BLOU Amsterdam

Ga naar het gesprek Meer Informatie

BLOU Amsterdam

Ga naar het gesprek Meer Informatie

BLOU verkoopt sieraden die met de hand gemaakt zijn in Amsterdam, en levert het liefst maatwerk. BLOU verkoopt het werk van Frouks en ook van Zoë Nina.

Een sieraad is heel persoonlijk en het is een uitdaging om een sieraad te ontwerpen dat helemaal bij de drager past: Het gaat er ten slotte om dat je er helemaal gelukkig mee bent en dat geldt nog meer voor trouwringen. Het is bijzonder om ringen te kiezen die je lang zal blijven dragen en waar je lang plezier van zal hebben, dat maakt het ook een leuke eervolle opdracht om te doen :)

Het lijkt vaak lastig om ringen te vinden die zowel bij jullie afzonderlijk als gezamenlijk passen. Omdat iedereen anders is, en mannen en vrouwen bovendien over het algemeen een andere stijl hebben en veel mannen niet echt gewend zijn om ringen te dragen. Geen probleem! Er is voor elk wat wils en we kijken graag samen naar jullie wensen en werken aan de hand van voorbeelden naar jullie unieke ringen toe.

Het persoonlijke contact is voor ons een meerwaarde en geeft jullie de mogelijkheid om tot ringen te komen die helemaal naar wens zijn. Dit kan in verschillende stijlen en uitvoeringen, van wat klassieker, naar wat robuuster, met of zonder stenen, in goud of zilver of een combinatie van matrialen.

Naast het kopen van trouwringen is het ook mogelijk om samen tijdens een prive workshop jullie eigen trouwringen te maken! Dit is altijd een hele bijzondere gebeurtenis en we maken er ook echt een feestje van. Jullie gaan zelf aan de slag, en onder begeleiding van jullie prive goudsmid smeltem, gieten, walsen en solderen jullie elkaars trouwring.

BLOU verzorgt ook gravures om het sieraad helemaal af te maken.

BLOU is geopend woensdag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 en op zaterdag van 11.00 - 17.00 en daarnaast op afspraak, kom gerust langs of neem contact op voor meer informatie

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
U kunt bij BLOU contant, pinnen of met creditcard betalen.
Wat voor sieraden biedt u aan?
Verlovingsringen, Trouwringen, Collier, Oorbellen, Armband, Manchetknopen, Anders
Is het mogelijk om een design te personaliseren?
Wij hebben een eigen werkplaats om gepersonaliseerde designs te maken
Vink onderstaande optie aan als u een eigen collectie heeft
Eigen collectie
In welke stijl van sieraden bent u gespecialiseerd?
Klassieke stijl, Moderne stijl, Fantasie stijl
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
BLOU is geopend woensdag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 11.00 - 17.00 en daarnaast op afspraak.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Meningen over BLOU Amsterdam

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1017 NK

BLOU is goed bereikbaar met het openbaar vervoer:

Tram 7 & 10 halte Spiegelgracht, 2 minuten lopen en vanaf het Leidseplein met tram 1, 2 en 5 en bus 753, 754 & 758 vanaf daar 4 minuten lopen.

Tevens is er een parkeer garage die hetzelfde tarief hanteert als op straat) een paar deuren verderop, de ingang bevindt zich aan de Prinsengracht 540 maar de uitgang is op de Lange Leidsedwarsstraat naast BLOU.

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken