Grote Kerk Alkmaar

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Grote Kerk Alkmaar

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Trouwen in de historische en monumentale Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar is een onvergetelijke gebeurtenis. U kunt een burgerlijk huwelijk of een kerkelijk huwelijk laten voltrekken.

Trouwen kan tegen gereduceerd tarief tijdens de zomeropenstelling van de Kerk. De kerk is dan open voor publiek. Maar ook buiten het zomerseizoen kunt u de Kerk huren voor uw grote dag. De kerk is dan gesloten voor publiek. Wilt u aansluitend nog een receptie, dan maken we een voorstel waarin we uw wensen vervullen. Het is daarbij ook mogelijk gebruik te maken van de zalen en horeca van het tegenovergelegen TAQA Theater De Vest.

Wilt u een kerkelijk huwelijk, dan maakt u afspraken met de voorganger van uw eigen kerkelijke richting na het reserveren van een datum. Een combinatie van burgerlijk en kerkelijk huwelijk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

We nodigen u graag uit om te komen kijken in de schitterende, historische Grote Kerk Alkmaar. Neemt u hiervoor contact op met Shanna Somers, telefonisch bereikbaar via 072 - 548 98 64.

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Toegang Mindervaliden
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering

Meningen over Grote Kerk Alkmaar

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1811 GP

In de directe nabijheid treft u vijf parkeergarages (Grote Kerk, Singelgarage, De Vest, Overstad en Karperton) aan, die eenvoudig vanaf de ringweg rond Alkmaar te bereiken zijn. Dichtsbijzijnd is de Parkeergarage Grote Kerk aan de Bagijnenstraat, met de voetgangersuitgang in de Kerkstraat. Deze garage heeft 80 parkeerplaatsen en is duurder dan de andere, gemeentelijke garages. Bekijk de kosten via APCOA en klik hier voor de routebeschrijving.

Verder liggen de parkeergarages De Vest en Kanaalschiereiland ook op slechts enkele minuten lopen. Kijk op de website van de Gemeente Alkmaar voor de actuele parkeertarieven.

U vindt de garages door te navigeren op de volgende adressen:

Parkeergarage De Grote Kerk
Bagijnenstraat 13, 1811 KA Alkmaar

Parkeergarage De Vest
Paardenmarkt, 1811 KG Alkmaar

Parkeergarage Kanaalschiereiland
Mallegatsplein 1, 1811 AG Alkmaar

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact