Artistic Productions

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Artistic Productions

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen


YES, YES, YES!

Voor het vierde jaar op rij zijn we wij uitgeroepen tot De Beste Bruiloft DJ's van Nederland! Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. 

Ons team bestaat uit enthousiaste allround bruiloft dj’s & muzikanten die de zekerheid geven voor een spetterend huwelijksfeest. Zij brengen sfeer en beleving op jullie mooiste dag, waar nog lang over gesproken zal worden. Elk huwelijksfeest is uniek en krijgt dan ook de aandacht dat het verdient, vanaf het kennismakingsgesprek tot en met het spetterende feest. Dat maakt ons met trots een bedrijf van meerwaarde op jullie mooiste dag! Veel bruidsparen zagen dan ook hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons gemiddeld met een 9,6 (Bron: ThePerfectWedding). 

Komen jullie zelf ook sfeerproeven op één van de sfeeravonden of willen jullie meer informatie?

Kijk op dan op op onze website.

"I gotta feeling!"

Het gevoel moet goed zijn, dat is een feit bij de keuze van jullie dj. Artistic Productions is de specialist op het gebied van huwelijksfeesten en draagt het Keurmerk Trouwen. Bedrijven met het Keurmerk Trouwen zijn getoetst op hun betrouwbaarheid, professionaliteit en bovendien zijn ze innovatief. Zij hebben de Weddings and Business(Brancheorganisatie t.b.v. kwaliteit en professionaliteit) achter zich staan, die hier jaarlijks op toeziet. Als bruidspaar weet je dan, dat als je een overeenkomst met een van deze leveranciers hebt, je een mooie huwelijksdag kunt verwachten!

"The music sounds better with you!"

Ons team bestaat uit enthousiaste bruiloft dj’s & allround muzikanten die jullie graag helpen zodat jullie dag spetterend wordt afgesloten! Samen met jullie bespreken wij vooraf al jullie wensen en geven wij advies om zo het beste uit jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie te halen. Van het boeken van een exclusieve drive-in show met een allround dj tot het leveren van spetterend entertainment. Wij zijn jullie graag van dienst!

"Let me entertain you!"

Entertainment geeft een meerwaarde aan jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie en kan op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld een optreden van een saxofonist & dj. Met Artistic L!VE krijgen jullie en jullie gasten “The best of both worlds”. Geen concessies in muziek keuze en toch live entertainment!

Artistic Productions is het juiste adres voor het boeken van een;

  • Allround Bruiloft DJ & Live Saxofonist 
  • Allround Bruiloft DJ & Live Zanger(es) 
  • Allround Bruiloft DJ & Live Percussionist

Videogastenboek of Photobooth (TIP!)

Wat zijn jullie wensen voor een spetterend huwelijksfeest?

Artistic Productions...We Create, You Celebrate!

Meningen over Artistic Productions

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2729 NA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact