Het gaat allemaal om het authentieke en het maken van een verhaal, jullie verhaal! Het is belangrijk dat je echt jezelf kan zijn met de persoon van wie je zoveel houdt. De afgelopen jaren heb ik zoveel mooie en intieme momenten mogen vastleggen en om hier bij te mogen zijn is iets waar ik dankbaar voor ben. 

Als je een fotograaf kiest voor je bruiloft dan kies je niet alleen voor de foto’s, maar ook voor de persoon die ze maakt. Gedurende de dag zorg ik ervoor dat jullie je volledig op je gemak voelen zodat jullie je kunnen focussen op het samen zijn met alle mensen die jullie lief hebben.

Op elke bruiloft heb ik zoveel energie, enthousiasme en liefde. Dit omdat ik oprecht geloof in de liefde die deelt met die ene speciale persoon. Samen het leven wil delen met deze persoon en een vriendschap voor het leven aangaat! Na het moment dat mijn bruidsparen ‘’Ja ik wil’’ heb gezegd ben ik nog steeds deel van hun geweldige reis samen en leg ik de momenten hierna ook vaak vast!

Als jullie er klaar voor zijn om deze prachtige reis aan te gaan en dit te laten vastleggen door mij hierin mee te nemen, dan is het enige wat ik kan zeggen ‘’ Let’s do this’’

Bezoeker, laat een review achter over Hannah Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Hannah Photography

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor iedere bruiloft vraag ik een aanbetaling van 250 euro. Voor zowel de aanbetaling als het resterende bedrag is een betalingstermijn van 14 dagen.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
4 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Afhankelijk van de bruiloft maar het kan zijn dat er een second shooter aanwezig is. Uiteraard is dit in overleg met het bruidspaar.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Uiterlijk 4 weken na de bruiloft.
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
op aanvraag

Adres

Stad: 7944 PV