• Prijsklasse Luxueus

Gefeliciteerd met je verloving en wat tof dat je op ons profiel bent beland!

Wij zijn Timo & Kay, partners in life & business. We komen uit Limburg maar reizen met liefde naar alle uithoeken van het land (en zelfs daarbuiten) om jouw bruiloft te filmen. Want wij vinden de liefde vastleggen op film nou eenmaal het leukste werk ter wereld!

We kunnen het ons heel goed voorstellen hoe spannend het moet zijn om de juiste videograaf te vinden voor je bruiloft. Een trouwfilm, daar kijk je namelijk de rest van je leven nog naar terug! We zijn ons er dan ook heel bewust van dat we een belangrijke taak hebben te volbrengen en stellen daarom hogen eisen aan de kwaliteit van ons werk.

Daarnaast vinden we het super belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je op je gemak voelt tijdens je bruiloft. Niet voor niets is ons motto "You Love, We Create". Met andere woorden, geniet! En laat de rest maar aan ons over.

We vertellen je graag meer over ons werkwijze en vinden het super leuk om jullie trouwplannen te horen. Plan even via onze website online een gratis kennismakingsgesprek in en we spreken elkaar snel!

Liefs,

Timo & Kay

Award winnaar - Beste trouwfilm TopTrouwbedrijven Awards 2019/2020

Bezoeker, laat een review achter over Timo & Kay Films en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Timo & Kay Films

4.9 2 reviews
Door emspoormans
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw.. wat een top ervaring! 3 redenen waarom wij Timo en Kay 100% aanraden voor je huwelijksdag:
1. Timo en Kay zijn een ontzettend vrolijk en enthousiast koppel. Ze kunnen heel goed inschatten wat past bij het bruidspaar (bij ons was dit 100% match!). We weten het: ondanks dat de 'juiste' videograaf uitzoeken soms spannend kan zijn, hadden wij voorafgaand aan de bruiloft al het vertrouwen dat het goed zou komen met de hulp van Timo en Kay.
2. Op de dag zelf lieten ze ons compleet op ons gemak voelen voor de camera. Ze hebben werkelijk oog voor wat er gebeurt, zowel in de spotlight als daarbuiten. Dat is fantastisch om later terug te zien op beeld.
3. We krijgen niet genoeg van onze film en hebben deze al ontelbare keren bekeken. Elke keer als we de video aan vrienden of familie laten zien is het opnieuw een feestje!

Wij hebben dan ook geen seconde getwijfeld om Timo en Kay op ons tweede (niet-corona) huwelijksfeest weer te vragen om te filmen. Ik kan niet meer zeggen dan: wat een topwerk Timo en Kay!

Liefs, Tim en Eva

Misbruik rapporteren
Bedankt voor jullie super lieve review!! Het was een fantastische dag en we kijken er naar uit om volgend jaar weer alles op beeld vast te mogen leggen! Liefs Timo & Kay
Door saravanegmond
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lang hebben wij getwijfeld over het ‘inhuren’ van een bruiloft-videograaf voor onze dag, maar wat ben ik blij dat we dit toch uiteindelijk gedaan hebben! En we hadden er ook nog 2, wat een aanwinst! Timo en Kay zijn een super gezellig, sociaal en professioneel stel die op onze droomdag van het begin tot eind aanwezig waren. Doordat ze met z’n tweeën zijn, wordt alles heel goed vastgelegd. Ook toen wij ons bijvoorbeeld alle twee tegelijk aan het aankleden waren. Tevens wordt alles daardoor vanuit meerdere perspectieven gefilmd en dit heeft voor prachtige trouwfilms (meervoud!), we zijn super blij met het resultaat. Werkelijk elk mooi, intiem en emotioneel moment is vastgelegd. Ze zijn echt goed in hun vak, weten de mooiste beelden te schieten en ook merk je haast niet dat ze er zijn, ondanks dat ze toch de hele dag in de buurt zijn. Mochten jullie nog twijfelen over een videograaf, ik zou zeggen doen!

Misbruik rapporteren
Bedankt voor je super lieve review Sara! We vonden het fantastisch om jullie prachtige bruiloft te filmen!
Liefs, Timo & Kay

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij hanteren een aanbetaling van 50% na het accepteren van de offerte. Voor verder informatie kun je kijken op www.timoandkay.com/algemene-voorwaarden
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
4 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Na onze wereldreizen hebben we besloten onze droom achterna te gaan en ons eigen bedrijf te starten. Als stel samen werken is voor ons ideaal, en dan doen we ook nog het mooiste werk ever! Het maakt ons iedere keer weer blij om bruiloften te filmen en we gaan steeds tot het uiterste om iedere film nóg mooier te maken.
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Wij komen als koppel altijd met z'n tweetjes filmen. Wij hebben geen standaard samenwerking met andere fotografen, maar mocht je tips nodig hebben dan weten wij zeker nog wel wat toppers aan te bevelen.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Dit is afhankelijk van de drukte (hoogseizoen), maar wij streven altijd naar zo spoedig mogelijke levering. Houdt rekening met ongeveer 6 weken, maar vaak kunnen we de eerste resultaten al veel sneller leveren.

Adres

Stad: 6051 JG

Vergelijkbare leveranciers

Naomi Diaz Photography & Film

Videografen | Den Bosch / 's Hertogenbosch

Op zoek naar een videograaf die alle highlights van jullie trouwdag kan vastleggen op bewegend beeld? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Naomi! Haar grootste passie is het gelukkig maken van bruidsparen met een film waar zij voor de rest van hun leven met een glimlach op terug kunnen kijken. ... Zie +

Movimento Films

Videografen | Hoogeloon

Unieke weddingfilms vol sfeer, emotie en details Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten! Deze dag leg ik graag voor jullie vast met mooie bewegende beelden waardoor je later de emotie weer voelt en je weer helemaal in de sfeer zit van jullie geweldige dag. Jullie bruiloft leg ik vast... Zie +

IFQ Weddings

Videografen | Eindhoven
2

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Dit wordt, als het goed is, een dag om nooit te vergeten. Een dag waar jullie de liefde voor elkaar zullen bezegelen. De dag, is jullie trouwdag. De liefde die stroomt is voelbaar. Stralende gezichten, tranen van geluk en liefdevolle knuffels. Allemaal voor jullie.  Jij,... Zie +

Maikel Stams Trouwfilms

Videografen | Swalmen

Ik ben Maikel Stams, een gepassioneerde trouwvideograaf die jullie mooiste dag onvergetelijk zal vastleggen. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik de prachtige en persoonlijke verhalen achter mensen zoals jullie naar boven kan halen en kan vertalen naar beeld. Zo creëer ik een herinnering die jullie... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Videografen
  • Luxueus
  • Video
  • Artistiek