DiamondsByMe

Ga naar het gesprek Meer Informatie

DiamondsByMe

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Jij zoekt iets speciaals, iets persoonlijks. Een bijzondere ring of armband, een exclusief collier, originele oorbellen of een ander bijzonder sieraad. Omdat jij je wilt verloven, omdat jij gaat trouwen of voor een ander moment dat jij wilt vieren.

Waar je ook kijkt en waar je ook bent geweest je vindt veel van het hetzelfde. Massa, geen maatwerk. Wanneer je iets persoonlijks bij een juwelier ziet, schrik je toch een beetje van de prijs. Bij DiamondsByMe maken wij ambachtelijke en exclusieve sieraden zoals zegelringen of verlovingsringen voor iedereen bereikbaar.

Gun jezelf deze vrijheid het is immers jouw dag, jouw moment, jouw verhaal.

Over DiamondsByMe

DiamondsByMe is een jong en ambitieus webbedrijf dat is ontstaan uit pure liefde voor het goudsmid vak. Wij combineren het eeuwenoude ambacht van de goudsmid met de nieuwste technologieën in de sieradenindustrie. Daardoor kunnen wij handgemaakte sieraden vervaardigen die je nergens anders zult tegenkomen voor een toegankelijke prijs.

De sieraden in ons uitgebreide assortiment zijn online geheel aan te passen naar je eigen stijl en smaak in onze webwinkel. De aanpassingen van edelmetalen en edelstenen zijn direct vlijmscherp zichtbaar in bewegend beeld om de ring vanuit alle hoeken te bewonderen. Daarnaast heb je bij DiamondsByMe de mogelijkheid een sieraad zelf te ontwerpen. Dat doe je samen met onze ambachtelijke goudsmeden die je gedurende het hele ontwerpproces begeleiden.

Puur vakmanschap versterkt met de allerlaatste technieken

Een groot verschil tussen DiamondsByMe en een reguliere juwelier of goudsmid is dat wij vooraf een perfect beeld kunnen visualiseren van jouw droomsieraad. De duizenden 3D ontwerpen in ons systeem laten jou precies zien hoe jouw ring eruit zal zien.

“We zijn een pionier van het nieuwe ambacht. We combineren het eeuwenoude goudsmidsambacht met de allerlaatste hi-tech waardoor we bijzondere en persoonlijke sieraden veel makkelijker, sneller en voordeliger kunnen aanbieden.” - Remco Broekhuis

Met revolutionaire 3D technieken kunnen wij jou eerst digitaal het ontwerp laten zien middels een de zogenoemde render, een 3D tekening, die gemakkelijk aangepast kan worden. Wanneer je nog niet geheel overtuigd bent van jouw design kunnen we een 3D proefmodel printen met onze 3D-printer. Het geprinte sieraad kun je zelf passen en bekijken, zodat je precies weet hoe het sieraad eruit gaat zien. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

....Heeft u mooie sieraden gezien op onze website, maar wilt u ze liever eerst in het echt bewonderen? Of vindt u het toch wat spannend om online iets te bestellen, bezoek dan een van onze showrooms!

Voordelen van een bezoek aan onze showroom:

  • U krijgt professioneel advies van één van onze specialisten

  • U leert meer over de verschillende edelstenen

  • U kunt verschillende modellen bekijken uit onze collecties

  • Wij nemen uiteraard uw ringmaat op

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Heb jij jouw droomring samengesteld en in de winkelmand geplaatst? Dan kun je makkelijk betalen via - IDEAL - Creditcard (Mastercard - Visa - American express) - Paypal - Achteraf betalen met Afterpay - In 3x betalen met 0% rente - Bancontact - Mistercash - Giropay - Betalen in de winkel (betaling vooraf)
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband, Manchetknopen, Tiaras, Anders
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
Wij werken met ervaren goudsmeden en die allerlei verschillende stijlen sieraden kunnen vervaardigen.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Online kunt je 24/7 een bestelling plaatsen. Onze klantenservice heeft de volgende openingstijden: Van Ma - Vr van 09:00 tot 17:00 Zaterdag en Zondag gesloten

Meningen over DiamondsByMe

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3161

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken