DROOM Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

DROOM Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Binnenkort gaat DROOM Wedding over naar FeT events. Nieuwe naam, dezelfde service. Wij verzorgen met de juiste intensie, enthousiasme en deskundigheid de styling en/of organisatie van jullie droombruiloft of liefdesfestival. Oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en leven vanuit je hart, zijn voor mij belangrijke uitgangspunten om dit fantastische vak uit te oefenen. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat er een goede match is tussen ons, de energie moet goed zijn en je moet lekker jezelf kunnen blijven. Vandaar dat ik ook altijd een persoonlijk gesprek inplan voor de nodige uitwisseling van informatie.

Ik geloof en beloof dat jullie bruiloft een afspiegeling moet zijn van wie JULLIE zijn.

Met mijn creatieve skills help ik jullie een legendarische droomdag te creëren, liefdevol, gedurfd, trendy maar in elk geval helemaal naar jullie eigen wens en stijl.

Tijdens een vrijblijvend gesprek hoor ik heel graag wat jullie voor elkaar betekenen en welke wensen jullie voor elkaar hebben.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of mijn passie en stijl een match is met die van jullie? Ga naar mijn contactpagina en stuur mij een bericht.

Wie weet tot snel met een koffie bij een leuk tentje of bij mij op kantoor, You're Welcome!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De kosten zijn per huwelijk verschillend en vooral gebaseerd op de hoeveelheid werk dat verricht dient te worden. Naar aanleiding van een gesprek wordt er voor jullie een passende offerte gemaakt waarin de werkzaamheden, daarbij behorende tarief plus de betalingsvoorwaarden vermeld staan. Een gemiddelde bruiloft neemt een totaalplanning tussen 50 en 80 uur in beslag. Het ligt er helemaal aan hoeveel werk jullie zelf doen en waar jullie mij voor in willen zetten.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over DROOM Wedding

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
romano_titaley
Door Nanno
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Ik was gast op een geweldige bruiloft welke DROOM Wedding had georganiseerd. Alles zag er prachtig uit en iedereen voelde zich enorm welkom mede door de aanwezigheid van Wilma. Als geen ander weet zij mensen met haar enthousiasme te raken. Ik heb nog nooit eerder zo’n geweldige bruiloft meegemaakt. Complimenten voor haar en het hele team. Zekerweten dat wij haar ook  vragen om onze droomdag te organiseren en te stylen.  

Misbruik rapporteren
RingsofLoveTrouwringenThuis
Door Jacqueline
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wilma weet als geen ander precies over te brengen wat je als bruidspaar zoekt. Een leuke, lieve, gezellige en professionele stylist, die oog voor detail heeft. Wilma heeft mooie styling-artikelen, dus bruidsparen hoeven zelf niets aan te schaffen. Dat is toch ideaal en wil toch iedereen?!! Geen stress en vol vertrouwen alles aan Wilma overlaten. Wij zeggen: DOEN!

Misbruik rapporteren
Dank je wel, het was ook heel fijn om met jullie samen te werken! Laagdrempeling, klantgericht, spontaan en wat een mooie sieraden hebben jullie. Graag tot een volgende samenwerking x
ryhn-asmc
Door Reyhan
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

DROOM Wedding heeft afgelopen jaar onze bruiloft tot in de puntjes perfect georganiseerd. Tevens hebben zij een geweldige toffe styling neergezet. Het is heel fijn werken met Wilma, zij geeft je de volle aandacht en is ook nog eens een heel lief mens. Wij waren zeer tevreden over haar professionele aanpak en creativiteit. Eén en al lof we hadden echt een DROOMbruiloft!  

Misbruik rapporteren
Dank je wel, heel fijn om deze prachtige feedback te ontvangen. Ik heb het met alle liefde voor jullie gedaan.
Bekijk meer

Adres

Stad: 1314 AN

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact