18

Omschrijving van het bedrijf

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en dierbaren om die fantastische herinneringen van die dag voor altijd leven te houden.

---

Alva is een in NL en intenationaal multi award winnende bruidsfotograaf. Van origine Zuid-Amerikaans en geboren en getogen dus volledig 'verkaasd' in NL.

---

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  2599
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie, Video
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Ter reservering van de datum wordt een reserveringsbedrag gevraagd,
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  Meer dan 6 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Een reactie die wij gisteren (7 oktober 2018) ontvingen van een bruid: --- ......Het is heel bijzonder als je merkt dat mensen zich naast dat het hun werk is ook met zoveel overgave, inzet en betrokkenheid, speciaal voor jou, inzetten om de dag en de momenten onvergetelijk te maken. Aan de voorkant ben je dan vooral een topfotograaf en leuke gast en aan de achterkant ben je vertrouwd, een niet meer weg te denken aanwezigheid op onze trouwdag. Niet alleen een goeie fotograaf die mooie foto's straks aflevert, maar een op zichzelf staande leuke herinnering aan de trouwdag. Daarnaast was de shoot superleuk om te doen. Het was enerzijds een intiem deel van de dag, zo samen, en een expliciet fotodeel met jullie als fotografen. Daarin kregen we jullie aanwezigheid bewust mee. Op alle andere momenten gingen jullie op in de dag en waren jullie er en deden jullie mee. Als we terugkijken naar bewegend beeld is het vaak lachen... we zagen bijvoorbeeld nu pas hoe je tijdens het ringen aanschuiven op de grond lag. Ik heb dat serieus niet bewust meegekregen haha. Maar ook andere momenten, tijdens de ceremonie en het feest. En dat 13 uur aaneen! Topsport ook wel zeg... je moet wel gaar zijn na zo'n dag. Werkelijk Alva, we vinden het top dat je je werk met zoveel inzet en betrokkenheid doet. We weten allebei dat als je dat kan opbrengen in je werk het werken ook een stuk meer voldoening geeft. Maar als je het zelf meemaakt als "klant" is het echt hartverwarmend. Het was een dag vol zegeningen maar jullie aanwezigheid zeker ook. We moeten er nu niet aan denken dat je geen mooie foto's zou hebben. Pff....vooraf is het een vraag.. hoeveel mag en kan je besteden aan een fotograaf. Dat is logisch...het budget is niet onbegrensd. Maar achteraf is er geen twijfel over mogelijk dat een mooie weergave van zo'n belangrijke dag en herinneringen goud waard is. We zullen een beetje geduld moeten hebben maar kijken uit naar alle foto's. Ze zijn vast heel gaaf en we zijn blij dat alle momentjes vastgelegd zijn. .... ---
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2013
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Wij komen bijna altijd met 2 bruidsfotografen fotograferen. We werken vaak en graag samen met de top van de leveranciers in de trouwwereld. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Elke foto van elke bruiloft krijgt onze volledige aandacht en toewijding om die de look & feel te geven waar wij creatief achter kunnen staan. Dit vergt tijd, veel tijd. Afhankelijk van het aantal bruiloften per jaar (gemiddeld 35) die wij aannemen varieert de oplevertijd tussen 8 à 16 weken.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (10)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 10 reviews
Door juisje
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een geweldige energieke en leuke fotograaf is Alva. Gisteren was het zover! We ontvingen onze trouw foto's! Wat zijn ze stuk voor stuk mooi en wat heeft Alva onze dag geweldig in beeld gezet. Ik raad echt iedereen Alva aan!
Alva bedankt! Je bent een held

Misbruik rapporteren
Door m.pansters
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

En toen was het heerlijk avondje gekomen…gisteren kwamen onze trouwfoto´s.

En wow!! Het is het wachten meer dan waard geweest. Wat een schitterende foto´s! De sfeer en het gevoel spatten er gewoon vanaf. De mooie kleuren, verrassende composities en originele inkijkjes van voor ons speciale momenten zorgen voor een  gouden herinnering. Alva is aanwezig maar ook weer niet, waardoor foto’s soms bijna stiekem genomen lijken te zijn.  Wij zijn er meer dan tevreden en blij mee.

Thx Alva! Voor je prettige aanwezigheid op onze dag, samen met second shooter Lizette, en voor het geweldige resultaat.

Leo&Maayke

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De eerste ontmoeting in de witte bergen was al te gek! Wat een energie en enthousiasme! Je weet iedereen goed op de foto te krijgen en op zijn of haar gemak te stellen! Thnx voor alles! Je bent top!!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het eerste contact was meteen al goed. We hadden er onwijs veel zin in omdat we zeker wisten dat Alva er alles uit zal halen wat er in zat. Wat een goeie energie! Het grappige was dat ondanks zijn aanwezigheid wij als bruidspaar niet door hebben gehad hoeveel foto’s er gemaakt waren. Sinds kort de foto’s binnen en wat een giga resultaat. Alva heeft onwijs veel oog voor detail en dat zie je absoluut terug in de foto’s. Alva je was het meer dan waard. Dank hiervoor! Liefs, Jelle en Nienke

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zoek je een geweldige, betrokken, enthousiaste, energieke, lieve fotograaf voor jullie huwelijk?

Kies dan Alva Velázquez - Bruidsfotograaf.

Wat zijn wij tevreden over zijn inzet op onze grote dag!

Wat hebben we gelachen en wat paste je goed bij ons!

En dan nog niet te spreken over het resultaat van de foto's! GEWELDIG!

We hebben genoten; ook van jou!

Liefs Patrick en Melanie

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

De romantische en minimalistische bruiloft van Tim en Maren!
De romantische en minimalistische bruiloft van Tim en Maren!
De bijzondere bruiloft met een casual chique sfeer van Jordi en Nikki!
De bijzondere bruiloft met een casual chique sfeer van Jordi en Nikki!
De speciale trouwdag van Youp en Laura!
De speciale trouwdag van Youp en Laura!

Adres van Alvafotografie in Noord-Holland:

Rokebrandlaan 1261 Blaricum
 • #Midden
 • #Fotografie
 • #Video