Hannah Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hannah Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het gaat allemaal om het authentieke en het maken van een verhaal, jullie verhaal! Het is belangrijk dat je echt jezelf kan zijn met de persoon van wie je zoveel houdt. De afgelopen jaren heb ik zoveel mooie en intieme momenten mogen vastleggen en om hier bij te mogen zijn is iets waar ik dankbaar voor ben. 

Als je een fotograaf kiest voor je bruiloft dan kies je niet alleen voor de foto’s, maar ook voor de persoon die ze maakt. Gedurende de dag zorg ik ervoor dat jullie je volledig op je gemak voelen zodat jullie je kunnen focussen op het samen zijn met alle mensen die jullie lief hebben.

Op elke bruiloft heb ik zoveel energie, enthousiasme en liefde. Dit omdat ik oprecht geloof in de liefde die deelt met die ene speciale persoon. Samen het leven wil delen met deze persoon en een vriendschap voor het leven aangaat! Na het moment dat mijn bruidsparen ‘’Ja ik wil’’ heb gezegd ben ik nog steeds deel van hun geweldige reis samen en leg ik de momenten hierna ook vaak vast!

Als jullie er klaar voor zijn om deze prachtige reis aan te gaan en dit te laten vastleggen door mij hierin mee te nemen, dan is het enige wat ik kan zeggen ‘’ Let’s do this’’

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor iedere bruiloft vraag ik een aanbetaling van 250 euro. Voor zowel de aanbetaling als het resterende bedrag is een betalingstermijn van 14 dagen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Hannah Photography

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7944 PV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact