• Prijs vanaf: 3.199 €

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en dierbaren om die fantastische herinneringen van die dag voor altijd levend te houden.

---

Alva is een in NL en internationaal multi award winnende bruidsfotograaf. Van origine Zuid-Amerikaans en geboren, getogen en volledig 'verkaasd' in NL.

---

Bezoeker, laat een review achter over Alvafotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Alvafotografie

4.9 34 reviews
Door Marloes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een plezier hebben wij gehad van en met Alvafotografie. Het begon al bij het voorgesprek. De klik was er direct.
Eerst een pre-shoot gedaan om wat te oefenen met poseren en om alvast wat mooie foto's te hebben met het hele gezin. Daarna was de bruiloft aan de beurt.
Op de dag zelf was het weer goed, met aan het eind alleen even een beetje regen. Hier heeft Alva goed gebruik van gemaakt qua belichting van de foto's.
Alva hoorde eigenlijk een beetje weg te vallen (zoals hij zelf aangaf, om de beste foto's te kunnen maken) Dit deed hij om het gevoel van de dag goed weer te kunnen geven. En dit is zeker gelukt!
Wat een prachtige foto's hebben we van hem gekregen.

Wij kunnen Alvafotografie zeker aanraden aan bruidsparen. Er wordt goed geluisterd naar wat voorkeuren zijn, maar hij heeft er ook onwijs goed gevoel voor om iedereen op zijn gemak te stellen en er de beste foto's uit te halen.

Dankzij Alva is de dag nog net wat mooier geworden. En de herinneringen zijn geweldig vastgelegd.

Misbruik rapporteren
Door Roy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen Alva tegen tijdens een open trouwlocatie route. Zijn portfolio, persoonlijkheid en werkwijze spraken ons direct aan.

Tijdens de voorbesprekingen werd ons meteen duidelijk dat we voor de juiste fotograaf hadden gekozen. Alva denkt heel fijn mee en zit boordevol goede tips en tricks voor de bruiloft op basis van al zijn ervaring als trouwfotograaf.

De pre-wedding ‘’sunset’’ shoot was een fijne manier om aan Alva en de camera te wenen en je ervaart gelijk wat je wel en juist niet moet doen op de bruiloft. Echt een aanrader en bovenal levert het de eerste fantastische foto’s op.

Op de grote dag liep alles gesmeerd door de goede voorbereidingen. Alva gebruikt de trouwlocatie en weersomstandigheden optimaal en zijn professionaliteit zorgt ervoor dat alle foto’s nodig genomen worden zonder dat je, je er aan gaat storen. Gedurende de dag vergeet je eigenlijk zijn aanwezigheid.

Wij hebben gekozen voor een second shooter. Bij het zien van de trouwrapportage zie je gelijk de meerwaarde hiervan. De hoogtepunten worden van meerder kanten vastgelegd wat nog meer mooie foto’s oplevert. Onze gasten hebben volop gebruikt van de PhotoboothGIF van Alva op de bruiloft, een leuk alternatief voor de traditionele photobooth.

Het wachten op het eindresultaat was de moeite meer dan waard. We zijn ontzettend blij met de trouwfoto’s waar de emoties vanaf spatten. Alva gebruikt een mooie online omgeving waar je de foto’s kunt bekijken en delen met familie en vrienden. Voor het trouwalbum heb je eindeloze opties en tijdens een skype afspraak kun je samen met Alva het conceptalbum helemaal naar wens aanpassen.

We willen Alva bedanken voor de fantastische foto’s en fijne samenwerking.

Tommie & Roy

Misbruik rapporteren
Door Annelies van den Berg
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zo blij met Alva als fotograaf! Heel duidelijk uitgelegd hoe alles in op de dag ongeveer verloop second shooter is ook echt een must waardoor wij echt super mooie foto momenten hebben!
Dankjewel Alva dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ter reservering van de datum wordt een reserveringsbedrag gevraagd wat onderdeel uitmaakt van het totaalbedrag.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Wij komen bijna altijd met 2 bruidsfotografen fotograferen, maar zeker niet altijd. We werken vaak en graag samen met de top van de leveranciers in de trouwwereld. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Elke foto van elke bruiloft krijgt mijn volledige aandacht en toewijding om die de look & feel te geven waar ik creatief achter kan staan. Dit vergt tijd en komt de reportage altijd ten goede. Daarom neem ik bewust nooit meer dan maximaal 24 bruiloften per jaar aan zodat elk bruidspaar altijd maximale aandacht krijgt. Jullie dag is op dat moment ook echt het belangrijkste. Om mijn kwaliteitsnorm te kunnen halen lever ik doorgaans binnen 8 weken op.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
3199

Adres

Stad: 1262 BC