• Prijsklasse Midden

Er is maar 1 ding die de herinnering, elke herinnering in leven houdt: emotie. Daarom geloven we heilig in emotiefotografie en zijn we dus emotiefotograaf. Op jullie bruiloft leggen we niet alleen de traan, maar zeker ook de schaterlach en alles ertussen vast van jullie, jullie familie, vrienden en dierbaren om die fantastische herinneringen van die dag voor altijd levend te houden.

---

Alva is een in NL en internationaal multi award winnende bruidsfotograaf. Van origine Zuid-Amerikaans en geboren, getogen en volledig 'verkaasd' in NL.

---

Bezoeker, laat een review achter over Alvafotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Alvafotografie

5.0 33 reviews
Door Roy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen Alva tegen tijdens een open trouwlocatie route. Zijn portfolio, persoonlijkheid en werkwijze spraken ons direct aan.

Tijdens de voorbesprekingen werd ons meteen duidelijk dat we voor de juiste fotograaf hadden gekozen. Alva denkt heel fijn mee en zit boordevol goede tips en tricks voor de bruiloft op basis van al zijn ervaring als trouwfotograaf.

De pre-wedding ‘’sunset’’ shoot was een fijne manier om aan Alva en de camera te wenen en je ervaart gelijk wat je wel en juist niet moet doen op de bruiloft. Echt een aanrader en bovenal levert het de eerste fantastische foto’s op.

Op de grote dag liep alles gesmeerd door de goede voorbereidingen. Alva gebruikt de trouwlocatie en weersomstandigheden optimaal en zijn professionaliteit zorgt ervoor dat alle foto’s nodig genomen worden zonder dat je, je er aan gaat storen. Gedurende de dag vergeet je eigenlijk zijn aanwezigheid.

Wij hebben gekozen voor een second shooter. Bij het zien van de trouwrapportage zie je gelijk de meerwaarde hiervan. De hoogtepunten worden van meerder kanten vastgelegd wat nog meer mooie foto’s oplevert. Onze gasten hebben volop gebruikt van de PhotoboothGIF van Alva op de bruiloft, een leuk alternatief voor de traditionele photobooth.

Het wachten op het eindresultaat was de moeite meer dan waard. We zijn ontzettend blij met de trouwfoto’s waar de emoties vanaf spatten. Alva gebruikt een mooie online omgeving waar je de foto’s kunt bekijken en delen met familie en vrienden. Voor het trouwalbum heb je eindeloze opties en tijdens een skype afspraak kun je samen met Alva het conceptalbum helemaal naar wens aanpassen.

We willen Alva bedanken voor de fantastische foto’s en fijne samenwerking.

Tommie & Roy

Misbruik rapporteren
Door Annelies van den Berg
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zo blij met Alva als fotograaf! Heel duidelijk uitgelegd hoe alles in op de dag ongeveer verloop second shooter is ook echt een must waardoor wij echt super mooie foto momenten hebben!
Dankjewel Alva dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd

Misbruik rapporteren
Door Mireille
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bij het zoeken naar een fotograaf voor onze bruiloft kwamen wij op de website van Alva terecht en bij het zien van de foto’s waren wij meteen verkocht. Na een kennismaking met Alva was onze keuze voor Alva Fotografie snel gemaakt. Bij de voorbereiding is Alva erg betrokken, hij denkt graag mee over de dag, zodat de dag voor ons prettig verloopt en hij de mooiste foto’s kan maken.

Op de dag zelf was het ook heel fijn om hem en de second shooter er bij te hebben. Gezellig om hem er bij te hebben, maar er zijn ook veel momenten dat je niet eens door hebt dat hij er is. Hij mengt zich tussen de gasten en zonder op te vallen maakt hij de mooiste foto’s.

Ook na de bruiloft is hij nog heel erg betrokken voor het samenstellen van het fotoboek en de goede ontvangst hiervan.

Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Alva en de door hem gemaakte foto’s. We kunnen hem zeker aanraden!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
3199
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ter reservering van de datum wordt een reserveringsbedrag gevraagd wat onderdeel uitmaakt van het totaalbedrag.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een reactie die ik vandaag ontving: ....We hebben Alva ontmoet op een andere trouwlocatie waar hij gelijk enthousiast was en over zijn werk vertelde en waarom hij anders is dan andere fotografen, hij noemt zichzelf namelijk een ''emotiefotograaf'' en dat heeft hij ook bij ons werkelijkheid gemaakt. De foto's zijn boven onze verwachting uitgekomen en dit is naast de herinneringen de wijze waarop je de rest van je leven op je bruiloft kan terugkijken. We hadden gekozen voor het volledige pakket en hadden Alva en een 2nd shooter de hele dag aan onze zijde. Dit lijkt veel maar voelde erg natuurlijk en ongedwongen, we hadden vaak niet door dat ze aanwezig waren waardoor de meest bijzondere foto's zijn gemaakt. In de voorbereiding hebben we meerdere keren gesproken om tips te krijgen en afspraken te maken maar ook een love shoot te doen, en zelfs de bruidegom die daar initieel huiverig voor was, heeft daar erg genoten en dit heeft ons geholpen te oefenen voor poseren. Ook was Alva in de voorbereiding erg flexibel en probeerde op alle momenten met ons mee te denken. Wij zouden Alva aan iedereen adviseren!! Nogmaals dank voor het fantastische werk wat je hebt geleverd.... Een reactie die ik eerder ontving: --- ......Het is heel bijzonder als je merkt dat mensen zich naast dat het hun werk is ook met zoveel overgave, inzet en betrokkenheid, speciaal voor jou, inzetten om de dag en de momenten onvergetelijk te maken. Aan de voorkant ben je dan vooral een topfotograaf en leuke gast en aan de achterkant ben je vertrouwd, een niet meer weg te denken aanwezigheid op onze trouwdag. ..... Alva, we vinden het top dat je je werk met zoveel inzet en betrokkenheid doet. We weten allebei dat als je dat kan opbrengen in je werk het werken ook een stuk meer voldoening geeft. Maar als je het zelf meemaakt als "klant" is het echt hartverwarmend. Het was een dag vol zegeningen maar jullie aanwezigheid zeker ook. We moeten er nu niet aan denken dat je geen mooie foto's zou hebben. Pff....vooraf is het een vraag.. hoeveel mag en kan je besteden aan een fotograaf. Dat is logisch...het budget is niet onbegrensd. Maar achteraf is er geen twijfel over mogelijk dat een mooie weergave van zo'n belangrijke dag en herinneringen goud waard is. ---
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Wij komen bijna altijd met 2 bruidsfotografen fotograferen, maar zeker niet altijd. We werken vaak en graag samen met de top van de leveranciers in de trouwwereld. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Elke foto van elke bruiloft krijgt mijn volledige aandacht en toewijding om die de look & feel te geven waar ik creatief achter kan staan. Dit vergt tijd en komt de reportage altijd ten goede. Daarom neem ik bewust nooit meer dan maximaal 24 bruiloften per jaar aan zodat elk bruidspaar altijd maximale aandacht krijgt. Jullie dag is op dat moment ook echt het belangrijkste. Om mijn kwaliteitsnorm te kunnen halen lever ik doorgaans binnen 8 weken op.

Adres

Stad: 1262 BC