• Prijsklasse Midden
  • Website

Met ruime ervaring in het professioneel verzorgen van huwelijksfeesten zijn jullie bij Dé bruiloft Discoshow aan het goede adres voor een complete bruiloft discoshow met Bruiloft DJ.

Dé Bruiloft Discoshow staat voor duidelijkheid en professionaliteit, dat vinden jullie terug in de all-in prijzen. Dus geen verassingen achteraf bij De Bruiloft Discoshow!

Mijn muziek collectie is van de 70's tot de 00's en hits van nu en alles wat daar tussen zit. Vooraf bespreken we jullie muziek wensen en dan vooral wat jullie NIET willen horen. Waar ik me als Bruiloft DJ in onderscheid is het feilloos aanvoelen van jullie gasten en de sfeer op de dansvloer. Ik probeer alles zo netjes en strak mogelijk te mixen zodat de complete avond een totaalplaatje wordt en we alle generaties op de dansvloer zien komen.

In een persoonlijk gesprek voorafgaand aan de bruiloft bespreken we de muziekkeuze uitgebreid met jullie, zodat ik van alles goed op de hoogte ben als Bruiloft DJ.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bank overschrijving iDeal Contant
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per evenement
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
750 incl btw
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Altijd persoonlijk contact met de DJ Altijd een back-up DJ
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005

Adres

Stad: 2635 BR

Vanaf rijksweg A4 afslag Den Hoorn, Rotonde 3 kwart (linksaf), volgende stoplichten op de kruising rechtdoor. Na de auto dealer aan de linker kant gaan jullie linksaf. Aan de rechterkant zien jullie dan Kleijweg nummer 8.