• Prijsklasse Midden

Jullie mooiste dag vastgelegd als een film in cinema stijl, een herinnering voor altijd.

Stel jullie dit eens voor,
De dag na de bruiloft, als de taart is gegeten, de drank is gedronken, de muziek is gestopt, en de decoraties zijn opgeruimd. Wat blijft er over? De herinnering, de foto’s, de beelden van alle mooie momenten, jullie videograaf zag ze ook, maar hij zag ook de momenten die jullie niet zagen. De micromomenten, de details, die ene blik, jullie bruiloft videograaf heeft ze voor jullie vastgelegd, voor altijd, net als jullie belofte aan elkaar…

Mijn naam is Brian Duchateau en ik ben eigenaar en professioneel videograaf van Duchateau Media. Al vanaf een jonge leeftijd ben ik creatief aangelegd, dit begon met een tekengerij en leidde uiteindelijk naar het gebruik van camera’s, drones en allemaal andere filmmaking apparatuur. 

Duchateau Media biedt meerdere pakketten aan met verschillende type Trouwfilms, daarin zit altijd standaard een wedding film die digitaal wordt aangeleverd. Daarnaast bieden wij aanvullende opties aan, zoals een tweede filmer, drone (waar toegestaan) of zelfs een mooie gift box met daarin al het ruwe beeld materiaal. Daarnaast werken wij samen met een paar van de beste leveranciers in het land, waaronder Weddingplanners, Fotografen, Bloemisten en meer.

Neem vrijblijvend contact op en dan kijken wij samen hoe we jullie mooiste dag vast kunnen leggen als een blijvende herinnering!

Bezoeker, laat een review achter over Duchateau Media en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Duchateau Media

4.9 2 reviews
Door ad
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Brian is een fijne collega, waar ik elke x weer prettig mee samen kan werken, bij hem draait het puur en altijd om 100% perfectie, de nabewerking is zijn grote kracht, flitsende beelden, mooie kleuren en leuke effecten, soms in omgekeerde volgorde, altijd weer verassend hoe hij in elke bruiloft weer een andere kijk/herinnering op de dag kan geven, willen jullie geen standaard film, maar echt iets bijzonders? kies dan voor Brian ...

Ad Utens Bruidsfotograaf uit Maastricht_  

Misbruik rapporteren
Door Dionne
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Brian is een fijne, gezelliger professionele videograaf. Fijn in de omgang gedurende de dag zelf en het eindresultaat is elke keer weer geweldig mooi

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
vanaf 1575,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Werkt u tot een maximale tijd?
0:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Duchateau Media werkt met een aanbetaling, zodra deze gedaan is staat jullie dag officieel vast in onze agenda. Het overige bedrag dient in de week na de bruiloft voldaan te worden.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
5 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Duchateau Media is vijf jaar geleden opgericht om mijn persoonlijke passie na te streven in het maken van video content. Dit resulteerde in mooie cinema stijl trouwfilms met "ware" momenten! Dit vervolgens gecombineerd met het voldane gevoel als je een film aflevert aan een bruidspaar wat er super blij mee is geeft mij keer op keer nieuwe energie!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Duchateau Media werkt samen met de beste leveranciers uit regio Limburg om jullie bruiloft een geweldige herinnering te maken, waaronder fotografen, weddingplanners, bloemisten & meer.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Duchateau media levert binnen 12 weken een trouwfilm aan, mocht dit bij uitzondering afwijken wordt er nauw contact gehouden over de status van de film(s).

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Videografen
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • 5 maanden
  • Afspraak is nodig
  • Eventuele reiskosten