• Prijsklasse Midden

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en dierbaren om die fantastische herinneringen van die dag voor altijd levend te houden.

---

Alva is een in NL en intenationaal multi award winnende bruidsfotograaf. Van origine Zuid-Amerikaans en geboren en getogen dus volledig 'verkaasd' in NL.

---

Bezoeker, laat een review achter over Alvafotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Alvafotografie

5.0 25 reviews
Door felker_zuid_t
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fantastisch! Alles van A tot Z geregeld tot in de kleinste details. Om eerlijk te zijn had ik het gedeelte fotograaf uitzoeken, aan mijn vrouw Kirsten over gelaten. Ik vond de keuze qua taart belangrijker in mijn ogen. Dagen wellicht wel enkele weken zat ze te zoeken naar de juiste, ikzelf zag de verschillen niet zo tussen foto’s die ze mij toonde. Zijzelf zag echter ieder detail en verschil tussen fotografen en de foto’s.

Maar achteraf ben ik maar wat blij dat ze bij Alva Fotografie is uitgekomen. Klik was er bij het eerste gesprek, fijn in omgang, dacht mee met alles en konden lekker onszelf zijn.

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het uitgebreide pakket Going all the Way! Daarnaast hadden wij vooraf gebruik gemaakt van de Love Shoot. Dit was uiteindelijk erg prettig voor ons. Hierdoor konden wij wennen aan de fotograaf en hij aan ons ;)! Daarnaast kregen wij hierdoor al mooie foto’s voor onze trouwkaart. Voor de dag zelf kozen wij voor een second shooter omdat wij op verschillende locaties ons omkleden.
Ook wij trouwden in Corona tijd helaas zonder diner en feest. Echter hebben wij toch een onvergetelijke dag gehad met een select gezelschap. Mede door Alva en zijn second shooter, tijdens onze Shoot op de grote dag werd alles uit de kast gehaald voor dat Perfecte Plaatje (achteraf zouden er Perfecte Plaatjes gemaakt zijn). Tijdens de ceremonie waren de fotografen eigenlijk onzichtbaar en merkte je niet dat ze er waren. Maar de foto’s bewijzen achteraf anders.

Het beschrijven van de foto’s is eigenlijk niet te doen. Ze zijn simpelweg fantastisch, de verschillende emoties vast gelegd, de nabewerking alles wordt zorgvuldig gedaan. Elke foto verteld precies wat er op die momenten gebeurde. Onbeschrijfelijk wat een goeie foto zoveel kan betekenen.

Kortom geweldige dag, geweldige fotograaf, geweldige herinneringen!

Fijn dat we nog een deel (diner en feest) tegoed hebben dit jaar. Zodat Alva nog meer herinneringen kan vastleggen voor ons!

Felker & Kirsten

Misbruik rapporteren
Door danavheemskerk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een topfotograaf! We hebben Alva voor het eerst gezien en kort leren kennen bij de open top trouwlocatieroute. Zijn enthousiasme en energie spraken ons direct aan. In het kennismakingsgesprek leerden we Alva pas écht kennen en werd ons duidelijk hoeveel passie hij voor zijn vak heeft :)
Onze oorspronkelijke trouwdatum zou 15 mei 2020 geweest zijn, in dit gekke corona-jaar hebben wij dit helaas moeten verplaatsen naar 9 september 2020. Tijdens dit verzetten is de communicatie met Alva ten alle tijden duidelijk en open geweest. Op de dag zelf en in onze uiteindelijke foto's heeft hij heel goed vast kunnen leggen wat wel nog kon i.p.v. niet meer. Nu zijn we aan het genieten van een geweldig eindresultaat met ons prachtige trouwalbum! Alle liefde en emoties die op onze dag voorbij zijn gekomen, heeft hij compleet kunnen vangen. Hij weet als geen ander wat er nodig is om de meest gave foto's te creëren! Kortom, echt een aanrader :)

Misbruik rapporteren
Door roy.laurijsse
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alva is op onze bruiloft de fotograaf geweest. Via via zijn we met Alva in contact gekomen. Vervolgens hebben we een erg goed kennismakingsgesprek gehad. Wat ons erg aansprak tijdens het gesprek was zijn passie, openheid en directheid. Hij was recht door zee en dat vonden wij erg fijn.

In eerste instantie kon Alva niet op onze bruiloft komen, maar had een uitstekende vervangster aangedragen. Waar wij ook erg blij mee waren. Helaas kwam toen corona om de hoek kijken en hebben wij onze bruiloft moeten verplaatsen. Alva toonden zich uitermate flexibel en kon uiteindelijk toch zelf aanwezig zijn op onze bruiloft (geluk bij ongeluk).

Wat je van Alva kan verwachten op je bruiloft is een echte vakman, die koste nog moeite bespaard om de perfecte foto te maken. Al moet hij zich door dicht struikgewas worstelen hij maakt de foto koste wat kost. Wij bedanken Alva dan ook voor het vakwerk dat hij heeft afgeleverd en de emoties die zijn foto's elke keer weer oproepen. Alva raad ik dan ook van harte aan. Hij krijgt van ons een dikke tien.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
2599
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ter reservering van de datum wordt een reserveringsbedrag gevraagd,
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een reactie die wij gisteren (7 oktober 2018) ontvingen van een bruid: --- ......Het is heel bijzonder als je merkt dat mensen zich naast dat het hun werk is ook met zoveel overgave, inzet en betrokkenheid, speciaal voor jou, inzetten om de dag en de momenten onvergetelijk te maken. Aan de voorkant ben je dan vooral een topfotograaf en leuke gast en aan de achterkant ben je vertrouwd, een niet meer weg te denken aanwezigheid op onze trouwdag. Niet alleen een goeie fotograaf die mooie foto's straks aflevert, maar een op zichzelf staande leuke herinnering aan de trouwdag. Daarnaast was de shoot superleuk om te doen. Het was enerzijds een intiem deel van de dag, zo samen, en een expliciet fotodeel met jullie als fotografen. Daarin kregen we jullie aanwezigheid bewust mee. Op alle andere momenten gingen jullie op in de dag en waren jullie er en deden jullie mee. Als we terugkijken naar bewegend beeld is het vaak lachen... we zagen bijvoorbeeld nu pas hoe je tijdens het ringen aanschuiven op de grond lag. Ik heb dat serieus niet bewust meegekregen haha. Maar ook andere momenten, tijdens de ceremonie en het feest. En dat 13 uur aaneen! Topsport ook wel zeg... je moet wel gaar zijn na zo'n dag. Werkelijk Alva, we vinden het top dat je je werk met zoveel inzet en betrokkenheid doet. We weten allebei dat als je dat kan opbrengen in je werk het werken ook een stuk meer voldoening geeft. Maar als je het zelf meemaakt als "klant" is het echt hartverwarmend. Het was een dag vol zegeningen maar jullie aanwezigheid zeker ook. We moeten er nu niet aan denken dat je geen mooie foto's zou hebben. Pff....vooraf is het een vraag.. hoeveel mag en kan je besteden aan een fotograaf. Dat is logisch...het budget is niet onbegrensd. Maar achteraf is er geen twijfel over mogelijk dat een mooie weergave van zo'n belangrijke dag en herinneringen goud waard is. We zullen een beetje geduld moeten hebben maar kijken uit naar alle foto's. Ze zijn vast heel gaaf en we zijn blij dat alle momentjes vastgelegd zijn. .... ---
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Wij komen bijna altijd met 2 bruidsfotografen fotograferen. We werken vaak en graag samen met de top van de leveranciers in de trouwwereld. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Elke foto van elke bruiloft krijgt onze volledige aandacht en toewijding om die de look & feel te geven waar wij creatief achter kunnen staan. Dit vergt tijd, veel tijd. Afhankelijk van het aantal bruiloften per jaar (gemiddeld 35) die wij aannemen varieert de oplevertijd tussen 8 à 16 weken.

Adres

Stad: 1261

Vergelijkbare leveranciers

Smedesign - Linda Smedeman Fotografie

Trouwfotografen | Almere

Linda Smedeman, het gezicht achter Smedesign, is van alle markten thuis. Tijdens het reizen is haar passie voor fotografie begonnen en nu fotografeert ze vanalles, van zwangerschappen tot bruiloften.  Wat Linda zo uitdagend vindt aan het fotograferen van bruiloften? De emotie vast leggen. Net die... Zie +

To The Moon and Back

Trouwfotografen | Hilversum
1

Wat leuk dat jullie mijn profiel hebben gevonden, wat ik nog leuker vind is het ontmoeten van nieuwe mensen en het onderdeel uit mogen maken van de mooiste ervaring van hun leven. Ongeposeerde bruidsparen, echte emoties, frisse en spontane beelden dat is waar ik van hou. Elk huwelijk is weer totaal... Zie +

Luther Fotografie

Trouwfotografen | Amersfoort
3

“Ik wil jullie iets bijzonders geven na de bruiloft; verhalen die oprecht, puur en in schoonheid zijn vastgelegd. En natuurlijk denk ik met jullie mee en gaan we samen op zoek naar de perfecte locatie voor een fotoshoot. Dat is een voordeel als je een ervaren bruidsfotograaf gaat boeken. Maar de... Zie +

Nufotograferen

Trouwfotografen | Baarn
8

Hallo, ik ben Stefan van Dorrestein en fotograaf van Nufotograferen. Sinds 2014 heb ik me gespecialiseerd in het professioneel vastleggen van bruiloften. Met mijn energieke en sociale houding is elke bruiloft een feest om te mogen fotograferen. Mijn doel is om jullie bruiloft zo mooi mogelijk in... Zie +

Van Emst Vakfotografie

Trouwfotografen | Soest

Trouwfotografie, het belangrijkste moment vastgelegd Mijn naam is Patrick van Emst. Ik ben ruim 15 jaar actief als Trouwfotograaf. Het fotograferen van een bruiloft is voor mij elke keer weer iets moois, het vastleggen van een speciale dag vol emoties. Een huwelijksreportage is iets persoonlijks en... Zie +

Yes I Do

Trouwfotografen | Amersfoort

Yes I Do is trouwfotografie met een unieke, fotojournalistieke stijl. Met een oog voor detail, licht en bijzondere momenten krijg je een trouwreportage of verlovingsshoot waar je nooit op uitgekeken raakt. Bekijk de portfolio met trouwfotografie en loveshoots. Jullie mooiste dag is de grote uitdaging.... Zie +

Marlies Wynolts Photography

Trouwfotografen | Amersfoort
1

Als hopeloze romanticus is het vastleggen van de liefde het mooiste wat er bestaat! Ik geloof in ware liefde en het unieke verhaal van elk koppel dat ik mag fotograferen op hun trouwdag. Mijn stijl is te omschrijven als licht, romantisch en elegant met een modisch tintje. Ik ben voortdurend op zoek... Zie +

Marinka van Helvoort Fotografie

Trouwfotografen | Amersfoort
1

Bij een huwelijk komt alles samen: de liefde, emoties, feest, familie, vrienden, bijzondere locaties... Daarom ben ik dol op het fotograferen van huwelijken. Het is elke keer weer een feestje én een eer als ik een trouwdag meemaak en de trouwfoto’s mag maken. Ongedwongen en op de achtergrond: zo ga... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Video