil is hij altijd bereid om mee te denken. Geef van tevoren goed aan als je bepaalde foto’s graag wil hebben. Wij hadden daar zelf niet echt over na gedacht en ons daar niet expliciet in uitgesproken dat we achteraf wel een keer hebben gedacht ‘hmm jammer dat we daar geen foto van hebben’. Dit hebben we achteraf besproken met Alva en hij heeft tussen zijn 1000000 foto’s van onze dag nog extra gezocht of er toch iets was wat paste bij wat wij misten. Alva is zelf kritisch op het werk wat hij levert en zal niet iets leveren waar hij niet 100% achter staat, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. De andere kant is dat we, juist doordat we weinig ‘musts’ hadden gedurende de dag dat we prachtige spontane foto’s hebben van fijne momenten. Alva is origineel in hoe hij de dag vastlegt, behalve de voorbereiding van de vrouw legt hij ook het voorbereiden op de dag van de man vast wat een heel ander perspectief op de start van de dag met zich mee brengt in vergelijking met andere fotograven.Toen wij onze dagindeling voorafgaand met Alva besproken hebben we in samenspraak besloten dat hij langer zou blijven, dit leverde prachtige en bijzondere foto’s op van ons feest waardoor we nu van begin tot eind onze dag kunnen herbeleven via de foto’s, digitaal en in het fotoboek.Ook bij het maken van het fotoboek heeft Alva ons goed en professioneel begeleidt. Alles ging in samenspraak. We hebben ruim 4u geskyped om tot een goed eindresultaat te komen. Alva was hierin erg geduldig om onze wensen tegemoet te komen, dacht goed mee en liet zich niet tegen houden om zijn professionele mening en inzichten met ons te delen. Wederom, met een prachtig resultaat tot gevolg.🥰
Eerlijk is eerlijk dat ook wij wel even moesten slikken bij de bedragen, maar vonden het echt meer dan waard op het moment dat we het eindresultaat in onze handen kregen.Wij hebben genoten van de samenwerking met Alva, zijn enthousiasme en professionaliteit, van zijn aanwezigheid op onze dag -hij leek net zo te genieten als wij- en van het werk wat hij heeft afgeleverd.
Wil je foto’s die er voor zorgen dat je dag en emoties weer tot leven komen als je de foto’s bekijkt, kies dan voor Alva!

Misbruik rapporteren
Door mieke.dewit88
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was een hele leuke uitdaging om onze bruiloft zelf tot in de puntjes te regelen. We hadden eigenlijk alles heel snel zoals we dat voor ons zagen. Heerlijk nuchter “één feest voor iedereen” Zoals we eigenlijk elk feestje willen vieren in ons leven. Maar toen kwam het. We hadden nog een fotograaf nodig! En wat vond ik dat als “Curvy” Bruid Moeilijk. Ik zei al tegen mijn aanstaande “of we vinden een hele goede die mij ook mooi “in the picture” kan zetten of we doen het gewoon zonder fotograaf” Gelukkig kwam ik Alva tegen op een trouwbeurs waar ik gezellig een dagje heen was met mijn vriendinnen. En zo geschiede. Nu na onze bruiloft zitten wij te kijken in een prachtig hoogwaardig trouwalbum waar we allebei als echte supersterren in staan. We hebben de dag van ons leven gehad en hebben ons geen moment onzeker gevoelt bij de heerlijke energie bom Alva en sidekick Daphne!  Bedankt voor het vastleggen van de mooie kwetsbare momenten de vele glimlachen, mooie vloeiende tranen en de gekke bekken. Dikke knuffel Dennis & Mieke.

Misbruik rapporteren
Door SimoneOostindie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alva, wat hebben we genoten van jou als fotograaf op onze trouwdag! En het resultaat mag er zijn; bijzonder mooie trouwfoto’s waarop je onze dag perfect hebt weten vast te leggen. Alle herinneringen komen direct weer naar boven als je ze bekijkt. Je hebt geen moment gemist en er is duidelijk te zien dat de foto’s met de grootste zorg zijn uitgekozen en bewerkt.

We zijn bij Alva terecht gekomen via een stand op de open trouw locatie route en hij viel meteen op door de manier waarop hij emoties vast wist te leggen in zijn werk en zijn ogenschijnlijk grenzeloze enthousiasme. Na wat verder speurwerk wisten we dat we niets zouden vinden wat ons hetzelfde goede gevoel zou kunnen geven.

En van die keuze hebben we nooit spijt gekregen. Alva heeft ons vanaf het eerste moment dat we interesse toonden ontzettend geholpen met het organiseren van onze grote dag. Alva is een fotograaf met passie voor zijn werk en een berg ervaring waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt. Daarin heeft hij een sterke mening, maar bleef hij altijd open staan voor de wensen van ons als bruidspaar. Op de dag zelf is Alva een ware toevoeging aan je team: een gezellige man op je dag die niet op de voorgrond treedt, maar wel het voortouw neemt op de belangrijke (foto) momenten.

Kortom: Alva, je hebt de hoge verwachtingen meer dan waar gemaakt, enorm bedankt!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
2599
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ter reservering van de datum wordt een reserveringsbedrag gevraagd,
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een reactie die wij gisteren (7 oktober 2018) ontvingen van een bruid: --- ......Het is heel bijzonder als je merkt dat mensen zich naast dat het hun werk is ook met zoveel overgave, inzet en betrokkenheid, speciaal voor jou, inzetten om de dag en de momenten onvergetelijk te maken. Aan de voorkant ben je dan vooral een topfotograaf en leuke gast en aan de achterkant ben je vertrouwd, een niet meer weg te denken aanwezigheid op onze trouwdag. Niet alleen een goeie fotograaf die mooie foto's straks aflevert, maar een op zichzelf staande leuke herinnering aan de trouwdag. Daarnaast was de shoot superleuk om te doen. Het was enerzijds een intiem deel van de dag, zo samen, en een expliciet fotodeel met jullie als fotografen. Daarin kregen we jullie aanwezigheid bewust mee. Op alle andere momenten gingen jullie op in de dag en waren jullie er en deden jullie mee. Als we terugkijken naar bewegend beeld is het vaak lachen... we zagen bijvoorbeeld nu pas hoe je tijdens het ringen aanschuiven op de grond lag. Ik heb dat serieus niet bewust meegekregen haha. Maar ook andere momenten, tijdens de ceremonie en het feest. En dat 13 uur aaneen! Topsport ook wel zeg... je moet wel gaar zijn na zo'n dag. Werkelijk Alva, we vinden het top dat je je werk met zoveel inzet en betrokkenheid doet. We weten allebei dat als je dat kan opbrengen in je werk het werken ook een stuk meer voldoening geeft. Maar als je het zelf meemaakt als "klant" is het echt hartverwarmend. Het was een dag vol zegeningen maar jullie aanwezigheid zeker ook. We moeten er nu niet aan denken dat je geen mooie foto's zou hebben. Pff....vooraf is het een vraag.. hoeveel mag en kan je besteden aan een fotograaf. Dat is logisch...het budget is niet onbegrensd. Maar achteraf is er geen twijfel over mogelijk dat een mooie weergave van zo'n belangrijke dag en herinneringen goud waard is. We zullen een beetje geduld moeten hebben maar kijken uit naar alle foto's. Ze zijn vast heel gaaf en we zijn blij dat alle momentjes vastgelegd zijn. .... ---
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Wij komen bijna altijd met 2 bruidsfotografen fotograferen. We werken vaak en graag samen met de top van de leveranciers in de trouwwereld. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Elke foto van elke bruiloft krijgt onze volledige aandacht en toewijding om die de look & feel te geven waar wij creatief achter kunnen staan. Dit vergt tijd, veel tijd. Afhankelijk van het aantal bruiloften per jaar (gemiddeld 35) die wij aannemen varieert de oplevertijd tussen 8 à 16 weken.

Adres

Stad: 1261

Vergelijkbare leveranciers

Marlies Wynolts Photography Top

Marlies Wynolts Photography

Trouwfotografen | Amersfoort

Als hopeloze romanticus is het vastleggen van de liefde het mooiste wat er bestaat! Ik geloof in ware liefde en het unieke verhaal van elk koppel dat ik mag fotograferen op hun trouwdag. Mijn stijl is te omschrijven als licht, romantisch en elegant met een modisch tintje. Ik ben voortdurend op zoek... Zie +

To The Moon and Back Top

To The Moon and Back

Trouwfotografen | Hilversum
1

Wat leuk dat jullie mijn profiel hebben gevonden, wat ik nog leuker vind is het ontmoeten van nieuwe mensen en het onderdeel uit mogen maken van de mooiste ervaring van hun leven. Ongeposeerde bruidsparen, echte emoties, frisse en spontane beelden dat is waar ik van hou. Elk huwelijk is weer totaal... Zie +

Luther Fotografie

Trouwfotografen | Amersfoort
3

“Ik wil jullie iets bijzonders geven na de bruiloft; verhalen die oprecht, puur en in schoonheid zijn vastgelegd. En natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een fotoshoot. Dat is een voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf gaat boeken. Maar de... Zie +

Yes I Do

Trouwfotografen | Amersfoort

Yes I Do is trouwfotografie met een unieke, fotojournalistieke stijl. Met een oog voor detail, licht en bijzondere momenten krijg je een trouwreportage of verlovingsshoot waar je nooit op uitgekeken raakt. Bekijk de portfolio met trouwfotografie en loveshoots. Jullie mooiste dag is de grote uitdaging.... Zie +

Van Emst Vakfotografie

Trouwfotografen | Soest

Trouwfotografie, het belangrijkste moment vastgelegd Mijn naam is Patrick van Emst. Ik ben ruim 15 jaar actief als Trouwfotograaf. Het fotograferen van een bruiloft is voor mij elke keer weer iets moois, het vastleggen van een speciale dag vol emoties. Een huwelijksreportage is iets persoonlijks en... Zie +

Nufotograferen

Trouwfotografen | Baarn
5

Hallo, ik ben Stefan van Dorrestein en fotograaf van Nufotograferen. Sinds 2014 heb ik me gespecialiseerd in het professioneel vastleggen van bruiloften. Met mijn energieke en sociale houding is elke bruiloft een feest om te mogen fotograferen. Mijn doel is om jullie bruiloft zo mooi mogelijk in... Zie +

Evert Doorn Fotografie

Trouwfotografen | Bussum

Hallo! Ik ben Evert en ik maak sprankelende en stijlvolle trouwreportages in verhalende stijl, gepresenteerd in unieke handgemaakte trouwalbums uit eigen atelier. Een bruiloft gaat over jullie en de mensen om jullie heen. De mooie momenten die je samen met hen beleeft wil ik vastleggen in een verhaal... Zie +

Smedesign - Linda Smedeman Fotografie

Trouwfotografen | Almere

Linda Smedeman, het gezicht achter Smedesign, is van alle markten thuis. Tijdens het reizen is haar passie voor fotografie begonnen en nu fotografeert ze vanalles, van zwangerschappen tot bruiloften.  Wat Linda zo uitdagend vindt aan het fotograferen van bruiloften? De emotie vast leggen. Net die... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Video