18

Omschrijving

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en dierbaren om die fantastische herinneringen van die dag voor altijd leven te houden.

---

Alva is een in NL en intenationaal multi award winnende bruidsfotograaf. Van origine Zuid-Amerikaans en geboren en getogen dus volledig 'verkaasd' in NL.

---

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  2599
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie, Video
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Ter reservering van de datum wordt een reserveringsbedrag gevraagd,
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  Meer dan 6 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Een reactie die wij gisteren (7 oktober 2018) ontvingen van een bruid: --- ......Het is heel bijzonder als je merkt dat mensen zich naast dat het hun werk is ook met zoveel overgave, inzet en betrokkenheid, speciaal voor jou, inzetten om de dag en de momenten onvergetelijk te maken. Aan de voorkant ben je dan vooral een topfotograaf en leuke gast en aan de achterkant ben je vertrouwd, een niet meer weg te denken aanwezigheid op onze trouwdag. Niet alleen een goeie fotograaf die mooie foto's straks aflevert, maar een op zichzelf staande leuke herinnering aan de trouwdag. Daarnaast was de shoot superleuk om te doen. Het was enerzijds een intiem deel van de dag, zo samen, en een expliciet fotodeel met jullie als fotografen. Daarin kregen we jullie aanwezigheid bewust mee. Op alle andere momenten gingen jullie op in de dag en waren jullie er en deden jullie mee. Als we terugkijken naar bewegend beeld is het vaak lachen... we zagen bijvoorbeeld nu pas hoe je tijdens het ringen aanschuiven op de grond lag. Ik heb dat serieus niet bewust meegekregen haha. Maar ook andere momenten, tijdens de ceremonie en het feest. En dat 13 uur aaneen! Topsport ook wel zeg... je moet wel gaar zijn na zo'n dag. Werkelijk Alva, we vinden het top dat je je werk met zoveel inzet en betrokkenheid doet. We weten allebei dat als je dat kan opbrengen in je werk het werken ook een stuk meer voldoening geeft. Maar als je het zelf meemaakt als "klant" is het echt hartverwarmend. Het was een dag vol zegeningen maar jullie aanwezigheid zeker ook. We moeten er nu niet aan denken dat je geen mooie foto's zou hebben. Pff....vooraf is het een vraag.. hoeveel mag en kan je besteden aan een fotograaf. Dat is logisch...het budget is niet onbegrensd. Maar achteraf is er geen twijfel over mogelijk dat een mooie weergave van zo'n belangrijke dag en herinneringen goud waard is. We zullen een beetje geduld moeten hebben maar kijken uit naar alle foto's. Ze zijn vast heel gaaf en we zijn blij dat alle momentjes vastgelegd zijn. .... ---
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2013
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Wij komen bijna altijd met 2 bruidsfotografen fotograferen. We werken vaak en graag samen met de top van de leveranciers in de trouwwereld. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Elke foto van elke bruiloft krijgt onze volledige aandacht en toewijding om die de look & feel te geven waar wij creatief achter kunnen staan. Dit vergt tijd, veel tijd. Afhankelijk van het aantal bruiloften per jaar (gemiddeld 35) die wij aannemen varieert de oplevertijd tussen 8 à 16 weken.

Reviews (6)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 6 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zoek je een geweldige, betrokken, enthousiaste, energieke, lieve fotograaf voor jullie huwelijk?

Kies dan Alva Velázquez - Bruidsfotograaf.

Wat zijn wij tevreden over zijn inzet op onze grote dag!

Wat hebben we gelachen en wat paste je goed bij ons!

En dan nog niet te spreken over het resultaat van de foto's! GEWELDIG!

We hebben genoten; ook van jou!

Liefs Patrick en Melanie

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Geweldige en vooral zeer creatieve originele fotograaf met talent! Wij hadden het ‘going all the way package’ en is zeker dik en dwars het geld waard. Het is wel ongeveer 16 weekjes wachten voordat je de gehele rapportage binnen hebt, maar je wordt er dan ook dik voor beloond.

Zijn manier van foto’s maken kom ik zelf nergens tegen en hij let op alle kleine details! Buiten de foto’s is Alva ook zeker een meerwaarde voor je dag. Een fanatiek, enthousiast persoon vol met energie!   

Ook super bedankt voor de second shooter die er bij was. Zeer lieve en ook professionele fotografe die super op elkaar samen zijn ingespeeld! Nogmaals bedankt voor de top kwaliteit!

Mvg. Mikey & Vernille 

Misbruik rapporteren
Door lzeeman
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Enorm enthousiasme, een goed en helder verhaal en geen opdringerige verkooppraatjes; dat was de reden om na een trouwbeurs een mailtje te sturen naar Alva. Binnen een kwartier hadden we hem aan de telefoon gehad en een afspraak gemaakt. Tijdens het kennismakingsgesprek waren zijn enthousiasme en prachtige foto’s overtuigend; dit is wat wij zochten. Toch was het voor ons toen nog moeilijk te geloven dat onze eigen foto’s ook zo mooi zouden worden. Na een ontspannen preweddingshoot en een onvergetelijke bruiloft hadden we er volop vertrouwen in. Alva is enthousiast, professioneel en een fijn persoon om erbij te hebben! En.. de persoon die ons (met foto’s) kon overtuigen tóch een openingsdans te doen moet wel erg goed zijn. ;-) De foto’s hebben onze verwachtingen overtroffen en we zijn er enorm blij mee!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We gingen af op de foto's die we op de website van Alva zagen. Na contact te hebben gelegd bleek "onze datum" al bezet. Maar niet getreurd, Alva bood ons zijn second shooter Marieke aan, die ook geweldig werk heeft verricht. De foto's zijn uiteindelijk bewerkt door Alva zelf met een prachtig resultaat. Wij zijn dik tevreden met onze reportage die onze dag zo mooi weergeeft, en waar onze gasten en wij precies op staan zoals we zijn.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alva is een top fotograaf!! Wij kwamen hem tegen met top trouwlocaties. Wat waren wij gelijk verliefd op de mooie foto's die Alva liet zien! Voor ons wat het eigenlijk al gelijk duidelijk dat wij hem moesten hebben!! Je gaat verder kijken, maar Alva bleef aan de top, dat wij hem moesten hebben. Ik heb geen moment spijt gehad dat wij voor jou hebben gekozen. Je zoekt al van te voren uit wanneer wat de mooie lucht is, wanneer de zon onder gaat. Maakte netjes een schema. Als wij vragen hadden reageerde je ook heel snel, wat heel fijn is!! Hij is duidelijk en je weet wat je aan hem hebt! Wat zijn de foto's super mooi geworden. Alva doet alles om de perfecte foto te kunnen maken, niks is te gek dan. (zelf liggend op de dansvloer) Alva nogmaals super bedankt voor de mooie foto's!! Jij bent een topper!!

Misbruik rapporteren

Adres van Alvafotografie in Noord-Holland:

Rokebrandlaan 1261 Blaricum
 • #Midden
 • #Fotografie
 • #Video