8

Omschrijving van het bedrijf

Al jaren ben ik gepassioneerd goudsmid en sieraden designer. Ik vind niets mooier dan de dag beginnen met het ontwerpen en maken van de mooiste sieraden. Iedere dag maken ik en mijn team bijzondere sieraden die vaak een leven lang of misschien wel meer gedragen zullen worden. Vanuit het succes van mijn twee juwelierszaken ben ik gaan kijken wat de mogelijkheden zouden zijn om online iets te maken waarbij de klant zelf de mogelijkheid heeft om een sieraad te ontwerpen. De vele positieve reacties die we krijgen van klanten geven wel aan dat we op de goede weg zijn."

DiamondsbyMe is de eerste Nederlandse website waar u zelf uw perfecte sieraad kunt samenstellen. Wij maken enkel gebruik van de nieuwste technieken in het goudsmidsvak. Hierdoor is het voor u als klant mogelijk om zelf een keuze te maken voor de verschillende edelmetalen en edelstenen.

Ons team van sieradenontwerpers is iedere dag bezig om nieuwe sieraden te ontwerpen. De sieraden worden gemaakt door echte ambachts-goudsmeden. Door het combineren van moderne techniek met het oude ambacht kunnen de mooiste sieraden creaties gecreëerd worden.

Voor het ontwerpen maken wij gebruik van teken programma's op de computer. Hierdoor is het mogelijk om een sieraad perfect visueel te maken voor het sieraad echt gemaakt wordt. Als het ontwerp dan goed is gekeurd kunnen we dit printen met een 3D printer. U kunt dan als klant het sieraad vast houden en bekijken. Dit heeft als voordeel dat u precies weet hoe het sieraad eruit gaat zien voor het gemaakt wordt. Wilt u nog aanpassingen maken dan is dat geen probleem.

Door deze technieken te combineren kunne we de perfecte sieraden creëren in minder tijd dan een goudsmid normaal nodig zou hebben. Uiteraard tegen dé beste kwaliteit. Ook onze edelstenen zijn allen afkomstig van legitieme bronnen en zullen indien van toepassing inclusief certificaat worden geleverd. Bovendien kunnen wij u een uitgebreid assortiment aanbieden voor bijna de helft van de prijs welke u normaal in de winkel zou betalen!

....Heeft u mooie sieraden gezien op onze website, maar wilt u ze liever eerst in het echt bewonderen? Of vindt u het toch wat spannend om online iets te bestellen, bezoek dan een van onze showrooms!

Voordelen van een bezoek aan onze showroom:

  • U krijgt professioneel advies van één van onze specialisten

  • U leert meer over de verschillende edelstenen

  • U kunt verschillende modellen bekijken uit onze collecties

  • Wij nemen uiteraard uw ringmaat op

Details

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 reviews