Atelier Luz

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Atelier Luz

Ga naar het gesprek Meer Informatie

HANDGEMAAKTE TROUWRINGEN VAN EERLIJK GOUD UIT EIGEN ATELIER

Marike Hauser en ontwerp en vervaardig mijn sieradencollecties onder de naam LUZ, het Amsterdamse atelier dat staat voor mooi design, kwaliteit en duurzaamheid.

www.fairtradetrouwringen.amsterdam is de online winkel van Atelier LUZ helemaal gericht op trouwringen en verlovingsringen.

Sieraden maken is mijn passie, en een van mijn favoriete sieraden om te maken zijn trouwringen. Ik heb altijd erg veel plezier in het contact met klant. Hoe maak je jouw ring uniek en persoonlijk en toch ook tijdloos. De weg naar de perfecte ring is altijd een leuke ontdekkingstocht waar ik graag in bijsta.

In mijn atelier heb ik een mooie en diverse collectie trouwringen die als inspiratie kan dienen voor het vinden van jullie perfecte ringen. Vooral bij het maken van trouwringen vind ik de de emotionele waarde die in de ringen gaat zitten bijzonder. Door fairtrade goud te gebruiken worden de ringen nog waardevoller. Over het hele traject; van het winnnen van het goud in de goudmijn tot het dragen van de ring, is er aandacht, eerlijkheid en liefde in de ring gestopt.

Naast trouwringen kun je ook altijd terecht voor oud goud opnieuw verwerken in een trouwring of sieraad, verlovingsringen en heel veel andere mooie sieraden.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling is mogelijk per pin of banktransactie. Bij een bestelling op maat is het mogelijk dat we in overleg om een aanbetaling vragen.
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband, Manchetknopen, Anders
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
Moderne stijl
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
donderdag 13.00 - 17.00 vrijdag 13.00 - 17.00 zaterdag 13.00 - 17.00 Kom je liever op een ander tijdstip of andere dag, dat is natuurlijk geen probleem maar bel of mail dan even voor een afspraak. Telefoon: 06 40252871 Email: info@atelierluz.nl
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2000

Meningen over Atelier Luz

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1018 PV

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken