• Prijs vanaf: 3.199 €

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en dierbaren om die fantastische herinneringen van die dag voor altijd levend te houden.

---

Alva is een in NL en internationaal multi award winnende bruidsfotograaf. Van origine Zuid-Amerikaans en geboren, getogen en volledig 'verkaasd' in NL.

---

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
3.199 €
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ter reservering van de datum wordt een reserveringsbedrag gevraagd wat onderdeel uitmaakt van het totaalbedrag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Alvafotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Alvafotografie

4.9
38 reviews
38 reviews
Professionaliteit
(35)
(3)
Prijs/kwaliteit
(32)
(6)
Aanrader?
(35)
(3)
simone.y.tas
Door Simone
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alva was onze bruidsfotograaf in zomer 2022 en we zijn erg tevreden met zijn werk! Wij hebben hem leren kennen als een enthousiaste en meedenkende fotograaf, die graag iets persoonlijks van zijn trouwrapportage maakt. Zijn fotografie kenmerkt zich door een persoonlijke, warme en intieme stijl, wat goed aansloot bij onze wensen.

Misbruik rapporteren
chantal15
Door Chantal
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In één woord FANTASTISCH! Door de prachtige foto's die Alva gemaakt heeft op onze trouwdag, kunnen wij keer op keer onze emoties en die van onze gasten herbeleven. We zijn heel blij met onze keuze voor Alva en zijn 2nd shooter. Ook hebben we vele complimenten gekregen van onze gasten hoe fijn zij Alva als fotograaf vonden. We weten nog goed dat Alva bij de kennismaking zei "Ik doe mijn werk goed als jullie mij op de dag zelf vrijwel niet zien, als de gasten mij ervaren als één van hen en ik jullie prachtige foto's aflever waarmee je de rest van je leven deze dag opnieuw kunt beleven". En dat is precies wat Alva gedaan heeft. Alva, alle verwachtingen heb je overtroffen. Jij bent een topper in je vak en een heel fijn persoon. Wij raden oprecht iedereen aan om voor jou te kiezen en hopen dat jij dit nog heel lang met heel veel plezier voor heel veel bruidsparen kan doen want het plezier van de trouwdag gaat op deze manier ons hele leven lang mee. Alva nogmaals bedankt!

Misbruik rapporteren
melissa.eizejan
Door Melissa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden Alva al eens in actie gezien op de bruiloft van onze beste vrienden. Na het zien van hun foto’s was de keus voor ons snel gemaakt. De foto’s zijn fantastisch geworden! Toen we ze voor het eerst zagen bracht het ons helemaal terug naar onze dag. Alva heeft details vastgelegd waarvan sommige op de dag zelf aan ons voorbij zijn gegaan. Heel waardevol.

De voorbereiding verliep prettig. We hadden vooraf Skype gesprekken, eerst om kennis te maken en de opties door te nemen en een paar weken voor de bruiloft om de laatste dingen door te nemen. We kregen fijne tips die op de dag zeker geholpen hebben.

Twee dagen voor onze bruiloft bleek de second shooter corona te hebben. Alva heeft ons hier direct over gebeld en heeft alles op alles gezet om een andere second shooter te vinden. Dat is uiteindelijk ook gelukt.

Toen Alva op de dag zelf aankwam was de ruimte gelijk gevuld met positiviteit en energie. Je merkte gewoon dat hij er zin in had! Vooraf leek het ons heel intens om de hele dag ‘gevolgd’ te worden door twee fotografen, maar we merkten amper dat er foto’s gemaakt werden. Door de aanwijzingen tussendoor voelde het allemaal totaal niet gemaakt aan waardoor de foto’s een mooi beeld geven van hoe de dag echt was.

We hoorden achteraf van meerdere gasten dat ze de fotograaf zo leuk en ook professioneel vonden.

Kortom, we zijn blij dat we voor Alva gekozen hebben en kunnen hem zeker aanbevelen.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1262 BC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier