de Machinist

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

de Machinist

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De oude kantine van de voormalige Machinistenschool, nu bekend als de Sociëteit zaal, is een prachtige setting om elkaar het jawoord te geven. De prachtige raampartijen met uitzicht op de Coolhaven en de plafondhoogte van maar liefst 4 meter geven de Sociëteit een warme uitstraling. Perfect in elk seizoen!

Door de vele zalen in het pand is het mogelijk om naast de trouwceremonie ook het diner en feest plaats te laten vinden in De Machinist. Alles op één locatie!

In de nabije omgeving bevindt zich Het Park, het oudste park van Rotterdam, dat een mooie buitenluchtscenario biedt voor een fotoshoot. 

Meningen over de Machinist

1.0
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
mklomp19
Door Martin
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ons ‘feest’ ligt inmiddels twee dagen achter ons. ‘Feest’ staat niet voor niets tussen aanhalingstekens. Wat ons feest had moeten zijn werd een behoorlijk fiasco. Wat een amateurisme toonde ‘De Machinist’ ons. Het feest was al een half uur begonnen toen een medewerker eindelijk met een verloopkabeltje kwam waarop mijn telefoon op het geluidssysteem kon worden aangesloten. We hadden muziek……………dachten we. De kwaliteit was zo abominabel dat we niet eens konden horen wat voor muziek er op stond. We openden de dans op een nummer dat ik natuurlijk zelf had opgezet anders had ik niet geweten wat er opstond. Na heel veel gezeur en nog meer irritatie kwam een medewerker op het idee om er een andere telefoon op aan te sluiten zodat het verloopkabeltje er tussenuit kon. Gelukt !!! Om bijna 11.00u ‘s avonds konden we eindelijk horen welke muziek er opstond echter, het was nog steeds veel te zacht. Medewerkers gaven aan “we schamen ons dood, dit had nooit zo verkocht mogen worden, deze geluidsinstallatie is niet geschikt voor een dansavond”.

Vooraf heb ik meermaals gevraagd of deze installatie wel voldoende capaciteit heeft. De medewerker gaf steeds als antwoord “meer dan voldoende”. Ze gaf zelfs aan dat we rekening moesten houden met het aantal decibel na 24.00u.

Ook hadden we gevraagd wat verschillende noten op tafel te zetten. Wat schetst mijn verbazing, op iedere tafel dezelfde goedkope borrelnootjes. Klaarblijkelijk had deze ‘grootse’ organisatie niets anders meer in huis, het bleef bij de goedkope borrelnootjes.

Ook t.a.v de hapjes zou ik een ieder dringend willen adviseren je goed voor te laten lichten. Wij hadden op papier verschillende hapjes besteld, in realiteit kregen we alleen maar frituur. Wat een eentonigheid !!!Kortom, wat onze mooiste avond had moeten worden werd een complete deceptie, een volkomen aanfluiting. Onze gasten zeiden alleen maar “jammer van de muziek”, er was er niet een die zei “wat een geweldige avond”…………. en dat had het wel moeten zijn.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3024 BK

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact