Alvafotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Alvafotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 2.199 €
  • Bedrijfskenmerk: Emoties vangen

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en dierbaren om die fantastische herinneringen van die dag voor altijd levend te houden.

---

Alva is een in NL en internationaal multi award winnende bruidsfotograaf. Van origine Zuid-Amerikaans en geboren, getogen en volledig 'verkaasd' in NL.

Extra toevoeging op jullie dag: een of enkele 360graden foto's. Voorlopig nog de enige in NL die dit aanbiedt!

---

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.199 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Emoties vangen
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Kunt u zo nodig overwerken?
Ja
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ter reservering van de datum wordt een reserveringsbedrag gevraagd wat onderdeel uitmaakt van het totaalbedrag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Alvafotografie

4.9
41 reviews
41 reviews
Professionaliteit
(38)
(3)
Prijs/kwaliteit
(35)
(6)
Aanrader?
(38)
(3)
shvanbuuren
Door Sebastiaan
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De beste keuze die we hebben gemaakt! Wat een fantastische fotograaf is Alva en hij beschikt ook nog eens over een gezonde portie energie. Wij wilden graag een duo fotograaf op onze bruiloft en kwamen online het profiel van Alva tegen. Bij de eerste kennismaking waren we meteen verkocht, wij voelde de enorme liefde die hij heeft voor zijn vak, maar ook iemand die eerlijk is en oprecht bij wil dragen aan het realiseren van een unieke droomdag. We hadden direct een goede klik met hem. Hij dacht goed mee, ook breder dan enkel de fotografie en heeft er echt voor gezorgd dat de dag nog toffer is geworden. Vanaf het begin is het contact heel fijn geweest. We hebben een leuke en vooral ontspannen pre-shoot gehad waarin we aan elkaar gewend konden raken. Op de dag van de bruiloft is Alva er de hele dag geweest, vanaf de ochtend dat de voorbereiding startte tot de laatste dans in de avond. Hij bewoog heerlijk door het hele gezelschap heen alsof hij zelf ook een van de gasten was, maar zonder dat je het doorhebt of dat het stoort. Hierdoor heeft hij alle waardevolle momenten weten vast te leggen. De foto’s vertellen echt het hele verhaal van de bruiloft, van begin tot eind en met alle emoties die we voelde die dag. Sommige foto’s zijn net kunstwerken! Ook hadden we de photobooth via hem geboekt wat ontzettend leuke en grappige gifjes opgeleverd heeft. Hij dacht zelf na op de locatie over de juiste plek om deze neer te zetten. We kunnen alle foto’s online terug zien hele leuke herinnering! Dus luister goed naar zijn adviezen want die kunnen de dag echt nog bijzonderder maken en ze leveren waardevolle herinneringen op.

Misbruik rapporteren
annekepels
Door Anneke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat is Alva een fantastische fotograaf!

We hebben een online kennismakingsgesprek gedaan waarin hij duidelijk aangaf wat we van hem konden verwachten. Tijdens een Pre-Weddingshoot hebben we alvast aan elkaar kunnen wennen, wat wij als erg prettig hebben ervaren. En toen was daar onze grote dag... Vooraf hadden we de planning afgestemd en hierdoor verliep alles helemaal op rolletjes. Alva is heel kundig in het vastleggen van emoties en heeft prachtige foto's gemaakt, zonder dat wij door hadden dat hij die foto's nam. We hebben inmiddels ook ons trouwalbum binnen en zijn hier super blij mee! We krijgen van iedereen complimenten over de mooie foto's, maar ook over zijn aanwezigheid op de dag zelf.

Wij zouden hem zeker aanraden!

Misbruik rapporteren
diederikkip
Door Diederik
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alva heeft mega veel ervaring en dat blijkt! Hij neemt op een fijne manier de hele dag door met je en heeft hele goede tips waar je misschien zelf nog niet aan hebt gedacht. Alva heeft veel passie en enthousiastme voor zijn vak. Op de dag zelf merk je vaak niet eens dat hij er is en op die manier legt hij alle emoties haarfijn vast. Wij hadden nooit verwacht zulke mooie foto's van onszelf te krijgen. Het oversteeg echt onze verwachtingen. Door de combinatie met een tweede fotograaf hebben we foto's van het zelfde moment uit verschillende perspectieven. Het eindresultaat laat ons de hele dag herbeleven op een fantastische manier!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1262 BC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact