SKEEF

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

SKEEF

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Trouwen op een eiland

De mooiste dag van uw leven viert u natuurlijk in een prachtige omgeving met een veelzijdige locatie. SKEEF ligt op een fraai eiland midden in een waterrijk natuurgebied, het Park van Luna en wij doen er alles aan om uw dag fantastisch te maken. Wij kunnen uw gehele dag invullen, van een verassende high tea tot een spetterend feest en alles daartussen! Ook kunt u bij ons trouwen, zowel op het eiland als op het nabijgelegen strand.

Onze keukenbrigade werkt met regionale producten en zorgt altijd voor een verrassende interpretatie van uw culinaire wensen. Of het nu een high tea | coffee, een walking dinner zowel binnen als buiten, een afrikaanse braai of iets anders is, wij maken het waar voor u. Ook tijdens de feestavond doen wij onze uiterste best om iedereen te verrassen. Het is uw dag en uw ideeën zetten wij om in werkelijkheid.

Wij maken graag een afspraak voor een rondleiding en wisselen graag met u van gedachten voor een voorstel op maat; veel, zo niet alles is mogelijk bij SKEEF!

Meningen over SKEEF

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1704ZZ

SKEEF ligt in het Park van Luna op de grens van Alkmaar en Heerhugowaard, vlak naast de N242 van Alkmaar naar Den Helder. Volg op de N242 de borden Heerhugowaard Zuid (Park van Luna/Intratuin). Hou de borden ‘Intratuin’  aan en na Intratuin (‘tuincentrum’) rijdt u nog ongeveer 100 meter door. SKEEF ligt voor de verkeerslichten aan de linkerzijde.

Het Park van Luna heeft voldoende (gratis) parkeerplaatsen en is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer (lijn 160 vanuit Alkmaar NS en Heerhugowaard NS, halte ‘tuincentrum’). U ziet SKEEF direct voor u liggen.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact