Huib Vintges Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Huib Vintges Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 2.395 €

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Huwelijken fotograferen vind ik het leukst om te doen en liefst ben ik dan ook jullie hele trouwdag aanwezig. Jullie gasten kunnen dan wennen aan mij als fotograaf en zo kan ik een compleet verhaal van jullie dag maken. En dat kan overal zijn: een chique kasteel in Maastricht, een boerderij in Limburg, een landhuis in België of Frankrijk, aan het strand, in de achtertuin. Het maakt niet uit. Het is voor mij altijd weer speciaal om deelgenoot te mogen zijn van zo'n feestelijke en belangrijke dag met jullie, je familie en vrienden uit alle windstreken bij elkaar. Een dag vol met emoties, blijdschap en soms ook verdriet. Met verbinding tussen jullie en jullie gasten. En die verbinding met mijn fotografie vastleggen, dat is waar het - wat mij betreft - om gaat.  

Voor 12 uur huwelijksfotografie vraag ik 2395 euro. Dit bedrag is inclusief btw, reistijd en reiskosten (euregio). Je krijgt een usb met gemiddeld 450 foto's en een album. De foto's zijn in de hoogste resolutie en door mij persoonlijk apart nabewerkt. Ik fotografeer jullie huwelijk vanuit een journalistieke invalshoek met natuurlijke, dynamische foto's precies zoals je bent. Ongemakkelijk poseren is dus nergens voor nodig.  Is je interesse gewekt ? Neem dan contact met me op. Dan kan ik je wat meer vertellen over mijn aanpak en werkwijze. En ik hoor natuurlijk graag meer over jullie, jullie dag, jullie ideeën en waar jullie waarde aan hechten. 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.395 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een maand voor jullie huwelijk ontvang je van mij een factuur. Deze is uiterlijk twee weken voor jullie huwelijksdatum te voldoen, via bankoverschrijving.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Huib Vintges Photography

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact