Ik ben Maikel Stams, een gepassioneerde trouwvideograaf die jullie mooiste dag onvergetelijk zal vastleggen.

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik de prachtige en persoonlijke verhalen achter mensen zoals jullie naar boven kan halen en kan vertalen naar beeld. Zo creëer ik een herinnering die jullie voor altijd zullen koesteren. ⁣⁣

Een trouwfilm geeft mij de artistieke vrijheid om jullie verhaal op mijn eigen manier te vertellen. Met oog voor details en emoties en gemonteerd op muziek die precies de juiste snaar raakt.⁣⁣ Of een bruiloft nu in kerk, bij een kasteel of in een fraai gedecoreerde tuin plaatsvindt. Ze bieden altijd een geweldig decor. ⁣⁣Een trouwfilm vind ik de beste manier om de dierbare herinnering van je trouwdag te herbeleven.

Je wilt de herinnering aan jullie mooiste dag voor altijd levendig houden. Laat mij jullie verhaal vertellen op een unieke wijze, zodat jullie deze speciale dag kunnen blijven herbeleven. Ik film jullie bruiloft met de uitstraling van een speelfilm, met oog voor details en echte emoties.

Geen slideshow van slowmotion-beelden, maar een uniek liefdesverhaal voor altijd.

Heb je interesse in een trouwfilm of wil je meer informatie? Een korte videocall is geheel vrijblijvend!

Bezoeker, laat een review achter over Maikel Stams Trouwfilms en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Maikel Stams Trouwfilms

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na het accepteren van de offerte hanteer ik een aanbetaling van 40%. Als ik de aanbetaling ontvangen heb, is jullie trouwfilm definitief geboekt. De overige 60% betalen jullie na aanlevering van de trouwfilm.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
4 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Het monteren van een trouwvideo zie ik als precisiewerk. Om tot het beste resultaat te komen, investeer ik met grote toewijding vele uren in jullie trouwfilm. Ik hanteer daarom een aanlevertermijn van 6 weken, met name in het hoogseizoen. In de praktijk lever ik de eerste resultaten en teasers in een eerder stadium aan.

Adres

Stad: 6071 HD