Duchateau Media

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Duchateau Media

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Bedrijfskenmerk: De persoonlijke klik.

Jullie mooiste dag vastgelegd als een film in cinema stijl, een herinnering voor altijd.

Stel jullie dit eens voor,
De dag na de bruiloft, als de taart is gegeten, de drank is gedronken, de muziek is gestopt, en de decoraties zijn opgeruimd. Wat blijft er over? De herinnering, de foto’s, de beelden van alle mooie momenten, jullie videograaf zag ze ook, maar hij zag ook de momenten die jullie niet zagen. De micromomenten, de details, die ene blik, jullie bruiloft videograaf heeft ze voor jullie vastgelegd, voor altijd, net als jullie belofte aan elkaar…

Mijn naam is Brian Duchateau en ik ben eigenaar en professioneel videograaf van Duchateau Media. Al vanaf een jonge leeftijd ben ik creatief aangelegd, dit begon met een tekengerij en leidde uiteindelijk naar het gebruik van camera’s, drones en allemaal andere filmmaking apparatuur. 

Duchateau Media biedt meerdere pakketten aan met verschillende type Trouwfilms, daarin zit altijd standaard een wedding film die digitaal wordt aangeleverd. Daarnaast bieden wij aanvullende opties aan, zoals een tweede filmer, drone (waar toegestaan) of zelfs een mooie gift box met daarin al het ruwe beeld materiaal. Daarnaast werken wij samen met een paar van de beste leveranciers in het land, waaronder Weddingplanners, Fotografen, Bloemisten en meer.

Neem vrijblijvend contact op en dan kijken wij samen hoe we jullie mooiste dag vast kunnen leggen als een blijvende herinnering!

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
1.695 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
De persoonlijke klik.
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Anders
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Duchateau Media werkt met een aanbetaling, zodra deze gedaan is staat jullie dag officieel vast in onze agenda. Het overige bedrag dient in de week na de bruiloft voldaan te worden.
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Nederlands, Regionaal
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Duchateau Media en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Ik wil meedoen!

Meningen over Duchateau Media

4.9
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(2)
(1)
Aanrader?
(3)
info22107
Door Dennis
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Brian werd ons als videograaf aangeraden door een collega fotograaf, voor onze bruiloft in Frankrijk in mei 2022. En wat een geluk hebben we daar mee gehad. Brian is een aanstormend talent met een indrukwekkend portfolio. Het vastleggen van de juiste momenten lijkt voor Brian zijn tweede natuur en doordat hij ons erg op ons gemak kon stellen, komen de shots nog mooier over. Brian is een ontzettend leuk persoon om bij de bruiloft te hebben. De montage, de keuze voor muziek en het gevoel van timing heeft dermate indruk gemaakt op ons, we kijken dan ook zo graag de video's terug van dit weekend! De eerste previews volgden al snel, het eindresultaat is magisch. Wij zouden Brian dan ook zonder twijfel aanraden, mocht je twijfelen of vragen hebben, mag je altijd onze gegevens opvragen bij Brian als referentie.

Misbruik rapporteren
ad5
Door ad
4.6666666666667
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Brian is een fijne collega, waar ik elke x weer prettig mee samen kan werken, bij hem draait het puur en altijd om 100% perfectie, de nabewerking is zijn grote kracht, flitsende beelden, mooie kleuren en leuke effecten, soms in omgekeerde volgorde, altijd weer verassend hoe hij in elke bruiloft weer een andere kijk/herinnering op de dag kan geven, willen jullie geen standaard film, maar echt iets bijzonders? kies dan voor Brian ...Ad Utens Bruidsfotograaf uit Maastricht_  

Misbruik rapporteren
info21637
Door Dionne
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Brian is een fijne, gezelliger professionele videograaf. Fijn in de omgang gedurende de dag zelf en het eindresultaat is elke keer weer geweldig mooi

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6222 XW

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact