Dé Bruiloft Discoshow

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Dé Bruiloft Discoshow

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 750 €

Met ruime ervaring in het professioneel verzorgen van huwelijksfeesten zijn jullie bij Dé bruiloft Discoshow aan het goede adres voor een complete bruiloft discoshow met Bruiloft DJ.

Dé Bruiloft Discoshow staat voor duidelijkheid en professionaliteit, dat vinden jullie terug in de all-in prijzen. Dus geen verassingen achteraf bij De Bruiloft Discoshow!

Mijn muziek collectie is van de 70's tot de 00's en hits van nu en alles wat daar tussen zit. Vooraf bespreken we jullie muziek wensen en dan vooral wat jullie NIET willen horen. Waar ik me als Bruiloft DJ in onderscheid is het feilloos aanvoelen van jullie gasten en de sfeer op de dansvloer. Ik probeer alles zo netjes en strak mogelijk te mixen zodat de complete avond een totaalplaatje wordt en we alle generaties op de dansvloer zien komen.

In een persoonlijk gesprek voorafgaand aan de bruiloft bespreken we de muziekkeuze uitgebreid met jullie, zodat ik van alles goed op de hoogte ben als Bruiloft DJ.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
750 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bank overschrijving iDeal Contant
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Dé Bruiloft Discoshow

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
barbaraoldriks
Door Barbara Oldriks
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij Rick hebben wij een super feest gehad op onze bruiloft. Van tevoren hadden we onze voorkeuren aangegeven en daar is super rekening mee gehouden. Kan De Bruiloft Discoshow zeker aanraden als mensen een top feest willen op hun bruiloft. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2635 BR

Vanaf rijksweg A4 afslag Den Hoorn, Rotonde 3 kwart (linksaf), volgende stoplichten op de kruising rechtdoor. Na de auto dealer aan de linker kant gaan jullie linksaf. Aan de rechterkant zien jullie dan Kleijweg nummer 8.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact